America (124)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Dar cine zice ca tr sa te infometezi??? asta i cea mai mare prostie la curele de slabire...
Cu atat mai mult ca nici nu ai nevoie daca arati bine.
Nu am stiut asta, am crezut ca ai mai multe kg in plus dupa cum scriai.
Sala nu i ptr slabit e ptr tonusul muscular.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Shucks! Andrada, unde m-ai vazut? Ca ma feresc...
Adevarul e ca tre' sa dau jos vreo 10 kg ca sa fiu "decent". Eu zic ca vreau, dar cred ca subconstientul zice "las' ca n-o fi asa rau".

LucasMom, sanatate multa. Eu am avut o viroza din asta tare urita cind era mic Alexandru si am reusit sa nu-l imbolnavesc. Ma spalam pe miini dupa fiecare miscare, daca atingeam ceva sau duceam mina la fata. Am purtat masca (nu rideti), dar trebuie sa ai grija sa n-o traga, ca-s curiosi. Eu lucram full-time la vremea aia, asa ca nu trebuia sa fac treaba asta decit citeva ore pe zi.

Mergi la inceput

Corina, zic in sensul ca mi-e foame. Nu te lua dupa Andrada, stiu ca am prea multe kg in plus.
Eu am mincat mult de cind ma stiu, doar ca in vremurile de demult aveam alt metabolism si nu puneam pe mine.
La sala ar trebui sa si slabesti, consumi calorii cind depui efort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Corina, eu numai cu efort fizic (sala) am slabit. Mancam aproape normal dar mergeam si faceam miscare. Consumam cam 500 de calorii intr-o ora de alergat (mers). Daca mancam 1700 de calorii (in loc de 2200) pe zi minus 500 date jos la sala, rezultatul era 1200. Intr-o saptamana aveam poate un deficit de 7000 de calorii, echivalent cu aprox un kg dat jos.
Pt mine a functionat sistemul asta de minune (in zilele in care nu mergeam la sala, mergeam la piscina).

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Limitarea caloriile merge intotdeauna. Daca maninci 1400 pe zi n-ai cum sa te ingrasi,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Asa e, Andrada. Guilty as charged! Cred ca atitea maninc pina la ora asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Pai merge, dar poti?
Ce poti sa manaci ca sa se adune 1400 de calorii? Mie mi se pare f f putin, numai o frapuccino la starbucks are 300 de calorii (minim)

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

E! bagi o cafea neagra fara zahar si uite cum mai salvezi din calorii.

Ca si tine Miere noi (eu si Ralu) mergem mult pe jos. In fiecare seara cam 1 ora minim plus ca eu cand vorbesc la telefon depinde de lungimea conversatiei fac kilometri in colo si in coace , il ametesc pe sot asa zice, ha ha!

Eu seara daca pap o inghetata ma simt asa de vinovata si nu mai pap nimic.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Da 1400 sint putine, dar asta e cu slabitul: input-output.
De ex poti minca celery pina nu mai poti cica consumi mai multa energie sa le rozi decit au ele. Fireste fara blue-cheese ca aia e vreo 300 pe lingura,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

fetelor a venit mobila!
trebuie sa le dau ceva bani, astora care au adus-o si o monteaza?

Mergi la inceput