Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mai io cand v-aud cu nu trece destul de repede timpul... ma apuca plansu', zau. bucurati-va acum de liniste, de stat impreuna cu sotiorul singure, de ajuns acasa fara graba, fara jdemii de lucruri de facut.... mai vorbim noi peste 6 luni cand v-oi intreba
Cata misttooo daca bate la 2km... scula serioasa nu gluma
Edinutz distractie placuta cu nepoteii, cred si eu ca esti super ocupata!
ma duc spre casa ca m-am plictisit... sa aveti un week end frumos si sa va bucurati de toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

rox, drept sa-ti spun, scula a intrecut asteptarile . Pana la asta, stiam ca cea mai mare distanta pe care o poate acoperi este 800m...dar 2km?? ne-a dat pe spate, ce sa mai. Intr-una din plimbarile noastre pe la mare anul acesta, ne-am intalnit cu niste prieteni care au un bb si care erau cazati intr-un hotel pe plaja. Cand bb dormea in camera, ei stateau pe plaja cu statia langa ei si mi s-a parut super cool toata treaba...si ei folosesc un fisherprice care bate doar la 800m.

week-end placut!!

Catalina

26+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

mie mi-ar fi frica sa imi las bebele singur la 800 de metri de mine

24+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Sunt aici. Cu multa treaba insa ...

jasmi felicitari pentru fetita!

porumbita ma intereseaza si pe mine problema colantilor. Tot asa ma gandeam si eu sa ii port cu un pulover lung. Se pare ca avem multe in comun
In ce priveste chilotii, inca nu ma strang, port din aia normali dar cu talie mai joasa. Mi-am luat si doi chiloti speciali de la Women`s Secret, unii normali unii din aia cu burta dar nu i-am purtat pana acum. Insa am problema mare a dresurilor. Mi-am luat cu un numar mai mare dar aia cu talie joasa ma strang iar aia normali mi se ruelaza in jos pe burta.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 22+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

mie mi-ar fi frica sa imi las bebele singur la 800 de metri de mine

24+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mie mi-era frica sa o las si singura in camera. Cand ma duceam la baie stateam cu urechile ciulite, in rest o plimbam mereu dupa mine

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 22+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

am trimis si eu 2 carti pe adresa comuna de email

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

hey...nam mai scris de mult dar citesc tot ce scrieti. eu am niste arsuri de stomac tare aiurea...in fiecare seara. in rest...nu prea sunt schimbari, pana la urma nu am renuntat la vitamine, dar le iau mai rar, o zi da o zi nu. sapt viitoare merg sa vad bebe, ar trebui sa fie ceva special ca dr mi-a spus: te duc la ecograful ala mare :) sunt curioasa daca ramane baiat...ca la ultimele experiente din odiseea noastra...
eu as vrea sa iau set de patutz cu baldachin, mi se par atat de frumoase! oare sunt si practice...sau e doar de design?

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

M-am intors de la vizita lunara si peste doua ore merg la eco.Doctorul m-a certat, normal, cica prea mult in greutate (are un fix cu asta), dar tot el a zis, ca nu se vede, unde sunt toate kg alea? Oricum m-a trecut pe regim alimentar, fara paine si dulciuri, fara suc de portocale, cartofi si mese dupa ora 8 seara
Mi-a controlat si cervixul, totul e ok, colul inchis, bebe miscaret care nu a stat o clipa locului ca sa-i poata auzi inimioara. Peste 4 saptamani fac testul pt diabet, acela in care tb sa bei glucoza, mi-a dat si substanta acasa, e ceva roz bombon, cica e cam scarboasa.
Nu mai am rabdare pana la doua!!!

Bey eu nu mi-as lasa copilul singur la hotel! Se pot intampla atatea intr-un singur minutel! Oricum aici nu ai voie sa-ti lasi copilul singur in casa pana la varsta de 12 ani, dc te raporteaza cineva, e super nasol, se lasa cu jail si cu plasarea copilului in centru.

Edinuta, distractie placuta cu familia!
Billy nu-mi vine sa cred ca tu ai deja 27 de saptamani!
Colantii si eu tot asa ii port, cu bluze mai lungi, sau pulovere (mi-am luat cateva pt "iarna" de aici. Mi se par super comozi si practici, poti sa ii asortezi si la rochie si la bluze...

Ma duc sa-mi fac o salata, mai... si aveam un tiramisu in frigider....

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ca bebe meu e taaare activ! misca aproape toata ziua! v-am mai auzit spunand ca atunci cand dormim noi doarm si ei...dar imi vine greu sa cred, uneori ma trezeste noaptea, asa tare ma loveste! dar nu imi pare rau, asa ma bucur ca e bine! park il iubesc tot mai mult la fiecare miscare!
am inceput sa ma ingrijorez...daca voi avea un bebe care plange mult? ca eu nu stiu ce sa ii fac...cred ca o sa plang cu el. asta ma face sa apreciez perioada asta de sarcina, cand misca doar, nu plange... ei...toate la vremea lor. de fapt...toate sunt FRUMOASE la vremea lor!

23+

Mergi la inceput

aaa...imi dati,va rog, si mie parola de la mailul comun? multumesc!

23+

Mergi la inceput