Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(83)
Raspunsuri - Pagina 16
mav spune:
Neatza!
Diana, Spiridusul, Madutza, Otilia, multumesc pentru sustinere!
Spiridusule.... ce aventura aveti voi la fiecare masa.... 
Nu ma bag cu sfaturi... ca n-am chef sa "mi-o iau" si de la tine!
Mirtha... eu am introdus ideea pe care am expus-o destul de sumar si la care, dupa cum ai vazut, au subscris si alte (deja) mamici, cu expresia "parerea mea sincera". Nu a fost neaparat un sfat, n-am bagat nimanui pe gat ceea ce cred eu! Am vrut sa fiu de ajutor. V-am impartasit putin din experienta mea. Nu inteleg de ce te-ai simtit asa... ofensata, ai reactionat destul de.... vehement (cel putin asa te-am simtit eu). Poate ai sa ai ocazia sa ma aplauzi sau sa ma contrazici (poti sa arunci si cu pietre, nu conteaza, pt ca nici experienta mea -cu prima nastere si primul bb- si nici parerile mele legate de aceasta nu se vor schimba), dupa ce vei trece prin experienta respectiva. Ai fi putut lua ceea ce a fost bun din mesajul meu... pacat ca... n-ai inteles nimic!
Sunt foarte dezamagita....
35+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
Mamiseli, Criss, La multi ani de casnicie, cu dragoste, intelegere si realizari!

35+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
monicus spune:
Cu mare placere Mirtha..... sa fie intr-un ceas bun...
Maine ma duc dr ginecolog la controlul lunar. sper sa aflu noutati.. mai ales ca nu am mai fost de trei saptamani.. Sunt curioasa sa aflu mai multe despre bebe... cat a mai crescut... cum este pozitionata.. si asa mai departe... sunt extrem de curioasa....
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mirtha Monicus multumesc pentru urari ! Aceleasi ganduri si pentru voi cind va veti decide sa faceti acizitiile necesare ! ![]() Fluturasha cele din trim. I si secretia de col pt. spretococul B. Mai multe amanunte miercuri dupa ce vinn de la control. Mirtha 35 + Evahttp://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0 AMR 5 SAPTAMANI |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
27+ 
AMR 13 saptamani
Amalia spune:
Neata burticute, dragute!
Uf, as zice ca daca sunt acasa in concediu, am timp berechet..dar sincer, nici nu stiu cand trece vremea. Pe la 8 si ceva deja ma intorsesem de la scoala unde l-am plasat pe David la ore si dai si spala vase, si strange paturile si pune masina sa spele..si pana am si papat de dimineata, ia uite cat e ceasul!
Zici ca cine stie ce mari lucruri am invartit eu pana acum!
Carmendu odihna placuta astazi si ai grija cu efortul ala...
Spiridusul cred ca pana la urma asa o sa fac si eu...iau blender separat si storcator separat. Imi pare rau pentru problemele voastre cu masa..
Eu am un maaare mancacios acasa, asa a fost dintotdeauna...si la san sugea ca disperatul de cate ori pe zi putea el, iar cand i-am diversificat mancarea am avut grija ce-i dau sa nu se ingrase, ca el ar fi tot bagat...
Sunt convinsa ca daca se face liniste in casa, face o bazaconie...asa facea si David cand era mic
..el ce-i drept nu le-a avut cu scrisul pe pereti deloc, a incercat doar cu un creion pe o usa si atat. I-am pus coli pe usi si pereti si s-a multumit sa scrie pe alea...fericit ca vede ca pe altii ii cearta cand scriu pe pereti...credea ca el asa are voie
Otilia multumesc pentru sugestia cu aparatul!
. Ai mare dreptate cu ce ai povestit legat de perioada cand copilasii nostrii au fost mici..
Eu nu pot spune totusi ca am fost asa debusolata chiar daca am fost singura cuc, mama nu mai traieste, soacra habar n-are si e in alt oras, prietenele inca nu aveau copii ca eram destul de tanara...dar citisem de numai, inclusiv cartile pe care le avusese mama la fratele meu cel mai mare, din 1968..si sincer chiar mi-au fost de un real folos ca le-am gasit prin casa. Ma gandeam cu drag la mama, ca s-a informat inca de pe vremea aia saraca, a citit, ne-a crescut pe toti frumos!
. Plus ca aveam deja net...ce-i drept la vremea aia exista numai un site static, iar DC a debutat tarziu cand eu il avea deja pe David..
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
34+
Luca Gabriel
elilov3 spune:
neata fetele
zaira bine ai venit la noi sa ai o sarcina usoara si deacum inainte si de Craciun sa primesti cadoul mult asteptat 
..a si inca ceva sa scri repede 14 mesaje sa te vedem si noi in timp real intrucat primele 15 sunt moderate
criss
La multi ani!
fericiti impreuna si tot ce va doriti 
Mirtha dupa cumt te-am obisnuit iar am fost amanata pana miercuri..numai pot ma lasa nervii...pe cine bat??? 

