Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(83)
Raspunsuri - Pagina 19
Mirtha spune:
Am vazut si eu farul ala. Seamana cu o veioza mare , cu picior inalt si cu palarie imensa. Rinjea amenintaor la mine de linga masoiul cu cracane.![]()
Inca nu am avut onoarea dar nu e timpul pierdut.
| Citat: |
| citat din mesajul lui oceanborn da Mirtha, lunar.. si in plus de cateva ori a aprins un "far" , l-a indreptat inspre "doamna"..si s-a uitat cu un aparat...habar n-am ce-i ala, eu i-am zis lupa 30+ Thomas ![]() |
Mirtha
35 +
Evahttp://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 5 SAPTAMANI
Z_IULIA spune:
Salut fetelor,
Saptamana trecuta am fost in CM si azi am inceput serviciul, culmea e ca azi imi curge nasul si simt ca ma ia o raceala...
De azi dimineta citesc, citesc, citesc.... ati scris nu gluma !Noroc ca ai mei colegi cand ma vede asa
, si mucoasa pe deasupra, ma lasa in pace, traba o fac ei
.
Nadina si Carmendu "LA MUTI ANI!" sa fiti sanatoase si BB sanatosi ! Imi pare rau de intarziere 
Zairra bine ai venit printre noi ! Sa fi sanatoasa si nastere la termen !
Am citit parerile voastre despre ce trebuie sa cititi. E bine sa cititi de toate.La primul copil imi aduc aminte ca "babele"nu m-au lasat sa cumpar nimic inainte ca "nu e bine". In prima noapte dupa ce am ajuns acsa cu BB din maternitate m-am trezit fara biveron, fara suzeta, fara ceai pentru copii... Eram franta de oboseala, simteam ca ii bag degeaba tata in gura ca nu mai avea ce trage si el... urla cat putea ! Dimineata imi venea sa imi iau lumea in cap, nu mai puteam. Si la asta a contribuit si doc. pediatra! Cand mi-a dat drumul din spital si mi-a inmanat iesirea bebelusului mia zis pe un ton grav "D-na copilul are o PROBLEMA" moment in care am simtit cum mi se scurge tot sangele din corp. "Stiti, ar trebui sa mergeti la spitalul de pediatrie din ploiesti depa ce copilul implineste 2 luni ca se pare ca labuta piciorusului..(nu mai stiu stang sau drept) e stramba "
Nu va puteti imagina cum am plecat din spital, abia asteptam sa ajung acasa sa desfas copilui si sa vad cu ochii mei ! A doua zi dupa ce am ajuns acasa a venit si DF si m-a linistit . A zis ca el ma vede om cu capul pe umeri, cum pot sa cred ca copilul ala de 4 KG care a stat 9 luni chircit in burtica are ceva ! Sa astept si el e sigur ca copilul nu are nimic ! Si mare dreptate a avut ! Copilul nu a avut niciodata probleme cu mersul !
Dar ce a fost in sufletul meu nu va doresc la nici una sa aflati sau sa treceti prin asa ceva ! Eu cred ca din acest motiv am ramas destul de devreme fara lapte ! Sper ca de data asta sa nu ma mai stresez din toate prostiile, sa fiu calma si sa reusesc sa-mi alaptez fetita cat mai mult timp.
OOOO, cat am scris. Sper ca nu va plictisiti citind !
Va pup si va doresc o zi superba !
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si
26+
Mirtha spune:
Eu am luat deja unul , nu ma intreba cum se numeste pt. ca este acasa. Preventiv l-am achizitionat , nu cunosc amanunte despre politica spitalului in acest sens. Exista si spitale care au in dotare dar cele mai multe dintre spitalel publice am inteles ca vor sa ai deja trusa. La particular nu se pune problema.
Cind ajung acasa revin cu un mesaj pe denumire producatorului.
| Citat: |
| citat din mesajul lui malinas zairra, bine ai venit pe forum. Sa ai o sarcina usora, la termen si sa fiti sanatosi. Fetelor...am citit azi dimineata ca pentru anestezia epidurala trebuie sa-ti cumperi singura kit-ul. Voi ce stiti despre asta? Sau depinde de la spital la spital? _ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand 33 s + poate Vlad (dar mai negociem) |
Mirtha
35 +
Evahttp://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 5 SAPTAMANI
Alexa.1983 spune:
![]()
![]()
MIRTHA esti tare haioasa....ranjea la tine a???
Si nu i-ai facut 

......
Eu nu am avut parte de niciun tuseu toata sarcina....sincer sunt impotriva 100%......mi-a recoltat din col si mi s-a parut muuult prea mult.....acum vreau sa fac iar analizele de secretie de col si vag........si ce mi-a mai dat......si ma ia capul cand ma gandesc ca ma hatzana iar la colisorul meu cuminte......
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
32+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 7 sapt 

VonHelen spune:
Cata Myky in legatura cu pestele..e f bine ca mananci atat de des carne alba, dar ai grija sa nu fie peste oceanic; pestele oceanic nu este prea recomandat in sarcina in primul rand deoarece contine mercur care se acumuleaza in corp.
Crema de sani..depinde la care te referi: cea impotriva vergeturile eu o folosesc de prin luna a5a ; dar daca te referi la cea pentru pregatirea mameloanelor, cum este Garmastanul de exemplu, se poate folosi din luna a8a de sarcina.
Sarcina usoara in continuare !
30+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
cata_myky spune:
da ma refeream la cea pt mameloane.voi merge la farmacie si voi intreba caci nu cred ca aici are acelasi nume.
34+
Man-Dat Christian
AMR 3 sapt
leeloo5979 spune:
Voiam sa va intreb din ce saptamana de sarcina incep controalele saptamanale? Ca eu acum le am la doua saptamani, adica am avut pe 8 septembrie, pe 24 imi face control pentru analiza de secretie, apoi mi-am pus programare la alt consult si eco pe 6 octombrie, cand deja am 35 de saptamani. Si stiu ca de la un moment dat incep controalele saptamanale...voi ce stiti?
Leeloo
33 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
BraveGirl spune:
Mirtha- multumesc pt mesaj. Daca aflu si eu ceva, te anunt, pt ca si sotul are 2 fosti colegi de facultate rezidenti la Filantropia.
==========
Corina
29+ 
My baby
Albumul meu
zairra spune:
Multumesc pentru primire!
Cum pot ajunge si eu in listuta voastra?
Data nasterii e 26.07.1983 (a mea :)) ) si data nasterii lui bebe (probabil) 25.12.2008...