America (124)
Raspunsuri - Pagina 18
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ocebine Nu, Ramona...e pe Madison Avenue intre 78 si 79 street... Anamaria "With sufficient thrust, pigs fly." |
Astia sint si la Rockefeller Center. Nu-mi amintesc deloc cum se numesc francezii astia de care ziceam, acum m-am enervat!
Ramona J spune:
Cind ma apuca obsesiile... Fauchon se numeste, e linga Swissotel pe 56th si Park. O bunatate!
Bianca, scriu si altii...
CriPOD spune:
Ocebine, Ramona, multumesc de sugestii, le-am adunat acum si le studiez, sper ca dup-aia nu va invadez iar pt lamuriri.
Intrebare: la booth ala se gasesc bilete la toate shows de pe Broadway? ca e ziua fetii si e traditie, de 5 ani o duc la cate unul, asa sa-si aminteasca mai usor de ziua ei. Acu ea zice Legally blonde, Grease ori Jersey boys. Nu as risca sa nu gasesc bilete... (Ramona, h&m e la tot mallul, mie nu-mi mai plac, mai nou).
Sar'mana inca odata!
P.S. ocebine, tre' sa explici si la mine odata cum e cu motivatul ala la alergat, uof)
ocebine spune:
mQQM, la Jersey BOys ma indoiesc ca gasesti bilete...dar la Legally Blond (l-am vazut...e dragutel) si la Grease sigur vei gasi bilete!
Si da un semnal daca esti p-aici
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
ocebine spune:
Pe unde umblati, frate???
Ce-i linistea asta aici?
Pe mine m-a innebunit sefu' la telefon....ma suna din Italia si-mi face-n sic ce maninca el p-acolo (ca sa nu mai spun de licori)...da' el nu se poate odihni si relaxa fara sa ma sune de 5 ori pe zi? Si culmea...ultimul telefon, dat din buda, in soapta ca a zapacit-o si pe nevasta-sa...asta i-a confiscat un telefon si Blackberry dar el mai are un telefon de rezerva
Anamaria
Nikolle spune:
Draga Josefine,
De curand am intrat si eu in randul cotizantilor pt depasirea vitezei.
Pe mine m-a prins cu 55 in zona de 35. Era pe bune, nu am cometat prea multe.
Ma rog, m-am dus la tribunal, fara nici un fel de avocat. Ofiterul, binenetels, si el prezent. Te intreaba cum pledezi, probabil ca erai vinovata. Eu, pur si simplu le-am zis ca imi pare rau, ca e prima mea abatere si, cu acordul judecatorului, sa iau un curs de safety, care era oferit si te scapa de cazier si nici nu afecteaza asigurarea. si, daca in decurs de 6 luni nu mai infaptuiesti nici un delict, ti se anuleaza. la tribunalul unde am fost eu, in virginia, cei care depasisera cu mai putin de 20 de mile, nici nu a fost nevoie sa se intretina cu judecatorul, li s-a oferit direct cursul respectiv.
oricum platesti taxa de tribunal si cursul.
dar, pe mine m-a interesat sa nu-mi maresca asigurarea, ceea ce era pe termen lung.
Sper ca te ajuta cu ceva experienta mea.
Numai bine.
citat din mesajul lui josefine Ciuf, imi pare nespus de rau:( Cei care au reparat teresa nu repara ei ce au stricat? Asa ar trebui, sa le scrii sefilor lor, ca doar e vina lor. Si eu am avut un inceput de week-end minunat.. M-am trezit cu speeding ticket. Se poate sa nu incerc eu de toate? Am asa o bafta, cred ca trebuie sa fac neaparat ceva. Ne intoarceam de la niste prieteni pe la 2 noaptea si vad in spate o masina cu farurile stinse care statea fix in fundul masinii mele. La o intersectie, mi se pare mie ca ar fi masina politiei, ca avea parca girofaruri. Dupa alte 5 minute, ma opreste, ca de ce mergeam cu viteza. La care eu i-am zis ca nu stiu despre ce vorbeste Are cineva ceva experienta cu disputarea ticketelor la court? Sa imi angajez avocat sau nu? Din cate am inteles, slabe sanse pe aici sa nu se prezinte politistul. |
Andrada spune:
Io remodelez baia si ma uit la Miguelo contractorul care a ridicat singur cada (doua ca aia dinainte si-a pus masca d-aia de cada deasupra) si le-a carat pina afara fara sa atinga parchetul, pereti...etc. Singur singurel.
Hai ca ma intorc la baie sa ma mai uit odata la mujchii lu Miguelito,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
miereamara spune:
Nebunatica mica
Fa-i o poza cu telefonul pe furis si trimite-o acileasha, nu te bucura numai tu! TzTzTzTz!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
ocebine spune:
citat din mesajul lui Andrada Io remodelez baia si ma uit la Miguelo contractorul care a ridicat singur cada (doua ca aia dinainte si-a pus masca d-aia de cada deasupra) si le-a carat pina afara fara sa atinga parchetul, pereti...etc. Singur singurel. Hai ca ma intorc la baie sa ma mai uit odata la mujchii lu Miguelito, A L’amore che move il sole e l’altre stelle. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu |
ooooo....nice
Anamaria
corinadana spune:
Azi e sarbatoare, Raluca are day off.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca