Casnicute sexy 180
Raspunsuri - Pagina 8
monica-elizabet spune:
Buna sexoaselor
La multi ani feciorului cel mare de Bi sa fie sanatos
Liana ma bucur ca ai revenit pe=aici...da stai cumintica ...altfel scot bata
Danelutza...bafta la aerobic
cat despre mancare pe o saptamana...eronat...azi nu mai am...decat supa
Miha, super tare robert si pe el si pe amira sa=i treaca mucii
Alinutza acush trece timpul...asa este..
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Bimilit spune:
multam de urari.
sa curga rauri de
.
azi ne chefuim in familie, doar noi de noi.vineri e dezmatul.
fetelor azi sunt 15 ani de cand am devenit mamica ptr prima data.doamne ce zboara anii astea....maine poimaine oi fi bunica.
Liano, doamne ajuta.stai in pat la caldurica.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Danelutza spune:
La multi ani, Tudor !
Sa cresti mare, adica mai mare decit esti, sa-ti dea Dumnezeu mult noroc, sa-i aduci mamei doar fete frumoase acasa, ca nora o sa-i aduci mai tirziu !
Bianco, sa va traiasca feciorasul si sa va aduca doar bucurii !
Elvetia in miniatura
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI TUDOR!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Bimilit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danelutza La multi ani, Tudor ! Sa cresti mare, adica mai mare decit esti, sa-ti dea Dumnezeu mult noroc, sa-i aduci mamei doar fete frumoase acasa, ca nora o sa-i aduci mai tirziu ! Bianco, sa va traiasca feciorasul si sa va aduca doar bucurii ! |
multumesc, multumesc.
io vreau o nora care sa nu ma bat ca io-s a dracului si nu ma mai poci cizela, ca-s batrana.vai de viata mea .......sau a ei?
Bimilit spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc LA MULTI ANI TUDOR! Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
cuscra draga multumesc.
promit ca ptr fata ta sa fiu o soacra buna buna, nu nebuna.
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui Bimilit promit ca ptr fata ta sa fiu o soacra buna buna, nu nebuna. |
Pai la un asa boboc de fata tre sa fii.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Danelutza spune:
Monica multumesc
Fetelor, sa-mi tineti pumnii pentru seara asta , fug si eu de acasa ca sa zic ca fac ceva util . Soata are o problema ca nu o sa vrea Isabella sa stea cu el , dar unde o sa plece, la gradinita e inchis
Elvetia in miniatura
monica-elizabet spune:
abia astept sa ne zici cum a fost...
care a facut mai multa gimnastica sotul cu pitica sau tu
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Bimilit spune:
citat din mesajul lui Danelutza Monica multumesc Fetelor, sa-mi tineti pumnii pentru seara asta , fug si eu de acasa ca sa zic ca fac ceva util . Soata are o problema ca nu o sa vrea Isabella sa stea cu el , dar unde o sa plece, la gradinita e inchis Daniela, mami de capsunica www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuleteElvetia in miniatura |
bei, ai fugit de tot?