dea pe unde umblii???
ginye pai asa sa faci
asteptam pozici frumoasa cu zambet larg
carmendu numai atatia prieteni ai invitat sa vezi ce bataita dam ...asa sa faci sa stai cumintica sa isi revina organismul 

fluturasha analizele de trim III se gasesc pe prima pagina daca nu ma insel ![]()
Vonhelen sa stai cumintica si sa numai faci nimic...decat la baie si inapoi...te pupik 
spiridushule..uff dar ai avut activitate cu doctorii nu gluma..punem biciul sa plece relele de la tine 
![]()
cat priveste momentul intoarcerii cu bb-le acasa eu va zic sincer ca la PAvel in primele 24 de ore am avut impresia ca nu o sa ma descurc a fost ingrozitor..si mai ales cand vine vorba de un copil cu ingrijire speciala datorita prob de sanatate zau ca disperi...apoi incet incet ne-am acomodat si eu si el..plus ca am stat la mama si ea mai venea cu cate un sfat..a fost o perioada tare grea...si el avea coloana sparta in spate si nu puteam sa il spalam, trebuia pus numai pe o pare..far sa il misti prea mul...ma uit in spate si ma gandesc cum m-au tinut nervii..numai cine nu stie ce inseamna nu intelege..va zic trebuie citit si informare inainte de perioada post-partum..ca ajungi acasa si nu sti ce sa ii faci si fiecare zice sa ii faci ceva..va spun mama stie cel mai bine ce vrea copilul il simte..cel putin asa cred eu...si gata ca prea am scris 
Eu m-am trezit cu niste dureri de burta groaznice..am luat no-spa si toate cele..insa tot ma mai doare...deci azi consemnata la pat
32+
Dimitrie
Amalia spune:
Monicus ma bucur ca a mers si ti-ai activat PM
. Cred ca intre timp ti-a trimis cineva contul, nu?
Vonhelen imi pare rau pentru sperietura. Dar daca acum esti bine, nu cred ca ai motove de ingrijorare. Stai cuminte si pat, fara efort! pup!
Elilov e valabil si pentru tine, iubita! Multa sanatate!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
34+
Luca Gabriel
andreyutza spune:
salutare fetelor!!
mamaaaaa, da' ce-ati mai scris. nu pot sa tin pasul cu voi.
succes celor care merg la control/eco zilele astea. vrem numai vesti bune.
felicitari celor care si-au completat colectia de hainute, biberoane, creme, etc de la targ. am fost si eu vineri si mi-am luat sutien de alaptat, creme de la mustela, o bluzita de toamna. nu am cumparat asa multe ca se face un targ si in noiembrie si m-am gandit ca mai cumpar atunci. acum sunt stresata cu nunta care se apropie. am gasit o rochita de la chic maman dar nu e foarte eleganta, nu e chiar de nasa insa e singura care vine cat de cat bine. partea proasta e ca rochita nu elunga, e pana la genunchi si cu butucile mele de picioare....
dar asta e, daca asa s-a nimerit.
o saptamana buna!!!!!

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
26+ 
BraveGirl spune:
Neatza!
Tocmai a plecat mama la Constanta. Am ramas singura cu ditamai casa pe cap si m-a abandonat si menajera
....Sper sa gasesc cat mai repede pe cineva sa ma ajute, ca la mine in 3 zile e dezastru in casa.
Mi-a crescut si mie burtica. O sa-i fac poze. Ce repede trece timpul. Mai avem putin si o sa ne tinem puiutii in brate.
Saptamana asta mergem sa luam lavabila ca sa facem camera bebelinei. Am luat de la targ autocolante cu Fairies. Vreau sa caut si perdea si covor. Sper sa gasesc.
==========
Corina
29+ 
My baby
Albumul meu
andreyutza spune:
Carmendu 
LA MULTI ANI!!! 
sa fi sanatoasa, nastere usoara, bebe sanatos si frumos!! scuze pt intarziere dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?![]()
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
26+ 
babyzapi spune:
Neatza gravidutze scumpici!
Am ramas in urma...nu mi-a mers nici netul in weekend...am de citit din urma, dar inainte am si eu o mare rugaminte.....s-a tot discutat de asta dar va mai intreb si eu ca idioata inca o data...care sunt site-urile de cumparaturi online de care ati fost multumite? Din cate tin eu minte : laredoute, bimbomarket si quelle?
A incercat al meu sa comande ceva de laredoute si cica nu se livreaza in afara frantei....intru si eu acum sa vad poate a gresit el ceva pe acolo...
Citesc din urma si revin.
Pupici.
Isabela
fericita 31+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru