America (124)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Bleah, celery...asta cred ca e cea mai hated mincare a mea...nici nu ma pot uita la celery...iar Alex o maninca unsa cu peanut butter...pur si simplu mi se intoarce stomacul pe dos cind il vad.

Nici io nu poci cu abtinutul de la mincare prea mult...incerc sa maninc full breakfast...ceva mai subtire la prinz si salata seara dar iese nasol ca eu mereu trebuie sa ies in oras la prinz si se lasa cu mincare buna si vin si grappa si cafea la urma...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pumba, da-le ceva.

Eu beau cafele in prima parte a zilei, maninc mult (si rau de obicei)seara, noaptea de fapt - ca stau destul de tirziu.
Eu-s OK cu celery, dar e ce pun pe linga ea...

Legat de cafea, obisnuiam s-o beau neagra, fara zahar. Acum vad ca pun tot mai mult half&half, altfel nu mai pot s-o beau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ramona-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Aseara am mincat 6 english biscuits d-aia cu ciocolata LU, 390 de calorii. Apoi un snitel. Apoi conopida,
si tot asa,
Pumba 10-15,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J
Eu-s OK cu celery, dar e ce pun pe linga ea...

Maioneza???
Ca nu pooooci rezista fara sa-mi bag si io nasu' cind vorbiti de mincare!!! Pe-aci, in nordul Europei, masa principala (deci aia in care se maninca zdravan si se bea alcoale) e la ora 7 p.m. In ceea ce ma priveste, era Ok pin-acu' doo luni cind bicicleam. De cind folosesc masina insa, vaz ca e aiurea...parca pusei un kil pe mine si am si-o fooooame...de aia de care zice Ramona

Si cica varza alba e la fel ca telina...consumi mai mult ca s-o digeri, decit aportul ei caloric!! Io ma tot duc la sala; sa vaz cum iese balanta pin'la urma. Daca nu, clar tre' sa renunt la lunchu' de la work!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

celery aia merge cu blue cheese care e mai criminala ca maioneza. Mi-am luat doua musketeer bars ca sa putem discuta pe larg cum sta treaba cu dieta.
Aaaa si ce mai maninc noaptea ulei de masline cu herbamare, usturoi si piper cu piine prajita.
I don't know why...asta la 12 noaptea cind incepe Frasier pe Lifetime,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Lilanda, pai si brinzeturi de care zicea Andrada, peanut butter (eu ca astia mici).
Pina la urma secretul e sa alergi cite o ora si apoi sa maninci varza (numai alba?!) si telina. Cool!
Lilanda, cam tot asa mincam si noi masa principala. Chestia e ca de la ora aia pina la miezul noptii mi se mai face foame. Si-mi plac si mie biscuitii LU!
Citeodata sint disciplinata si fac amestecul ala de apa fiarta cu o felie de lamiie si doua lingurite de miere. Asta e singura chestie cu calorii mai putine care ma tine vreo ora si daca am noroc adorm inainte sa mi se faca foame din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Celery merge cu blue cheese, asa cum spunea si Andrada.

Eu incerc sa mananc fructe seara, aseara am ras un pepene (mititel)in cinci minute, Luc mi l-a adus si s-a intors la bucatarie sa ia un cutit si...greala fatala...a mai zabovit vreo 5 minute, cand s-a intors nu mai erau decat niste coji verzi, cica sunt mai rau ca o termita, nici macar nu-mi taiasem felii, am scobit in el.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

celery aia merge cu blue cheese care e mai criminala ca maioneza. Mi-am luat doua musketeer bars ca sa putem discuta pe larg cum sta treaba cu dieta.
Aaaa si ce mai maninc noaptea ulei de masline cu herbamare, usturoi si piper cu piine prajita.
I don't know why...asta la 12 noaptea cind incepe Frasier pe Lifetime,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

Esti totala! Si tu te uiti la Frasier? Nu ma mai satur nici eu, desi am vazut toate episoadele de "n" ori.

Mergi la inceput

Miere, tu ai o scuza. La mine treaba cu fructele nu tine, mi se face o foame dupa ce le maninc!....

Mergi la inceput