Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

ledi de la targ n-am luat mare lucru, in afara de un babyphone de la Top Com (compania care face si telefoanele pt Romtelecom- aici barbatul si-a dat cu parerea ca treb sa fie de calitate buna, ca doar sunt firma specializata in telecomunicatii), o paturica care se face si sac de dormit (o pufosenie), un set de lenjerie pt patut 4 piese (pilota, perna, cearceaf si fata de perna), restul sunt hainute, cate una din fiecare de la mai multe firme, asa ca sa am din toate cate ceva si ca sa-mi fac damblalele pt ca erau dragalase foc. N-am luat hainute de toata ziua, ci numai ce mi-a placut ca design si material. Si am mai luat o carte despre ingrijirea bebelusului scrisa de Dr. Spouk.

Monitorul pt copii bate pe o raza de 2km , dar avand in vedere ca noi o sa ne plimbam cat de mult vom putea cu bebeul in spate, am zis ca-i util. La fel si patutul, l-am ales din gama "travel" tot pt aruncat in masina si folosit si in vacante.

Astazi a venit si a doua cumparatura: patutul de la Graco, care are un dispozitiv electronic cu mai multe comenzi:leganat, muzicuta, lumina si nu mai stiu ce. Mai are bara de jucarii, copertina si masa de infasat impreuna cu accesorii de pus servetele umede, creme, scutece, etc. Patutul isi merita banii, sper doar sa-l si folosim. Ce nu-mi place la el si am descoperit doar acasa este ca nu are fermoar pt deschideri laterale, in rest este ok, culoarea este crem.

porumbita n-am apucat inca sa lansez comanda la Quelle pt ca treb sa-mi fac niste masuratori la sani, pt a stabili marimea (tocmai am descoperit ca mi s-au mai marit in ultimele zile si clar sunt in plina expansiune, deci nu sunt hot la masuri). Voi comanda online cred. In catalogul meu sunt formulare pt comanda, daca nu online atunci prin fax (completez formular) sau telefonic.

Parca tot tu intrebai de colanti? Pai si eu vreau sa-mi iau, si tot de la Quelle, uita-te prin catalog, au cateva modele din care poti alege.

Referitor la lenjeria intima (chilotei) eu in sarcina ma impac foarte bine cu cei cu talie joasa. Am mai multe perechi din bumbac si mi se par super comozi, pt ca n-au elastice si sunt mai plini decat restul. Nu se ridica la nivelul burtii, raman la sold si sunt ok.

Catalina

26+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Furnicutelor,
Va salut pe fuga ca trebuie sa plec la doctor si dupa aceea am appointment la eco 3d/4d, o sa-l vad pe bebe 30 de minute in actiune
Pe scurt:
Jasmi, felicitari pt fetita, asta da surpriza!
In rest, eu inca ma epilez cu ceara, ajung mai greu, dar mai folosesc si epilatorul in anumite zone si la chiloti folosesc aceeasi marime de dinainte
Billybilly sa-ti fie de bine pt cumparaturi si sa le stapaniti sanatosi!

Revin cu pozici mai pe seara!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

sigur vrei roz?eu zic sa mergi pe rosu,galben..ca merg si la baieti..Nu te superi pe mine ca te tachinez,da?

a dreaq pielea pe tine

glumeam ma,nah..

POZE
Minunica mea
23+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Catalina,sa-ti fie de bine si sa se bucure bb de ele.
Si zici ca hainute de gravidute nu erau?

POZE
Minunica mea
23+ cu David Christian

Mergi la inceput

lavini ti se par tie 27 de sapt cum mi se par mie 30+. Lasa ca vii si tu din urma fuguta, mie pe de-o parte mi se pare ca a trecut repede timpul, pe de alta, nu suficient de repede! Treaba este ca acum nu pot dormi si la cat cad de obosita cateodata, mai devreme de 1-2 noaptea nu inchid un oki. In rest gafai ca un ogar, orice deplasare se cheama efort, de la burta in jos mi s-a taiat imaginea, NU SE MAI VEDE NIMIK , daca vorbesc mai accelerat raman fara respiratie, imi simt toate oasele si incheieturile... parca am imbatranit cu 30 de ani. Si ce ma agaseaza cel mai tare este ca toata lumea da sfaturi... si fraza asta: "lasa ca pe vremea mea nu erau toate astea, sau nu se facea asa..si uite ce copil mare am" ma scoate din toate cele. De parca copii nu ar creste in orice circumstante pana la urma, nu-i vb de crescut, cat ce cladesti cu copilul respectiv, ce relatie ai cu el, cat il pregatesti pt viata, samd. Uff, greu nene...

Catalina

26+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Ledi, cum sa ma supar? neeeeh

Jasmi 19+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

si mie imi e tot mai greu sa adorm ca nu prea gasesc pozitia potrivita. si daca cumva gasesc una buna pt mine incepe asta mic sa se intinda si sa ma bata de trebuie sa o schimb

da uneori e tare bine - nu simt oboseala la efort fizic, ca si cum n-as fi gravi. si in ate zile abia pot sa stau un pic in picioare

dar inca sunt happy ca imi vad pantofii...

24+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

ledi sunt cateva standuri, nu multe, dar oferta pe mine nu m-a impresionat. Adica, prefer sa-mi iau haine normale, dar mai incapatoare decat sa le iau pe astea speciale pt burtica, care nu-mi plac nici acum, iar dupa nastere probabil ca nici atat. Oricum, nu numai mie nu mi-au spus nimic, batea vantul pe acolo in general. Era plin de gravidute, dar nu se inghesuiau la hainute. Un singur sarafan din raiat mi-as fi luat dar daca era o culoare mai plina de viata, erau numai maro si negru.

Multumim pt urari.

Miere bafta la eco!

Catalina

26+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Salutare burtici!

Abia reusesc sa intru pt ca sunt ff ocupata,ca de luni a ajuns sora mea cu cei 3 nepoti ai mei si nu mai am timp de nimic!iesim,vorbim mereu parca nu ne mai saturam si de abia acuma am reusit sa intru sa va citesc in mare sa vad cum sunteti!ma bucur ca sunteti bine si ca nu sunt probleme!!!

cu intarziere ,dar va doresc un sincer La multi ani:FLO,IOANA23 si tuchi!Dumnezeu sa va binecuvinteze!

Carmen_bravo pt rezultate,iara problema patutului sigur ai sa o rezolvi,daca gasesti un bun meserias poate sa il faca la fel!te pup!

Iris_wow!!!ce frumos,mi-ai facut o pofta de Disney!era de astèptat ca o sa va simtiti bine!ma bucur pt printesa ta ca s-a simtit bine!defapt si pt voi!abia astept sa vad poze,doar sa pot intra!te besso!

UN bun venit fetelor noi!!!Va doresc o odisee placuta!

in rest eu si bb suntem bine,un pic mai mult agitati dar ok!il simt destul de des cum misca si loviturile sunt din ce in ce mai bine simtite!am doi nepoti unul de 10 ani(Nathy) si celalat de 7 ani(Ruben) si o nepoata de 2 ani jumate(Tania)dar ma topeste!!acuma am zis ca vreau si eu fetita!este atata de feminina si de frumoasa ca numai pot dupa ea!I-am vazut ultima oara exact de un an cand au fost la noi dar s-au maturizat enorm!!!ii iubesc enorm si ma gandesc daca ii iubesc asa pe ei ,cum o sa pot sa imi iubesc propriu copil?cred ca e ceva minunat!hai ca m-am intins,sper sa mai pot intra,daca nu saptamana viitoare!!!

UN wk placut!!!

18+

edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

miere,bafta la eco si asteptam pozele
in legatura cu chiloteii,asa si eu,marimea inca nu mi-am schimnabt-o(tot S),pt aia tip ata in c...(cum le zice mama),pt aia de babaciuni,sunt M si parca nu ma simt tare confortabila in ei.
eu nu am burta mare,adica de la spate nu se vede ca sunt graviduta...sa umblu cu spatele???,dar,din fata e peste tot.cineva mi-a zis ca din cauza ca e fata e burta intinsa,poate de aia. oricum,e intinsa nu tuguiata.
insomnia,bat-o vina,am dormit 5 ore,poate nici atat

21S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput