America (124)
Raspunsuri - Pagina 21
josefine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nikolle Draga Josefine, De curand am intrat si eu in randul cotizantilor pt depasirea vitezei. Pe mine m-a prins cu 55 in zona de 35. Era pe bune, nu am cometat prea multe. Ma rog, m-am dus la tribunal, fara nici un fel de avocat. Ofiterul, binenetels, si el prezent. Te intreaba cum pledezi, probabil ca erai vinovata. Eu, pur si simplu le-am zis ca imi pare rau, ca e prima mea abatere si, cu acordul judecatorului, sa iau un curs de safety, care era oferit si te scapa de cazier si nici nu afecteaza asigurarea. si, daca in decurs de 6 luni nu mai infaptuiesti nici un delict, ti se anuleaza. la tribunalul unde am fost eu, in virginia, cei care depasisera cu mai putin de 20 de mile, nici nu a fost nevoie sa se intretina cu judecatorul, li s-a oferit direct cursul respectiv. oricum platesti taxa de tribunal si cursul. dar, pe mine m-a interesat sa nu-mi maresca asigurarea, ceea ce era pe termen lung. Sper ca te ajuta cu ceva experienta mea. Numai bine. |
Mersi pentru raspuns - inca nu m-am hotarat daca e cu avocat sau nu. Unul pe care l-am gasit mi-a zis ca cere 300$, ceea ce mi se pare enorm.
Colegii mi-au zis ca s-au dus singuri si ca li s-a oferit sa plateasca amenda fara sa ajunga in record.
Mai caut sa vad daca voi gasi pe unul mai ieftin, daca nu, ma duc eu si fie ce o fi. O sa ma uit la Law and order tot weekendul:-)
Miere, frumoase pozele!
miereamara spune:
Hehe, Ramona eu is cu rosiile si portocalele. Cred ca am mancat zeci de kilograme, cel putin portocale minim un kg pe zi! Mi-a zis doctorul sa renunt la orange juice asa ca am trecut la oranges.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
ciuf spune:
Ah, Miere, ce poze faine ai! Iti sta nemaipomenit insarcinata si fata iti este asa de luminoasa ... ce sa mai, ti se citeste fericirea pe fata. Mi-e dor de perioada cand eram insarcinata.
Si ca vorbirati de kilogramele sarcinii, ma alatur voua. Am fost o bila care se rostogolea (exact asta faceam cand ma dadeam jos din pat), enorma, un burtoi in fata de ziceai ca am tripleti. Vecinii tare ma mai compatimeau. Iar eu ma simteam ca un spiridus. O energie in mine de mutam muntii. Cam la ambele sarcini am luat 25-30 kg. Iar copiii au avut in jur de 3200-3600 gr. La Eva chiar ma pusese doctora la dieta ca prea se dadea acul peste cap. Si nu ma rasfatam, si eu decat cu o inghetata ca la alte dulciuri nu prea pofteam. Salatele erau la loc de cinste cand eram insarcinata cu Luca. Capra scria pe fruntea mea. Imi faceam un castron din ala mare de salata verde cu rosii, ceapa verde, branza feta si masline verzi. Deja salivez. Iar acum sa ma vezi cum ma cert cu Luca pe salata.
Pumba, se ocupa astia de tot ce s-a stricat. Dar nu iti pot spune ce deranj am in casa. Ca nici nu ne vine sa stam in casa. Ne-am tot pune coditele pe spinare. Vreo 3 zile ne-au vuit niste fan-uri in cap ca pe unde mergeam mi se parea ca aud zgomotul facut de ele.
Si una peste alta, Eva ieri noapte a acuzat dureri de cap pe partea dreapta. Asa ca am fost cu ea la pediatru si asteptam sa vedem cum se simte in urmatoarele zile. Eu cred ca a facut o nevralgie/torticolis (in ziua aia a avut geamul deschis la masina,pe partea ei si am vazut cum ii flutura parul) ca nu poate suci gatul intr-o parte. Meningita este exclusa si sper sa nu fie altceva mai rau, Doamne fereste. Ca la scenarii sumbre nimeni nu ma intrece.
Azi a fost mai vesela si mai jucausa. Nu sunt buna de nimic cand imi e un copil bolnav. Ieri la examen din 15 puncte am facut numai 13 si erau greseli prostesti. La celelalte 3 examene facusem 100%.
Sa nu mai zic ca vremea asta e asa de frumoasa, avem noroc de o toamna blanda, cu peisaje cat mai colorate si nu imi vine sa stau in casa sa invat. Nu stiu cum sa ma impart sa petrec timp cu piticii astia. De dimineata cand plecai la scoala ma pupara copiii de ma albira si sa imi mai dea si cateva imbratisari calde. Sa ii fi vazut cum stateau la rand. Ma simteam ca Ceauseasca.
Le fac eu pe toate numai sa fie sanatate, ca altfel sunt deprimata si buna de sters pe jos.
We sunt cele mai faine ca in fiecare zi mergem intr-un parc sa mai exploram niste poteci.
Mi-au venit mostrele de faianta si nu ne plac. Difera culorile. Nu se compara cu ce vazusem pe net. Tot tind catre o faianta uni, dar sa fie din sticla. Astia au zis ca e sticla dar pare a fi ceramica. Si dau cu tunul si nu gasesc.
Pana una alta dau cu vopsea unde a fost vechiul backsplash si mai asteptam ca acum intru in perioada examenelor si nu am timp de cautat.
Ah, azi-noapte ne-a vizitat ursoaica cu doi pui dupa ea. A intrat bine merci pe terasa noastra, a doborat tomberonul si s-a infruptat din ce a gasit ea pe acolo. Nu a deranjat-o deloc lumina cand am aprins-o. Am usuita noi asa pe gaina, si-a luat o plasa in gura si dusa a fost cu ursuletii dupa ea. Azi cineva trebuie sa repare gardul. Eu nu. Ca m-am saturat. Venii la serviciu sa mai fac niste ore. Sper al meu sot sa ia o masura cu gardul ca avem probleme cu Cezar care tot fuge de tampit si uita sa mai vina acasa.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Andrada spune:
Ciuf, as tot citi cind povestesti. Stiu ce zici cind e bolnav copilul, mai ales cind nu esti sigura ce are parca ai cara ceva dupa tine tot timpul si nu te poti gindi la nimic. O fi de la ventilatoarele alea prin casa, o raceala simpla de la bacterii ridicate de umezeala.
Sanatate multa.
Liris, noi avem un nea omul cu o echipa care a facut casele la toti de la serviciul meu, el ne-a pus si gardul si e tare cheap. Ne face toata baia pe 2500 (schimbat toate tevile, fereastra, peretii, pardoseala, pus faianta, veceu, cada, vanity, cabineti, electricul, toate noi). Cauta ca poate gasesti si tu cu vreo referire ceva.
Ciuf faianta d-aia de sticla are si la Costco si daca aveti multi scherfiti poti incerca la linkul ala builddirect.com ca aia vind la contractori si e mai ieftin. Eu n-am luat de la ei ca am baia mititica si cu shipmentul nu se facea dar de ex eu am luat floorul cu 10.75 sqft si ei il aveau cu 7.28 parca.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
CamiM spune:
Miere superbe pozele..esti o foarte frumoasa- dar asta stiai deja. Doctorul tau nu m-a vazut pe mine graviduta: cand m-am internat pentru cezariana aveam 214lbs.
Ciuf am si eu o intrebare: tu cate cursuri iei pe semestru? Si cum merge? ca ma bate si pe mine gandul sa incep sa iau niste cursuri dar mi-e cam teama ca nu o sa ma descurc si cu scoala si cu fetele mele.
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Ramona J spune:
Wow, Cami! Si cum ai reusit sa scapi de kilogramele alea?
Eu sa "starve" nu pot, iar cu exercise m-am ingrasat, ca mi se face tare foame dupa...
CamiM spune:
Mda... Ramona uau si eu.. inca nu am scapat de toate, inca ma cu unele.. si crede-ma ca mai am destule de dat jos. Merge greu ca sport nu fac de lenesa..si mai scap si pe la cate o prajiturica, inghetata si altele asemenea( dulciurile sunt pacatul meu de capatai). Da' nu disper...inca
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Ramona J spune:
Spor la treaba si sa-mi spui si mie secretul daca-l afli. Numai sa nu-mi ceri sa renunt la mincare!
miereamara spune:
Eu nu am reusit niciodata sa tin dieta. Poate sa restrictionez anumite alimente sau mese dupa ora 6, da....dar dieta, niciodata.
Cel mai usor slabesc alergand. Intr-o luna am dat 8 lbs alergand (5 zile pe saptamana cate o ora pe treadmil, alternam alergatul cu mersul in ritm mai vioi).
Acesta este secretul meu Ramona, sper sa functioneze si peste vreo 3 luni.
Ciuf, multa sanatate pt Eva, sa se faca repede bine!
Si povestea cu ursoaica....brrrrr, ai grija ca stiu ca sunt f agresive cand au pui.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
Ramona J spune:
Miere, multumesc pentru pont. O ora zici?
Ciuf, cum e Eva? Ati fost la medic? Sanatate multa. Eu as fi tare speriata cu ursii aia.