Puiuti de Randunici!! (99)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

restul randunicilor ce or face???

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Too much love will kill you

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Irina, am vazut poze cu Antonia, e o dulceata! Imi place tare si numele ei. Foarte frumos fotoliul buburuza.
Liana, am vazut si poze cu minunea ta, cum se diversifica ea cu frigarui, cum doarme cu poponeata sus iar ultimele doua poze sunt adevarate tare.
Ma duc si eu la culcare. Noapte buna!

Anca, mami de Mihai 22.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

cristina, simo, liana, anca, monix si cine a intrebat cu gandul sau cu cuvantul-sash e ok, s-a mai calmat la cam 10 min dupa ce i-am dat cu gel gingival, si cand i-am dat si cu tambalu, nu i-a mai venit sa planga nicicum :D
Voi stiati ca roseata in obraji sau pe fese poate fi semn de eruptie dentara?? Asa scria pe prospectul de la gel. Ori eu exact de 3 zile incoa, ma miram ca l-o fi prins vreun soare (de unde, nu stiu!) ca s-a imbujorat bb.
Deci trag speranta ca totul se trage de la dinti, desi eu pe gingie nu vad nici o umflatura, nimic! Pentru prima data m-a dovedit suferinta copilului si am plans la unison cu el, cand il vedeam cum se uita in ochii mei si plangea in hohote si imi insfaca mana si o baga furios in gura. (ariel, ma mai vrei de barbat??)
un lucru e cert: macar pentru gelul ala si pentru tambalul care ne-a deviat atentia la amandoi (bubu ), si tot a meritat sa merg la targ!

o dedicatie in special pentru cele care s-au certat cu randunoii, inclusiv pentru mine, menita sa readuca ZEN-ul in casa si in suflet.
despre cum sa fii rege peste animale , recitat de marcel iures:
http://www.youtube.com/watch?v=_vTuVHwe4Bo

send si revin

edit:
e trecut de 12 si sunt varza cu carne! promit sa scriu maine scrisorica!

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

ancka . nu stiu daca ai mai spus sau nu , ai pus undeva poze? sa ne cunoastem si "face to face"
noapte buna

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

sovi si sash ! stiu cum e sa planga asa si sa nu stii ce sa ii mai faci; am experienta cu teo, careia ii ies taaare greu dintisorii; si nici eu nu vedeam nimic la gingii; tarziu s-a vazut inflamata gingia, si chiar si asa ffff greu si tarziu (de cand am observat eu gingia inflamata) au iesit cei 2 dintisori (deodata au iesit); si cred ca procesul de "dintareala" continua ; ca parca tot inflamata se vede gingia si copilu' urlator

Mergi la inceput

ahaaaaa, vad ca nu esti dupa canapea doar, esti chiar sub salteaua de la canapea .......iesi si da raportu' pana nu-mi ajunge crema de whisky la ultima dendrita si adorm

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Liana, revin in forta, acum trebuie sa cedez locul sa intre pe Travian.
Sovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

sovi sash! ce gel i-ai luat?

e adevarat ca eruptiile dentare se pot asocia si cu diaree?

liana te rog frumos, pune si tu un link cu pozele voastre ca e mai greu sa intru pe mail...sau esti la top secret?

ursuleatza iesi afara de acolo!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Too much love will kill you

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Revin sa imi cer scuze ca nu am avut timp sa pun poze in dupa amiaza asta. Luny, Liana

Mergi la inceput