Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dalma spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita
azi promit sa ma uit iar pe youtube sa vad gimanstic apt gravide (ce nu imi place e ca majoritatea se face cu mingea aia uriasa si nu dau 200 ron pe ea )

Eu nu am curaj sa ma urc gravida pe mingea aia...Am fost la sala la Pillates inainte de a ramane gravida si am cazut de 2 ori de pe minge
Poate numai mie mi se intampla, oi fi mai bleaga, dar sincer daca nu ai mai lucrat cu mingea aia nu te urca pe ea nesupravegheata...nu-i chiar asa usor cum pare.

Doamne ai grija de Daria Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

ralu,bea apa ca face bine la ten..
Stela,felicitari pt semnatura.
Porumbita,lenjeria se schimba,pe masura proportiilor luate.Eu am trecut de la s la m.Pana nasc poate ajung la xl,cine stie..La sutien si mai aiurea,ca si astia,adik sanii cresc..si cresc..si tot cresc

POZE
Minunica mea
23+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Carmen Marieta si eu stiam ca starea asta de amortire e datorata unei carente de calciu.....fa-ti o calcemie si pana atunci intra pe cateva zile de lactate...vreau sa zic portii forte!

23+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetele,

Porumbita, pai daca nu maninci legume cu fier, cum sa nu ai lipsa! Nu-ti place nimic, nici spanac, praz, dovlecel? Noi mancam mult si des din ele (face Paul o mancare de praz cu pui, cartofi si sos de kerry la cuptor, ca sa nu mai vorbesc despre dovleceii mei pane sau despre pireul de spanac)! Parca si cornflakes contin fier, eu folosesc Kellogs special cu putin zahar, fara cioco, dar foarte bune cu stafide si lapte!

Jasmi, sa traiasca fetita! Acum nume sa gasitit, dar parca e mai usor de gasit la fetite decit la baietei...sau mi se pare mie?

Cristi, tot in chefuri o duci?

Edinutza, pe unde umbli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalma spune:

Intrebare intrebatoare!!!!

Voi va mai epilati cu ceara??????
Tocmai dezbatem subiectul in birou si fetele (ca numa` fete suntem) zic sa nu cumva sa am contractii de la durere sau sa afecteze bb...

Eu dintotdeauna m-am facut numai cu ceara, cu lama nu pot ca ma umplu de bubitze iar de la crema ma ustura....iar cu aparatul nu rezist
Acum sunt cam impadurita si treb sa iau masuri

Doamne ai grija de Daria Maria

Mergi la inceput

Foarte mult fier contin si strugurii....cele cu carente faceti o cura serioasa de struguri , cel putin 1- 1,5 kg pe zi!

Mergi la inceput

Fetelor, ma intrebati la un moment dat cat timp am folosit la Francesca hainutele pentru 0-3 luni...cred ca doar 2 luni, fata mea s-a nascut la 38 saptamini cu 3,5 kilograme si a pus cam un kilogram pe luna primele 3 luni, deci si-a dublat aproape greutatea. Am cerut oaspetilor mereu hainute mai mari, imi aduceau marimea 62 si erau repede prea mici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Foarte mult fier contin si strugurii....cele cu carente faceti o cura serioasa de struguri , cel putin 1- 1,5 kg pe zi!

Nu stiam, dar si struguri mancam multi... e o idee super, sunt si buni si dulci, hai Porumbita ca acum trebuie sa alegi ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

dalma,eu cu lama mama..ce sa fac,daca am probleme..Ultima data m-am facut in mai cu ceara,numai ce-mi luasem aparat din ala cu doza de ceara..super fain,la 2 zile am vazut si testu cu 2 liniute..Am vbit cu dr si fiind sensibila la durere,a zis sa las ceara pana dupa nastere ca poate sa-mi provoace contractii.Cu lama e groaznic..dar n-am ce faceMa si gandeam zilele astea ca io nu prea mai pot nici cu lama sa ma fac bine....Nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie cand revin la ceara,dupa atatea luni de facut cu lama ..ma refer la dureri..

POZE
Minunica mea
23+ cu David Christian

Mergi la inceput

Eu nu am suportat veci dovlecelul sau spanacul.....mi se par cele mai nashpete legume....cand mananci ceva trebuie sa crezi ca dupa vei si supravetui dupa

Mergi la inceput