America (124)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si eu am pus 21 kg in sarcina si nici prea tinerica nu eram (32) dar daca nu ai probl de sanatate dai jos. Am scapat de aproape toate apoi. Nu am mai putut ajunge exact de unde am plecat 50kg la 1,68 dar pe la 58 zic eu ca i cat de cat bine.

Cami nu stiu ce fel de cursuri vrei sa faci dar eu iau cursuri on line -accounting. Este ff convenabil numai ca n fiecare saptamana am de dat 4 teste. Dar macar nu plec de acasa si mi fac temele impreuna cu Raluca.
De cand cu cursurile astea am slabit 2 kg (si mai am 2luni jumate pana la examenul final)...

Sanatate Evei!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

of, ciufule, cat de bine imi amintesc amaratele de fanuri de scoteau umezeala si bagau caldura in casa. si noi am patit-o in mizeu verii, avem swamp cooler pe care nu-l puteam tine deschis din cauza ca ar fi umezit la loc. noi un we am ras-o de acasa, am stat la hotel si-a platit asigurarea, apoi cand cu pusul faiantei si ce-au mai facut aia acolo am fost in california. a fost groaznic. imi amintesc cand au venit aia cu izolatia, si au "suflat" deseuri de-alea in pod de am ster praful, aspirat, spalat pe jos vreo 3 zile dupa aia. eh, numai cine a trecut prin asta stie cum e. acum suntem multumiti, dar a trebuit mereu sa stam cu gura pe ei pt ca erau neseriosi si incercau sa faca treaba de mantuiala.

ei, si-acum am si eu o suparare. aici tare arde si baba se piaptana. iaca ce le-a mai trecut prin cap (si veneam si eu vinerea in levis dar cu camasa ceva):

In an effort to maintain a professional atmosphere in the offices/cubicles at X, the following changes are effective immediately regarding dress standards:
• Business casual Monday – Friday. This applies to employees working in offices, cubicles, front desk, etc. This does not apply to employees who work in production areas or are required to handle product. i.e. engineers, quality personnel, floor supervisors, etc.
o Business casual is defined as:
#61607; Slacks, Dockers, skirts, dresses, dress capris , denim skirts
o Collared shirts for men such as button-up, polo, golf
o Unacceptable clothing items: t-shirts, caps, flip flops, midriff shirts, athletic apparel, sweat clothes, shorts, levis, tank tops

The Dress Standard for the production areas remains unchanged

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andreea, vad ca numai Levi's s-a interzis. Schimba brandul de jeans!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

hahaha, ca bine zici, basca ca am gramada de jeans care erau mai stilati asa, de-aia largi pe picior, chiar misto. am inteles ca li s-a pus pata din cauza celor care veneau in shorts si flip flops (care mi se pare si mie aiurea fara sa fiu hr), dar daca asta era motivul, de ce n-au spus fara shorts si flip flops.

a naibii ca nici nu-ami gasesc altceva, mi-am gasit si eu cand sa fac job hunting :)

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Business casual niet jeans...numa slacks sau chinos

E bine si asa...io-s sclava la haine si am doar 1 (mare si lata) singura vinere pe luna casual...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Fostul meu sef (francez) nu agrea chestiile astea niciodata. Noroc ca mai calatorea destul de des si ne faceam de cap atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ramona nici gandul la boli provocate de surplusul de kg nu te sperie?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

La noi blugii sint definiti ca 5 pockets.
Corinadana, am vazut-o pe Ramona in poze, nu e cum se da ea mare, arata bine,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Pai si ce sa fac? Nu citisi ca merg si la sala? Eu nu pot sa ma infometez, mincarea e una din slabiciunile mele. Iar workouts astea imi fac o pofta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Miere, foarte frumoase pozele.
Ciuf, si mie mi-ar fi tare spaima cu ursii in curte mereu :( Sanatate Evei!
La noi sotul a luat de la serviciul lui o viroza/raceala pe care acum o iau si eu. nu stiu ce sa fac insa sa nu i-o dau puiului mic care pana acum la 6 luni nu a fost bolnav deloc. Ma gandesc sa ma mut la hotel vreo 3 zile pana-mi trece :(
Pana una alta, am bagat lamai la greu, ceaiuri cu miere si sudafed. Nu stiu cum sa-l pazesc p-asta mic; ieri nu m-am apropiat de el si tare greu a fost :(

Alina

Mergi la inceput