Mamici norocoase de sept-oct 2008 (154)
Raspunsuri - Pagina 5
kllemi spune:
Mai fetelor ce vad eu aici, la voi, adica cu ce va confruntati voi, deja ma sperie,(cu, colicii, cu baita, etc) nu mai vreau sa nasc
36 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA
ce putin mai avem.....nu pot sa cred
Codruta27 spune:
Sabinel, bine ati venit acasa, mamico!!! De abia asteptam pozele si povestea nasterii!
Hehe, Kllemi, lasa ca ne descurcam noi!
38+ Vlad
Bebe mic
Camera Vladut
_irina_ spune:
Kllemi o sa vina totul asa de natural ca nu o sa iti dai seama. Iti spune asta cea mai neexperimentata si mai aiurita mamica (adica eu). Acum daca as avea un marsupiu cred ca as merge cu beblina chiar peste tot.
Cred ca ma apuca nostalgia burticii, cand bebelina era mereu cu mine.
fericita de - Andreea
Codruta27 spune:
Fetelor, e asa de frumoasa povestea asta! Reversul medaliei:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=89167
38+ Vlad
Bebe mic
Camera Vladut
Steluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musettepink Steluta semibaita e felul meu de ai spune pana cand bag copilul in apa zdravan.il spal in cadita dar cu putina apa ca sa nu ajunga la buric iar dr nostru pediatru nu ne-a dat voie sa-i facem baie in toata regula decat atunci cand ii cade buricul.Lamurita? |
Multumesc Musette pentru explicatii. Intelesesem bine ceea ce ai spus, dar sincer doream sa aflu daca toate mamicile fac la fel. Noi am spalat-o normal pe Andrada si nu a patit nimic. Sincer nu vad ce infectie ar putea dezvolta de la baita, dar fiecare mamica face cum crede ca e mai bine pentru puiul ei. Sa fie ei sanatosi!
Irina intr-adevar cel mai bine e sa te mulgi pentru a-ti mentine lactatia. Iar faza cu laptele tau nu e bun, mi se pare o mare aberatie. Intr-adevar in cazurile in care sa zicem ca urmezi un tratament cu antibiotic nu este indicat sa alaptezi, pentru ca ajunge si la bebe. Dar testul ala cu laptele in pahar "m-a dat pe spate"
Noapte buna!!!
Steluta (38w+) cu si cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)
babytza spune:
Bafta Lidia !!!!!! Asteptam mesajul magic !!!!
Sabinel bine ati ajuns acasa !!!!!
Valentina 37 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
AMR 6 ZILE !!!
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Codruta27 Fetelor, e asa de frumoasa povestea asta! Reversul medaliei: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=89167 38+ Vlad Bebe mic Camera Vladut |
Minunata descrierea...
Valentina 37 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
AMR 6 ZILE !!!
nikolici spune:
SUPER FRUMOASA POVESTEA NASTERII!!!
Karina Alessia am 37 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 20 zile
noi doua
symonne spune:
Multumim fetelor pt urari,intr-adevar e maricica printesa mea,
m-am uitat pe foile de la spital si are de fapt aproape 4400,
khristin, nu stiu cat a masurat, nu se masoara aici, cica nu e relevant,mi-a zis si moasa si medicul pediatru,am vrut s-o masor eu dar am uitat.
steluta eu iau antibiotice si alaptez, sunt si antibiotice care nu afecteaza.
la mine bebele mananca ceva de speriat, tot suntem pe formula ca lapte inca nu avem suficient,abia am inceput sa practicam alaptatul ca deh.. nu ne-a invatat nimeni
spuneti-mi si mie va rog sa am o idee, cam cu cat trebe marita portia de lapte, este vreo regula, noi am ajuns la 90ml deja in a cincea zi sa o mentin sau o pot mari, am senzatia ca bebe toata ziua vrea papa, o tinem si la san si cu formula.si toata ziua daca s-ar putea ar manca
v-am pupat
angelynna82 spune:
Neatza fetele, va invit la o
CD felicitari, sa-ti traiasca Mikul, sa fie sanatos si papacios! va asteptam acasa, refacere rapida!
Muuh felicitari prietenei pt bblina
Nerantula bine ati venit acasa, refacere rapida mamico
Feli ma bucur ca esti mai bine, poate mai sta bb in burtica, tu oricum mai potoleste-te
Sabinel bine ati venit acasa, asteptam poze
Lidia deci azi e ziua cea mare , nastere usoara, bb sanatos si papacios iar pt tine refacere rapida
Felicitari fetelor care deja incep pregatirile pt botez
Ralubv bine ai venit la odiseea, sarcina usoara in continuare
Nu am gasit patut, gasisem ceva dar avea un defect si mi-a fost frica sa il iau, asa ca mai tre sa astept pana marti, atunci tati va avea liber si mergem din nou in cautare. In afara de o stare de nervozitate destul de mare suntem bine.
37+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 21 zile incepand de azi 18.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]