Casnicute sexy 180

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Si la gradinita sigur nu s-a dus,ca doar ea a zis ca-i inchis.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Stooooop...Daneluta...gata ajunge nu mai da din picioare bey nu te mai lasam sa pelci ca vad ca tu fugi de tot

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

Stooooop...Daneluta...gata ajunge nu mai da din picioare

ci ne a scris mesajul?bronzatu cumva? sa inteleg ca te lovi sexoasa noastra?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI TUDOR!sa fii fericit,iubit si sa ai parte numai de bucurii in viata!!!..sa-ti traiasca baiatul BIA...sa va bucurati toata viata de copii

DANELUTZA,cum a fost la gym?...hai ca sunt si eu curioasa cum s-a descurcat sotul cu Isa

MIHA si sanatate Amirei,sa-i treaca repede mucii!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

mirela, multam de urari.

ptr toata gasca.

dau si azi de baut si ca e ziua colegului.

danutzaaaaaaaaaaaa.........

cuscra mihaela, ce-mi face noruca?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

'neata

Mey, a fost bine la aerobic, doar ca mi-am dezmembrat toate cele , mergeam aseara precum Pinochio, cu picioarele balanganind , dar am facut gimnastica sanatoasa, doar ca atunci cind spunea sa ne ridicam in picioare, eram ca beata , ca-mi tremurau suruburile . Am ajuns acasa pe la 22 fara un sfert, Isabella nu a vrut sa-si puna nici macar pijamaluta, era si cu adidasii in picioare, adormita linga tat'su pe canapea . Cica o astepta pe mami . Am avut de tras o tira cu ea, ca nu se lasa dezbracata, cica vrea cu mamina, ii explicam ca eu sint, ea nimic, plingeaaa . Pina la urma am convins-o, am luat-o linga mine vreo cinci minute, timp in care a mai rontait o bombonica, dupa care la nanita. A adormit instantaneu, eu am adormit pe la 12.30, ca ma intorceam pe toate partile de durere si parca nici nu mai puteam respira normal . Deh, mi-a trecut , ma rog partial, ca scarile tot nu le pot cobori . Important e ca m-am dezblocat o tira si am facut toate exercitiile care-mi spusese doctorul sa le fac acasa, doar ca acasa dupa doua minute eram obosita si renuntam , aici dupa vreo ora si ceva, abia mai stateam in picioare

Gata, va tuc in ordinea din catalog, ma duc sa fac curatenie

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

Stooooop...Daneluta...gata ajunge nu mai da din picioare

ci ne a scris mesajul?bronzatu cumva? sa inteleg ca te lovi sexoasa noastra?

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Cuscra,sa-ti fie de bine gimnastica!
Hai ca m-ai bine dispus de dimineata.

Amira e binisor... doar ca un pic cam ragusita. S-a trezit cu vocea dogita.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
LMA coleg de bia
danelutza, sa-ti fie de bine gimnastica! asa-i ca te simti super, chiar daca te dor toate cele. am facut si eu aerobic fo 3 ani, inainte de alexa. dupa cipri vreau sa merg la masaj anticelulitic. sper sa faca fata colegu' cu 2 plozi pt vreo 2 ore.
miha la ragusita mica.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Hello sexoaselor,
Bia ai fost tare am ras de m-am stricat si La mutlti ani! colegului
Danelutza, asa am patit si eu cand am mers rapid prima oara o ora simteam ca ma dezmembrez
Miho piticii ma bucur ca amira e mai bine
Alinutza, suna fain...masaj...eu n-am reusit sa ajung desi imi doresc.
eu sunt la cafelutza azi zic eu nu mai fac nimik de papa...am facut aseara un Stroganoff sa avem pentru azi la pranz...mai pe seara...mai vedem
va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput