Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Porumbita nu ai pentru ce...nu e nevoie de floricele, zau
Carmen, saru mana de intrebare, sunt bine. ma zbat cu niste turbati aci... zau daca as facea-o
mana aceea amortita nu are nici o legatura cu hipocalcemia - este asa numitul sindrom "de tunel carpian". basically incheietura mainii ti se umfla (relativ normal in sarcina, retii apa, ai aceeasi pozitie la calculator, etc) si aceasta inflamare a tesuturilor face ca terminatiile nervoase sa fie permanent presate/excitate. de aici furnicaturile si/sau amorteala. din pacate... poate sa se agraveze sau nu. eu am avut problema asta la sarcina trecuta pana cand am nascut... in ultimele saptamani ma trezeam pur si simplu cu doar 2 degete valide la mana dreapta, celelalte nici nu le simteam.
Cadia, se spune sa renunti la epilarea cu ceara daca ai dureri de obicei pentru ca acestea sa nu declanseze implicit contractii. daca nu ai probleme si nu te supara te poti epila fara probleme cu ceara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

porumbita - app de colanti, eu am adoptat alta strategie - imi iau ciorapi de la 90 Den in sus. Mi-i iau cu o marime sau 2 mai mari ca de obicei - asa imi vin si peste burtica si nu ma strang sigur. Sunt tare confortabili!!
cat despre chilotaraie - nu stiu cine mai spunea - am schimbat numarul! Eu de ate nu ma pot lasa (din convingere - si asa ma simt ca tancu rusesc, daca renunt si la ultima chestie care ma face sa ma simt bine o iau pe ulei) dar ii iau cu o marime mai mare!
dalma - de treaba cu ceara nu stiu ce sa-ti spun!! parca pe la inceputul odiseii se discuta ca poate face rau - provoca contractii, nu stiu exact!! eu nu folosesc! Daca tu esti obisnuita si esti sigura ca e ok cred ca poti incerca!

24+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Multumesc tuturor fetelor care m-au felicitat

Porumbita, sper sa ramana asa, ca vreau sa ma apuc de cumparat roz

Iris, la baiat aveam pregatit numele demult, la fata sa ma pici daca stiu

Jasmi 19+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Eu nu am suportat veci dovlecelul sau spanacul.....mi se par cele mai nashpete legume....cand mananci ceva trebuie sa crezi ca dupa vei si supravetui dupa

23+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

Noi avem noroc ca ne plac, intregii familii...doar in curind le vei gati si tu pt bebe mic, nu? Ca sunt sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

dalma, eu ma epilez cu ceara (de unica folosinta)
Atata timp cat pe tine nu te doare/deranjeaza, cred ca e ok. Daca te supara, poti renunta oricand, iar de restul "podoabei" poti scapa altfel

Jasmi 19+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui jasmi

Multumesc tuturor fetelor care m-au felicitat

Porumbita, sper sa ramana asa, ca vreau sa ma apuc de cumparat roz

Iris, la baiat aveam pregatit numele demult, la fata sa ma pici daca stiu

Jasmi 19+ cu
way to go, BB

sigur vrei roz?eu zic sa mergi pe rosu,galben..ca merg si la baieti..Nu te superi pe mine ca te tachinez,da?
edit:glumeam,sper sa nu te superi.
POZE
Minunica mea
23+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

sigur vrei roz?eu zic sa mergi pe rosu,galben..ca merg si la baieti..Nu te superi pe mine ca te tachinez,da?

a dreaq pielea pe tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Foarte mult fier contin si strugurii....cele cu carente faceti o cura serioasa de struguri , cel putin 1- 1,5 kg pe zi!

23+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

mananc cel putin un kg pe zi ... da se pare ca e asa cum zice roxana... fierul se asimileaza cum vrea el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StelaPopescu spune:

si eu ma epilez cu ceara si sunt ok.

23+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ok, ma pun pe cumparat nr mai mari...

da colanti tot vreau...so, ziceti de unde luati..

Mergi la inceput