Puiuti de Randunici!! (99)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Hai ca mai e putin si vin americancele cu cafeul!

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Ce m-as face eu fara voi??? SUNTZEN, SUNTZEN, SUNTZEN!
Inca lucrez, in timp ce toata casa sforaie... Am baut deja al 3-lea pahar de vin, si incep sa vad putin dublu - dar doar putin Ascult Buena Vista Social Club, si merge treaba ca unsa...

Ariel am ajuns sa ma duc la Generale sa vad pe unde mai postezi
Cand am citit aia cu banatul contului, ma gandeam ca si eu ar trebui sa-mi dau una peste mana, cand mai deschid pagina de forum, in loc sa-mi vad de treaba mea. Dar nu merge, tot in taskbar e mereu...

Varsta bebelinei

pai ce faci mai??? in halul asta ai ajuns? sa ma urmaresti peste tot pe forum...auzi, sa vada pe unde mai postez!!! acum inteleg eu ce simteam vant la pupa!!! era kya care ma alerga si-mi sufla in ceafa! uffff, ce m-ai speriat! nu ma asteptam sa fii tu, te credeam la munca!
si m-ai gasit??? hahahha...vezi ca trebuie sa stai la coada, ca mi-am facut club de admiratoare...:) pst...vezi ca mai postez si prin alte partzi...acu-s la intime, la copiutze!

iar cu suntzen, fac si eu ca miha americana:))) citeam sunten, cu t de tambal! topaiala! si nu pricepeam cum esti:)))

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

posted by Ariel 7000

"bitza....vezi??? nicio shansa! si l-am luat pe teo in bratze la calculator! ii dadusem putzin laptic ca am crezut ca vrea papa, dar nu era asha si s-a repezit la fatza mea si a inceput sa-mi roada nasul, barbia, pometzii, urechea, manios rau!!! maraia si rodea furios! in final aveam o super masca cosmetica, pe baza de lapte si ovaz! o sa am un ten stralucitor!!! al meu a venit si cica:"da ce ai patzit??", eu:"nimic, am fost la SPA!"

Kya ai dreptate ...as bea un capuccino daca da vreo o americanca......dar dupa ce ca nu am avut somn pana acum,daca mai beau si capuccino ...cu ce m-am distrat cu voi si am mai tras cate un ochi la tv, ma apuca dimineata si pot sa zic ca am facut revelionul

gata ma bag la barlog ca maine am treaba si sigur nu ma pot trezi

la toate randunicile

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Ce m-as face eu fara voi??? SUNTZEN, SUNTZEN, SUNTZEN!
Inca lucrez, in timp ce toata casa sforaie... Am baut deja al 3-lea pahar de vin, si incep sa vad putin dublu - dar doar putin Ascult Buena Vista Social Club, si merge treaba ca unsa...

Ariel am ajuns sa ma duc la Generale sa vad pe unde mai postezi
Cand am citit aia cu banatul contului, ma gandeam ca si eu ar trebui sa-mi dau una peste mana, cand mai deschid pagina de forum, in loc sa-mi vad de treaba mea. Dar nu merge, tot in taskbar e mereu...

Varsta bebelinei

pai ce faci mai??? in halul asta ai ajuns? sa ma urmaresti peste tot pe forum...auzi, sa vada pe unde mai postez!!! acum inteleg eu ce simteam vant la pupa!!! era kya care ma alerga si-mi sufla in ceafa! uffff, ce m-ai speriat! nu ma asteptam sa fii tu, te credeam la munca!
si m-ai gasit??? hahahha...vezi ca trebuie sa stai la coada, ca mi-am facut club de admiratoare...:) pst...vezi ca mai postez si prin alte partzi...acu-s la intime, la copiutze!

iar cu suntzen, fac si eu ca miha americana:))) citeam sunten, cu t de tambal! topaiala! si nu pricepeam cum esti:)))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

na, mai pleaca bitza la culcare din parti cu voi ....
vorba ta Ariel rad si musc din perna ca sa nu trezesc casa

editez: gata acum chiar ca plec la

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bitza eu zic sa nu pleci inca la culcare, ca uite a venit si Tuchi si revelionul continua!

