America (124)
Raspunsuri - Pagina 25
lilanda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Lilanda, pai si brinzeturi de care zicea Andrada, peanut butter (eu ca astia mici). |
Peanut butter..ptiu, ptiu...ca la noi nu exist-asa ceva . Insa Danish blue cheesu'-o nebunie. Mai ales in compozitie cu biscuiti, smochine si spanac. Daca vreti, va dau reteta :))
Andrada spune:
Uite eu nu ma pot obisnui cu "dulcele " asta danez in mincaruri "serioase". Tina Nordstrom gatea mereu chestii daneze de genul hamsii cu dulceata de soc, dar o iubeam oricum ca e simpatica. (sotu e cu danish blue cheese, aia imbracata in folie albastra...cum se numea mei)
Da reteta Lila, cine stie,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ocebine spune:
Lilu', n-aveti peanut butter??? Mie imi place mar sau banana cu peanut butter...unde dai ca si amuteste copilu' cind ii dai amestecu'
Eu nu maninc noaptea...ultima masa e cam pe la 6 cind vin acasa...eu spal dintii ca sa nu mai am tentatii
Acuma bag Goldfish si alternez cu Frosted Mini Wheats (altceva n-am in birou si am fost pe Broadway la cumparaturi...asa ca lunch am uitat sa-mi cumpar
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
lilanda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ocebine Lilu', n-aveti peanut butter??? Mie imi place mar sau banana cu peanut butter...unde dai ca si amuteste copilu' cind ii dai amestecu' |
Din fericire nu, ca io-s moarta dupa ala crunchy !!! Reteta o caut miine si o dau cui vrea..paraca n-as pune-o la vedere, sa nu existe tentatii
Sa va deschid capitol nou?? :)))
Ramona J spune:
Eu sint dispusa sa incerc orice combinatie.
Am disparut o vreme, ca dupa atita conversatie despre mincare mi se facu foame. Mai aveam niste mamaliga cu gorgonzola, bacon si un pic de unt. Pe cind mincam eu mai bine a aparut si sotul cu niste mincare de la un restaurant indian pe care nu-l mai incercasem pina acum. Nu mai dau toate detaliile, dar e buna mincarea asta indiana. Chiar, daca-i spicy nu consum mai multe calorii pina se digera?
PS Are dreptate Lilanda, atita vorbiram de mincare ca depasiram numarul de pagini... Eu nu stiu sa deschid capitol nou, sint "computer illiterate".