Mamici norocoase de sept-oct 2008 (154)
Raspunsuri - Pagina 9
dyanira spune:
Andy.p bine ai revenit acasa!Sa iti traiasca bbelina si sa ne pui poze sa o vedem!
Felicitari ramonzca si Lidia!Sa aveti parte de BB cuminti si papaciosi!
Si noi avem burtica umflata!Cred ca si de la constipatie dar probabil si de la gaze!Ca mai plangem si noi tare, tare dupa ce papam!
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
Codruta27 spune:
Andreea_and, pup dulce printesa Zambarici! E o frumusete de fetita!
38+ Vlad
Bebe mic
Camera Vladut
angelynna82 spune:
Andreea_and sunt mortale gropitele si zambeste atat de frumos
37+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 21 zile incepand de azi 18.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
khristin spune:
Felicitari noilor mamici Ramoncza si Mamidestefan pt. puii lor . Acum figurati oficial pe lista
Andreea, sa-ti traiasca printesa zimbitoare
Ankussa, tu probabil iti tii deja puiul in brate cat scriu eu aici. Te asteptam cu vesti bune
Cine e la rand, cine se inghesuie? La mine AMR doar 9 zile
Cristina
le bébé 38w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
andreutac spune:
Hello!
Astazi am fost si eu, in sfarsit, pt. prima oara la Baby Expo. Recunosc ca era multa, multa agitatie si a fost tare obositor, insa n-am venit cu mana goala. Am cumparat un carucior si un scaun de masina. Era cam tot ce ne lipsea si recunosc ca dc. nu m-as fi preocupat de celelalte achizitii inainte nu cred ca as fi facut fata.
In fine, am ajuns acasa, m-am relaxat cu o baie calda si am citit din urma.
Asadar,
Mami de Stefan, felicitari pt. bebelina Izabela Cleopatra! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
Ramoncza, am banuit eu ca a venit pe lume micutul Eric! Felicitari! sa va traiasca!
Andyp si Sabinel, bine ai revenit acasa! Acomodare usoara si va asteptam cu poze si povestea nasterii.
Andreea
37+ Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
300 spune:
Va salut si eu. Azi a fost zi de cumparaturi din pacate nu de la baby expo ci de la electrocasnice.Mamici proaspete Nerantula, sabinel, andy.p bine ati revenit! mamidestefan, CD27. Ramo, felicitari! Refacere usoara si bebei sanatosi! Am reusit si eu azi sa merg la analize pt strep b. Am liber la :), casa e semimobilata dar caut pe cineva sa ne faca baia. Sper sa ne mutam repede.
Scuzati stilul dar scriu de pe mobil. Sotul meu monteaz#259; prize.
36+ Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
sanziana27 spune:
Felicitari proaspetelor mamici! Refacere rapida, mult laptic si bebelusi cuminti si mancaciosi!
Bine ati venit acasa Andy!
Noi suntem bine, am schimbat azi semnatura...nu-mi vine sa cred, mai sunt 2 saptamani si o zi pana ma internez. Incerc sa stau cuminte sa nu cumva sa dau peste cap programarea!
37+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
AMR 4 saptamani !!!!
Raluca83 spune:
Buna fetelor
E vreo mamica pe aici care a nascut la Medlife?
As vrea sa o intreb cate ceva de bagajul pt spital!!
A MAI RAMAS ASA PUTIN PANA LA MAREA INTALNIREEEE...
burtici, mamici si puiuti
Raluca
37+ Bianca Florentina
zambetmic spune:
raluca, cand trebuie sa nasti la medlife si cu ce medic?
natural sau cezariana?
noi tot 2 in 1 si tot la medlife pana la urma voi naste , desi initial alesesem giulesti .. .varii motive m-au determinat sa ma reintorc pe varianta medlife
36+ cu Vladut