Mamici norocoase de sept-oct 2008 (154)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zambetmic

raluca, cand trebuie sa nasti la medlife si cu ce medic?
natural sau cezariana?

noi tot 2 in 1 si tot la medlife pana la urma voi naste , desi initial alesesem giulesti .. .varii motive m-au determinat sa ma reintorc pe varianta medlife

36+ cu Vladut

Nasc prin cezariana cu Dr Luiz Mendez. Saptamana viitoare aflu cand o sa imi programeze cezariana!! Sunt atat de nerabdatoare!! Vroiam sa stiu daca trebuie ceva pt mine sau pt bebelina in spital. Eu am un bagaj facut , dar nu as vrea sa il car pe tot... Tu cu cine nasti si cum?

Raluca

37+ Bianca Florentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Multumim de aprecieri Bitza, Kid, Codruta, Angelynna, Khristin !
Sanziana felicitari pt semnatura!
Kid vroiam sa-ti multumesc de ideea cu bouncerul, a reusit sa mi-o calmeze si mie pe fetita de cateva ori cand urla de colici, nu functioneaza chiar de fiecare data dar oricum e mult mai mult decat putem face noi cand se pune pe urlat. Vazut si eu poze de printesa ciufulici, ai niste copii superbi, sa-ti traiasca si sa fie sanatoase!
Raluca din ce-mi aduc eu aminte Freshanana trebuia sa nasca acolo, dar nu prea am mai vazut-o ca are doi pitici de ingrijit acum.

Tocmai ce laudam printesa ca-mi doarme 4 ore legate, de astnoapte se trezeste la fiecare doua ore de m-a chiaunit si mananca doua-trei ore din ambele tzitzi de simt ca nu mai fac fata cu productia de lapte. O fi normal sa manance atat? Si apoi iar somn...pe la ce varsta incep sa stea bebeii treji mai mult, nu numai sa pape?

Mami super fericita de Mina Alexandra (07.09.2008)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

mirela popa, cezariana ... din pacate, pt ca bebe e cu capul in sus si nu s-a intors, si nici nu cred ca mai are cand ... plus alte probleme proprii (astm, scolioza)
acum ce imi doresc este sa fie cu peridurala, nu cu anestezie totala ... sper sa-mi iasa
cat despre bagaj .. .eu mi l-am facut de pe vremea cand eram convinsa ca voi naste la giulesti, asa ca va trebui sa il reorganizez, cand o voi face iti voi scrie ce si cum imi iau
din cate stiu eu ne trebuie ceea ce vrem sa ne luam (adica ei iti pun tot la dispozitie .. doar poate vrei lucrurile tale) si hainute pt bebe de iesit din spital, la fel, altceva iei doar daca vrei tu
cam asta stiu eu, daca mai aflu alte info iti spun

36+ cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

cite vesti bune, citi bblushi frumosi am vazut!!!
felicitari proaspetelor mamici, ramonzca, CD, nally, mamidestefan!!! sa va traiasca bbii, sa fiti sanatosi si cuminti!
laura, sabinel, bine ati revenit!
andreea, musette, sabinel, nerantula, sunt topita dupa copilasii vostri! frumosi foc! ma apuca nerabdarea, sa-mi tin si eu puiul in brate:)
feli, ma bucur ca esti mai bine femeie, mai stai locului
eu ma simt f bine, putin cam obosita si "chinuita" de miscarile puiului

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Lidia felicitari!!! Fata cuminte si frumoasa iti doresc. Tie refacere rapdida rapida.

ramoncza sanatate si mult noroc puiului!!!

andreea_and poate fi un puseu de crestere si bebe mananca mai mult pentru a regla productia. Pe mine ma suge de ieri din ora in ora inclusiv noaptea asa ca da e normal si va trece.
irina de ce insista sotul tau sa dati copilului formula? Sunt si eu curioasa daca poti sa imi zici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca83 spune:

Citat:

mirela popa, cezariana ... din pacate, pt ca bebe e cu capul in sus si nu s-a intors, si nici nu cred ca mai are cand ... plus alte probleme proprii (astm, scolioza)
acum ce imi doresc este sa fie cu peridurala, nu cu anestezie totala ... sper sa-mi iasa
cat despre bagaj .. .eu mi l-am facut de pe vremea cand eram convinsa ca voi naste la giulesti, asa ca va trebui sa il reorganizez, cand o voi face iti voi scrie ce si cum imi iau
din cate stiu eu ne trebuie ceea ce vrem sa ne luam (adica ei iti pun tot la dispozitie .. doar poate vrei lucrurile tale) si hainute pt bebe de iesit din spital, la fel, altceva iei doar daca vrei tu

36+ cu Vladut

Eu vreau anestezie totala, pt ca sincer imi este frica de ce voi simtii cand o scoate pe bebelina. Am inteles ca este ciudat rau ce simti!! Acum depinde si de persoana , eu sunt fricoasa rau!! Tu ai programat cezariana?

Raluca

37+ Bianca Florentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raluca83

Citat:

36+ cu Vladut

Eu vreau anestezie totala, pt ca sincer imi este frica de ce voi simtii cand o scoate pe bebelina. Am inteles ca este ciudat rau ce simti!! Acum depinde si de persoana , eu sunt fricoasa rau!! Tu ai programat cezariana?

Raluca

37+ Bianca Florentina

Simti cum il scoate, cum trage de el dar cand il aduce si il vezi si ii auzi primul tipat eclipseaza orice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

eu sunt genul "curajoasa", adica daca ar fi fost dupa mine vroiam sa nasc natural ... dar am ales calea mai "sigura" pt guguloi in primul rand, pt ca acum nu mai sunt eu pe primul plan
asa ca nu imi este frica de ce voi simti, ba din contra, ideea este sa simt, sa pot realiza ce se intampla si sa vad eu prima cu ochiu si mai ales urechea ca e bine
teoretic am programata cezariana, dar datorita ultimelor probleme aparute, o luam din aproape in aproape, asa ca nimic nu e sigur...
oricum astazi am implinit 38 de saptamani si intru in a 39-a, dar sper sa mai stea vladut inauntru sa se mai inzdraveneasca, tinand cont ca el "apare" la eco de doar 35 sapt

36+ cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Fetelor...m a luat depresiaaaaaaaa rau!!!!!!! si nu mai scap de ea, nimic nu ma linisteste...

Karina Alessia am 37 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 20 zile
noi doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Fetelor...m a luat depresiaaaaaaaa rau!!!!!!! si nu mai scap de ea, nimic nu ma linisteste...

noaptea e un sfetnic bun. Sigur pana maine va trece, suntem ca o mare de hormoni si orice ne poate afecta mult mai mult decat in mod normal..

Raluca83, ratonelu a nascut la medlife din cate stiu eu...

36+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput