Mamici norocoase de sept-oct 2008 (154)
Raspunsuri - Pagina 4
_irina_ spune:
Of, mama lor de doctori ca nu stii cum e mai bine sa faci.
Pe de o parte doctorita e buna, trageam azi cu urechea ce povestea despre alimentatie si nu e genul "mar cu biscuite" cum zicea parca Muuh daca nu ma insel. Pe de alta parte chestia asta cu laptik ma enerveaza. Nu am mai deschis subiectul cu ea, o sa mai discut maine ca oricum ne vedem zilnic ca facem injectiile.
O sa raman momentan pe ideea de laptik de la mine 10-15 minute apoi laptik praf si in completare iar laptik de la mine pana se satura. Asa nici nu se leneveste de la san dar si luam bine in greutate. E un pic greu pentru ea sa suga acuma si sa o chinui numai la san, fiind cu durerea de urechi si cu nasucul cam infundat.
Pentru nasuc folosim batista bebelusului cam de 3 ori pe zi, si am scos niste crocobauri din nasul copilului ca m-am speriat. Pitica nu are probleme cu batistuta, nu e incantata dar nici nu o deranjeaza.
In ceea ce priveste baita iar parerile sunt impartite. Eu i-am facut baitza de cum a ajuns acasa, cu ajutoare, apoi din a doua seara singuri. Cand am ajuns la medic a zis ca nu, pana nu cade buricelul. Acum a picat, dar oricum nu facem baita din cauza otitei. Dupa ce scapam de crocobauri o sa incepem si nou distractia.
Kid mare dreptate ai, e cam zapacita doctorita mea, dar pur si simplu sunt prinsa in joc si trebuie sa merg pana la capat.
Vad ca si tu ai pisica, a ta cum s-a adaptat cu bebele?
Eu am o birmaneza de 3 ani, nascuta in aceeasi zi cu fi'mea, ma speriasem ca iese cu scandal cand vin cu bebele acasa, dar vad ca e tare linistita. A mirosit-o un pic, dar pastreaza distanta.
Ma tot uit la pozele boboceilor si sunt asa de frumosi cu totii.
Felicitari tuturor mamicilor!!!
fericita de - Andreea
Nerantula spune:
De azi noapte si pana acum bebele meu a facut kk de 5 ori! Azi noapte ceva mai consistent si inchis la culoare, apoi din ce in ce mai deschis si moale, ce sa fac??
In spital mai primea si formula (mie nu-mi venise laptele), insa acasa a papat numai de la mine, colostru si acum laptic.
E normal sa faca asa des kk??
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia
Nerantula spune:
Si cu nasucul, uneori e cam fornait, cum il desfund?
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula De azi noapte si pana acum bebele meu a facut kk de 5 ori! Azi noapte ceva mai consistent si inchis la culoare, apoi din ce in ce mai deschis si moale, ce sa fac?? In spital mai primea si formula (mie nu-mi venise laptele), insa acasa a papat numai de la mine, colostru si acum laptic. E normal sa faca asa des kk?? www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia |
Cand sunt alaptati la san este normal sa aiba pana la 6 scaune pe zi. Am citit si mai devreme ce spunea un dr pediatru. Si Valentina facea la fiecare alaptat in prima luna.
In nasuc poti sa pui ser fiziologic , lasi putin si apoi tragi cu pompita.
Valentina 37 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
AMR 6 ZILE !!!
_irina_ spune:
Nerantula cu nasucul, noi suntem experti cu batista bebelusului. Din pacate trebuie sa tinem aspiratorul in mijlocul casei, din cauza asta, dar... ce sa faci, daca asa trebuie pentru puitza, asa facem.
fericita de - Andreea
Muuh spune:
irina eu nu am zis nimic de mar si biscuite eu am zis de scaunele copiilor alaptati ca sunt mai moi si de diverse culori. Inteleg ca ii este greu sa suga din cauza durerii dar iti spun din experienta ca asa iti va scadea drastic productia de lapte si vei creste treptat formula pana la intarcare. Otita va trece si atunci veti putea reveni la tzitzi. Incearca sa te mulgi tu ca sa mentii lactatia.
Nerantula e normal ca cei alaptati la san sa aiba scaun chiar si dupa fiecare masa. Si da sunt mai moi, unele explozive si chiar apoase. Da, in spital e posibil sa fi fost mai constipat de la formula.
anca merci de informatie. Pretul este chiar bun dar astia de la Quelle parca trimit doar prin posta iar la mine asta e tare complicat. Sa vad, intru si fac o cercetare.
musette ma refer la salopetele alea de iarna cu picior, unele nu au picior din talie pleaca un gen de fustita inchisa jos. Nu sunt doar pentru fete desi treaba cu fusta asa poate parea.
Nerantula spune:
babytza, irina, miruna, va multumesc! Pe mine ma tot framanta burta (desi in general sunt constipata) si am crezut ca la bebe efectul a fost mai rapid.
mamidestefan spune:
..cu mari emotii
Miine e ZIUA CEA MARE ..sper sa pot dormi in noaptea asta.
Puiul meu cel mare e bolnavior ..a racit zdravan..tuseste rau..
asa ca plec cu inima strinsa ..tot ce-mi doresc e sa se termine totul cu bine ..
Sper sa imi tineti pumnii..si sa va trimit "mesajul magic" cit pot de repede.
Va pup pe toate si sa ne "re-auzim" curind!
LIDIA (39w+)cu Izabella-Cleopatra si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan
Codruta27 spune:
CD, sa traiasca Mikul 1001 ani! Sa fie sanatos, papacios, necolicios! Tie iti doresc refacere rapida si laptic mult!
Mamidestefan, asteptam vestile bune. sa te intorci repede-repede cu povestea unei nasteri usoare si a unei recuperari rapide!
Nerantula, imi pare tare rau ca suferi atat. Off nenorocitele de "neamuri ale lui Mr. H" sa treaca cat mai repede! stiu cum e suferinta asta si te compatimesc sincer!pentru tine, mamica curajoasa! Sa treaca repede!
Delphinas,bine ai revenit pe la noi! Ce faci? Cum esti?
38+ Vlad
Bebe mic
Camera Vladut
sabinel spune:
suntem acasaaaaaa!!!! suntem cuminti, papam la san si nu plangem decat cand avem pampersul murdar. o sa pun poze curand si-o sa incerc sa recuperez capitolele pierdute...promit. pup burticile ramase si bebeii cu mamicile. in rest recuperarea a fost super rapida, am nascut natural fara epidurala, ca la bacau nu se face asa ceva, travaliu pe hartie 17 ore cica de la ruperea membranelor, insa real doar 5 ore. avem ceva de furca cu ragadele insa ne revenim noi si cu asta
41+ cu Amalia Stefania
poze