Casnicute sexy 180
Raspunsuri - Pagina 7
monica-elizabet spune:
Mirela ce-o fii sanatos sa fie si daca nu era mamos...sa vezi ce sufereai
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mariussimiuc spune:
Helau!
Mirela,lasa mey ca e bine si frumos sa fie mamos.Ca nu tine prea mult.Dupa o vreme devine...gagicar.
N-a ajuns inca pachetul.Il astept nerabdatoare.
In rest nimic nou...Bazai si eu pe aici...Sa vedem ce planuri coace, pentru azi...Nu prea marete ca afara e frig si ploua.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
maria2mami spune:
heloouuu
asa ma doare o maseaaaaa cu tot cu ureche
Maria a inceput gradi....toata vara a fost la innot...acum am inscris-o iar, eu cu serv.....si in rest toate bune si frumoase
pupici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
Danelutza spune:
'neata, vad ca nu a dat nimeni nici o cafea
Cuscra te-am mai intrebat, dar vad ca nu ma bagi in seama . Cum a fost ieri la gradinita, cum se mai simt piticii si... i-ai dat de mincarea cuscrului ieri, sau tot tita ca Amirei ? (vezi ca te-am detectivat, in alte parti scrii mai multe, asa ca ma informez
Mmiha sanatate si sa-ti treaca durerea . Altceva nu mai zici, cu dragostea cum mai stai ?
Monica pai ai facut papita pentru o saptamina, daca ai gatit atitea... Sanatate lui Alex, bine ca nu-i sinuzita
Miki te astept in vikend pe bancuta. Sa-mi dai reteta de slabit, poate reusesc si eu...
Diseara ma duc la aerobic , sper sa nu ma razgindesc
Elvetia in miniatura
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danelutza Cuscra te-am mai intrebat, dar vad ca nu ma bagi in seama . Cum a fost ieri la gradinita, cum se mai simt piticii si... i-ai dat de mincarea cuscrului ieri, sau tot tita ca Amirei ? (vezi ca te-am detectivat, in alte parti scrii mai multe, asa ca ma informez |
Viteza draga cuscra...viteza...M-am molipsit de la giner-tu...is intr-o continua miscare...
La gradinita a fost bine...ii place.Nu stiu care ar fi fost situatia la program prelungit,dar asa ii place. A mancat singur si a terminat primul,au facut intrecere de alergat si el a iesit primul...peste tot el ii primul bre.Acu nu stiu daca o fi chiar asa dar el asa zice.
Doamna le-a spus o poveste cu o gaina si un pui.
"Si ce spunea gaina?" il intreb
"Pai nu stiu......il celta pe puisol"
"De ce il certa,ce-a facut?"
"N-a facut nimic,cled ca mama lui ela cam nelvoasa"
Azi a promis ca o sa fie mai atent la poveste,sa ma invete si pe mine,ca eu nu stiu povesti.
Amira e tot mucoasa...mai putin,dar tot are mucuti.Si cand vede pompa...ar fugi daca ar tine-o picioarele. Poate doar mi s-a parut...dar dimineata parca era un pic ragusita...
Cuscru-tu a mancat el ceva pana la urma aseara,dar nu pot sa spun ce.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Danelutza spune:
Sa inteleg ca cuscru' a papat "pasarica la ceaun" ?
Lasa ca si nora ta vrea sa fie prima, unde nu reuseste da din coate, impinge (asta acasa), ca sa fie prima
Sanatate multa Amirei
Elvetia in miniatura
Liana30 spune:
va pup si va multumesc la toate!!
asa e DD e mareee si TREBUIE sa ne ajute!!!
am 4 sapt..da ma fac io mare
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
alexa si mami spune:
BAU!
azi am fost pe post de mama si la fetita sor'mi, ca nu avea cine sa o ia de la scoala. si sa ne vezi pe noi 3(eu, alexa, ta'su) stind in fata scoli si asteptind copila, mai mai de emotii gindindu-ma ca peste citiva ani o sa o astept pe alexa. nu ma luati in seama, e de la hormoni.
liana DD ajuta .
alexa simami
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa si mami BAU! |
Vezi sa nu se sperie Cipri!
alexa si mami spune:
nu se sperie el asa usor, are grija sor'sa "sa-l caleasca", ca la cum ma ciocane in burta si ii zice "hellooo, fratiorule, ce faaci?". cred ca o aude si bblushul din burta vecinei de la 1:)))
azi e ziua feciorului mare a lu' bia, TUDOR
TUDOR!!! Bia, cu ce ne servesti?
alexa simami