Puiuti de Randunici!! (99)
Raspunsuri - Pagina 7
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amira_roxana sovi sash! ce gel i-ai luat?e adevarat ca eruptiile dentare se pot asocia si cu diaree? liana te rog frumos, pune si tu un link cu pozele voastre ca e mai greu sa intru pe mail...sau esti la top secret ursuleatza iesi afara de acolo! ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008) Gothic][/navy] |
rox[/b], da din cate stiu eu, eruptiile dentare se pot asocia si cu diaree. si apropos de poze...
...nu dati cu pietre, va rog, am si eu stolurile mele de pasarele Liana, mami de Teo (27.03.2008)
lianam spune:
ancka
nu-i bai, e vreme, stim si noi cum e cu timpul asta scuuuuuuuurt!
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
amira_roxana spune:
ancka
si eu vreau poze cu voi!!!daca liana e asa top secret
.gata ma duc la 

va 
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Too much love will kill you
bubu05 spune:
Valeu...v-am lasat la pag 4 si acum sunteti la 7 
Eu m-am apucat sa calc...am tone...s-a mai dus din teanc...acum stau jos putin ca ma dor picioarele, am stat o ora pana acum la calcat 
Vio, multumesc, esti o draguta!
Am vazut poze cu Barosanel, ce ranjit si scump e!
Bitzulina, ma uit maine cu atentie la poze si iti zic daca mai esti slaba
, dar sigur esti! 
Am uitat sa va zic ca la baby espo
mi-am pus o bluza de gravi, ca-mi place mult si m-a intrebat una care impartea pliante daca o sa am un bebe 

Si am papat si eu gogosica-fitzosica. Vladut e de vina, el a poftit, nu eu ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
lianam spune:
bubu
, si eu tot de pe la gravide cred ca tre' sa imi aleg bluzitele
....nu vrei sa iti aduc si maldarul meu de rufe de calcat? te roooooooooog!!!!!!![]()
bubu05 spune:
Nuuuuuuuu! nici mie nu-mi place sa calc si stii ca eu calc tot 
Gata, ma duc la nani ca mi-a strans randunoiu masa de calcat ![]()
Noapte buna!

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
lianam spune:
si eu calc tot...si astept sa-mi treaca asta curand ![]()
gata, merg si eu la nani, ca maine e zi "grea" ![]()

bitza037 spune:
Ancka multumim pentru aprecieri

Liana si eu aveam paranoia cu pozelepe net, dar mi-a trecut....astept sa-ti treaca si tie....un 

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica cristina, simo, liana, anca, monix si cine a intrebat cu gandul sau cu cuvantul-sash e ok, s-a mai calmat la cam 10 min dupa ce i-am dat cu gel gingival, si cand i-am dat si cu tambalu, nu i-a mai venit sa planga nicicum :D Voi stiati ca roseata in obraji sau pe fese poate fi semn de eruptie dentara?? Asa scria pe prospectul de la gel. Ori eu exact de 3 zile incoa, ma miram ca l-o fi prins vreun soare (de unde, nu stiu!) ca s-a imbujorat bb. Deci trag speranta ca totul se trage de la dinti, desi eu pe gingie nu vad nici o umflatura, nimic! Pentru prima data m-a dovedit suferinta copilului si am plans la unison cu el, cand il vedeam cum se uita in ochii mei si plangea in hohote si imi insfaca mana si o baga furios in gura. (ariel, ma mai vrei de barbat??) un lucru e cert: macar pentru gelul ala si pentru tambalul care ne-a deviat atentia la amandoi (bubu ), si tot a meritat sa merg la targ!o dedicatie in special pentru cele care s-au certat cu randunoii, inclusiv pentru mine, menita sa readuca ZEN-ul in casa si in suflet. despre cum sa fii rege peste animale http://www.youtube.com/watch?v=_vTuVHwe4Bo send si revin edit: e trecut de 12 si sunt varza cu carne! promit sa scriu maine scrisorica! sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08pozici nasterea delfinasului ilustrata www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE |
sovi, mai vreau, mai vreau!!! pai...cine plange pe aici zilnic ca-i urla copilul??? aaaaa??? ca e atacata, mushcata??? linsa??? ca baleste, ca maraie, ca azi grivei e manios??? ca ia dentinox-ul si nurofenul??? haaaaaa??? ca uite febra, uite diareea??? cine mai sovi?? vezi, nici nu te-am luat si tu deja te comporti ca barbat-miu!!! io plang zilnic de 3 saptamani si tu nu vezi!!!

!!! fii fata cuminte si lasa urgentzele in pace! si, fii cat de ZEN potzi ca dureaza faza asta draga mea...., avem deja 3 sapt bifate in calendar si niciun dinte iesit inca....dar ii vad!!! totzi 5 bat la usha!!! mama lor!!!mai devreme, cand faceam show, eram cu liana pe mess si teo al meu urla (ca a ei se distra copios!!!), nimic nou sub soare...barbat-miu cedase deja, asa ca bitza....vezi??? nicio shansa! si l-am luat pe teo in bratze la calculator! ii dadusem putzin laptic ca am crezut ca vrea papa, dar nu era asha si s-a repezit la fatza mea si a inceput sa-mi roada nasul, barbia, pometzii, urechea, manios rau!!! maraia si rodea furios! in final aveam o super masca cosmetica, pe baza de lapte si ovaz! o sa am un ten stralucitor!!! al meu a venit si cica:"da ce ai patzit??", eu:"nimic, am fost la SPA!"
si...tu te dai la rochia lui bubu??? eu am pus ochii pe ea!! e d-aia cu tzatze!!! o vreau eu!!!
si ca tot am ras azi, mai VIO!!!!

...sa ascultzi mereu de mine, ca stiu eu ce stiu! suc de morcov = kk garantat, supa de morcovi pasatzi = beton armat!!!ancka, bitza, grija mare cu paranoia!!! shtiu eu un psihiatru bun, am rand la el! va tzin si voua? ca mimo a primit si ea trimitere la el!!! hahahhaha

daca nu, ramanem aici, in salon!
roxana, cum e amira cu tusea?
imi place buhuheala din seara asta!
si ca sa fie completa, mai am un link pt voi:)):
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126746&whichpage=1
mie mi-a placut pagina 3 :)) normal, caci acolo mi-am facut eu aparitzia, la rondul de noapte:))
editez, ca am mai gasit unul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126759&whichpage=1
la sfrasit facem top ten!!!
mai, da' voi chiar nu scoatetzi nasul din salon?? mama ce fain e afara!!!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
Kya spune:
Ce m-as face eu fara voi???
SUNTZEN, SUNTZEN, SUNTZEN!
Inca lucrez, in timp ce toata casa sforaie... Am baut deja al 3-lea pahar de vin, si incep sa vad putin dublu - dar doar putin
Ascult Buena Vista Social Club, si merge treaba ca unsa...
Ariel am ajuns sa ma duc la Generale sa vad pe unde mai postezi 
Cand am citit aia cu banatul contului, ma gandeam ca si eu ar trebui sa-mi dau una peste mana, cand mai deschid pagina de forum, in loc sa-mi vad de treaba mea. Dar nu merge, tot in taskbar e mereu...
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!

sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08