Tuchi inveti, da? Si asta e doar o pauza, da?

Arielu' pe unde te vei intoarce, de mine vei da! Voi umbra ta
Edit: vezi ca m-am facut si portocalie, ca sa stau la umbra avertismentului tau - sunt undercover elephant

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

bitza, asta-i tare!!! eu am revelion in fiecare noapte!!!hmmmm deja ma pune pe ganduri...nu e cumva noapte polara???? nuuuuu! ca la mine dureaza de mai mult de 6 luni!!!

bubu ,mi-am adus aminte!!! iti datoram ceva, din discutia de pe mess...stai, nu fugi! nu e finalul la povestea de corason!!:)))
uite aici:
http://good-times.webshots.com/album/567031013CakHJf

dar repede! ca maine seara il scot!

Mergi la inceput

tuchiiiii!

hai ca e super horoscopu' ala!!! nu-l mai copiez aici, consum hartia degeaba si nu e din banii mei! e la generale:))

kya, you're my lover, undercover, you're my secret passion....nu mai stiu...:) sau ma fac ca nu stiu:)) (And I have no other) , ca si asa m-a luat bubu de motz ca ma dau la sovi, ca cica am cerut-o pe ea...io nu mai stiu cum, cand...aaaa si-mi oferea si mita!!! papanashi! vedeti voi cate se vb. pe mess? departe de ochii lumii ... sovi, ochelari portocalii ai??? ca roz nu vreau!!

bitza, faci nani??? pe cuvant de pionier? mama ce o sa se oftice mimo ca nu a stat la revelion!!! io ma mir de liana...dar cum surprizele apar de dupa canapea, nu ma mir sa apara!

vio, tot speli ma la bluza aia??? sau speli cainele pe dinti acum??....
bey, tre' sa ma culc!!! cautand prin emoticoane , vad pe ala "punkist" si imediat pe "pupic"....le unesc, de jos in sus si citesc "pupinkurist"!!!! mooooor! somebody kill meeeee!
hai, dati-mi un branci, ca maine iar sunt artagoasa si ma cert cu barbatu' si ... ursu' mai ai 7 pacate??? (sau cate ai ispasit din ele

Mergi la inceput

cand sa ma iau de mihutza ca-mi sufla in ceafa, tzusht a disparut! poznasha mica! parca nu tzi-am simtzit eu parfumul...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

uite ca a aparut o randunica ratacita! bine ai revenit Ancka!
Gecko si voi 2 dintisori?
apropo de muscat am experimentat si eu asta azi cu Andra (bine ca n-are dintzi).. ea in loc sa manance avea chef de joaca la tzi-tzi..
Luny si eu am facut ashihara prin tinereti.. intreaba-ma ceva acum ca mai stiu ciu-ciu ce tare Mufy cu papucii lui taica-su!
Ariel nasol cu cazatura! dar nici cu legumele nu mi-e rusine! Teo pe cucui! si Andra doarme ziua numai in pat la noi!
Mimo ce Vladutz nazdravan! si io sa treaca!
Kya imi pare rau ca te-ai certat cu randunoiul!
Simo bv de usurarea barosanelului!! se face tot mai frumusel vad!
Ariel ce super i-ai copt-o randunoiului!! chiar mi-a placut! inca nu am citit acolo!
Vio bravo de controlul bun si fara probleme! Slava Domnului pana acum si noi suntem la fel, fara probleme!
Roxana sa va fie de bine recolta!
mamaa ce ochi albastri de Buburuza mica am vazut!
Liana am vazut si eu cum se bea sucul!f tare!
Sovi bine ca a mers cu gel si cu tambalau!

Ariel esti de coma!! .. tre' sa spun ca eram cam in butoi dar m-ai distrat cu postarile tale!
mai am de citit la alea generale, daca mai am timp cat mai doarme Andra, daca nu.. deseara le citesc!
chiar ca revelion ati facut voi aici!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput