Puiuti de Randunici!! (99)
Raspunsuri - Pagina 9
sovietica spune:
ola?
galma mare, tare si dureroasa in san, dar fara frisoane, care dateaza de ieri dupamiaza, nu = mastita, nu? :(
demult visam eu sa imi petrec noaptea pompand la san ![]()
Roxana, gel gingival parca scria pe cutie, cumparat de la expo ultimul nivel, la nenea cu garmastanul.
sovi&
sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica ola? galma mare, tare si dureroasa in san, dar fara frisoane, care dateaza de ieri dupamiaza, nu = mastita, nu? :( demult visam eu sa imi petrec noaptea pompand la san sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08pozici nasterea delfinasului ilustrata www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE |
nu e chiar mastita ci un duct blocat...pe care daca il ignori se poate suprainfecta si da abces sau poti face mastita de-a dreptul...cu optiunile...cutit sau antibiotice.
da bine la pompa si daca nu se elibereaza trezeste pompa naturala sa isi faca treaba....cand ma gandesc ca in urma cu cateva saptamani te intrebai daca baiurile astea nu sunt problemele incepatoarelor
gecko spune:
'neata stol...cafea, capuccino, ceai, nesquick...ce va vrea sufletul este.
HIP HIP HORAYYY!!!
pentru Maria Roxana de Elara!!! sa cresti mare, sanatoasa, desteptuca si frumoasa!!!
CristinaGoji spune:
Neatza,
multa, ca Vladut n-a avut chef de somn ast'noapte si eu am avut, da' cui i-o pasat? 
Mimo - nu mai is la regim, ca-s tare obosita in ultima vreme si cand sunt obosita nu pot fara cioco. 
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
gecko spune:
mda, au plecat baietii mei la plimbare numa ei doi...e prima data cand raman singura in casa de cand am terminat lauzia...e atat de liniste ca aud cum imi scartaie neuronii.
sovietica spune:
neatza!
Cristina, gecko, spasiba de cafa ![]()
Cristina, felicitari dariei! ti-ai luat si tu 4x4 ![]()
Gecko, la asta ma gandeam si eu azi noapte cand pompam, imi venea sa o sun pe Vio sa ii plang pe umar :)
Am tras un dus clocotit, am masat pana mi-au dat lacrimile, am pompat, pompa naturala n-am trezit-o noaptea, ca din cauza pompei naturale s-a intamplat asta, ca n-a vrut sa suga ieri decat dimineata. Acum e mai bine.
Sa stapaniti masina sanatosi! 

Inca n-ai povestit de gradi, nu?![]()
Luny, bubu, nici eu nu obisnuiesc sa sterilizez plasticele, ca nu-s masokista :) doar acum, pe astea proaspat sosite de la Cj, ca au stat in plastic aproape 1 an.
SImo
, e tare barosanu zambaretu!
Ariela, ce la ce ti se tragea verva de ieri?
cata ciocolata ai mancat??
Ma bag sa fiu barbatul tau, da stai sa imi creasca :))
cica la ocebine Io n-am nevoie de inca 20 de ani sa devin artagoasa si sclerozata...I'm already there! 
stela vad ca a trecut la inghe kingsize 
Vio –multumim pt tips&tricks de diversificare. Eu de la aproape 5 luni ii dau ovaz, ca scria pe cutie ca e bun de la 4 luni. Nu stiam ca are gluten, vad ca sash nu m-a injurat. Si eu sunt fan ovaz, il mananc cu migdale, fructe uscate si lapte de soia.
Tuturoiul e mai mic acum, arata aproape normal acolo.
Bitza, sa stapaniti sanatosi masina de facut paine!
Eu am zis ca nu imi mai iau ca imi iese bine in tava de lut cu capac.
de urat as mai ura, dar cere afara Sasha
pup! voi reveni
sovi&
sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Nicoleta spune:
Salut.
Sovi, si Matei e mai imbujorat, dar el are niste galmite pe gingii joooooos...
Mai, si eu am niste bobite in san din cand in cand, dar mi le rezolva bebe, sau asa sper, ca daca dau la pompa bebe ce mai papa? El se trezeste de 2-3 ori pe noapte sa suga, de fapt ma cauta dormind... ideea e ca el nu prea e fan sanul stang, si la dreptul nu am asa probleme, sa-l mulg?? :(
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
VALENTINA C spune:
ghc675y6uioyoupxfgxfgxhjjlkkhlugjfrgffhhvg rdyxdrhxcfhh8
Asta a fost Matei..Ce, numai Sanzi sa scrie pe forum? ![]()
Valentina si Matei (10.04.2008)
Nicoleta spune:
A, dar la mine nu sunt mari si nici nu dor, Gecko e "mai de bine" decat la Sovi???
Nicoleta spune:
Sovi, de care ovaz ii dai bebicului? Ca Stefan, cel mare al meu, e fan cereale de bebelusi cu lape, sa ii iau si lui, si sa stiu si pentru Matei, cand va veni timpul...