America (124)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

josefine, pai politaiul se prezinta ca doar altceva n-are de facut, decat sa mai prinda si pe altii ca tine :) acu serios, du-te la curte, sotia sefului meu a patit-o pt un stop sign si nu se lasa (culmea ca barbat-su-i avocat, ea se reprezinta singura). din cate am inteles te cheama insa de multe ori, 4-5 ori ca poate renunti da' eu zic sa nu te lasi. creste asiguarea etc, iti tin pumnii.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ciuf, imi pare rau sa aud de inundatie...e groaznic...o munca titanica sa cureti dupa dezastru.

Andrada, si tu esti in constructii? Bine ca mai aud si la altii...credeam ca numa io-s cu proiecte d-astea...de cind avem casa (10 ani) sint pe postura de Sisif Parca imi pare rau ca n-am apartament.

Eu am luat copiii la Met ieri si imi facura bucata...la inapoiere (de fapt catre restaurant, dar asta e alta poveste) m-au tras de mineca sa intram intr-un magazin care le-a facut cu okiu' vitrina (ciucalata)...booooon. Intram (si de fapt aici trebuia sa-mi sune clopotelul cu putere) si un nene la 4 ace, arogant si intepat ne intreaba ce vrem...ai mei copii, cu avint (parca erau pe tarlaua lu tacsu') se infig in vitrina cu ciocolati...eu zic cu glas moale (gindindu-ma ca e ceva gen Jacques Torres sau Godiva): "O cutie mica, va rog"...Nenea ma mai masoara o data din cap pina in picioare (aici as vrea sa adaug ca eram uda fleashca...afara ploua...in adidasi, leggings si o rochita gen pulover...deci, total ne-Madison Avenue attire). In sfirsit se apuca la directivele poruncitoare ale trupelor sa umple cutiuta respectiva...O impacheteaza, ii pune funde, tissue paper, o punga mica, o punga mare, o punga de plastic si zice frumos totalul: $76.03.....Whaaaaaaaaaattttt? Sa lesin si mai multe nu....Bre, e ciocolata, nu aur Si o cutie MICAAAAA...
Acu de rusine, ce sa fac???? Am platit, am inghitit in sec...si le-am zis: "This better be the best chocolate EVER!!!!"....

Ies afara, ma uit pe firmament (sa nu ma mai puna divolul sa intru vreodata aici: "La Maison Du Chocolat"...Ok...never, ever. (Totusi, ciocolata asta e PERFECTIUNE...poate o data, si o data ma voi inmuia).

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Anamaria, wow!!

Asta imi aduce aminte de prima saptamana in Germania cand am mers la un magazin de delicacies din carne, carnati, salamuri etc.
Toate preturile erau pe SUTA DE GRAME.Noi nu am sesizat si am zis, WOW ce ieftin!!!!
Am cumparat o gramada de carnati ca stiam noi ca produsele nemtesti sunt super.
La sfarsit la casa imi zice femeia: 78 euro!!! Noi, WHAT?!? Si ea, cu dispret, da 78 euro.Si ne arata pretul. Noi, cum de asa de mult? Si ea ne arata preturile carnatilor si atunci ne-am dat seama ca pretul afisat era pe 100g. LOL
La fel ca si tine, de rusine i-am luat ca erau deja impachetati tot asa frumos :) .Pe drum am zis acelasi lucru: These better be the best sausages, EVER! :) Si au fost :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Anamaria, daca a fost buna ciocolata atunci nu mai conteaza pretul (zic eu, dar cred ca si mie mi-ar fi iesit okii din orbite).

Ieri am facut pozici, deocamdata avem un singur produs fotografic www.flickr.com/photos/eklipsse/2895839083/" target="_blank">Anticipation

Eu v-am tot citit, dar imi este asa de lene sa scriu, plus ca nu am nici o noutate, cresc si cresc si cresc (8 kg la 26 de saptamani si eu inca mai sper sa ma opresc la 12kg..).

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Miere, excelenta poza!
M-am uitat si la celelalte poze, sunt foarte frumoase si am vazut la comentarii ca sunt apreciate de multa lume.Sunteti fotografi profesionisti? Foarte frumos!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Fotografia e doar o pasiune a lui, insa isi doreste sa aiba un atelier fotografic intr-o buna zi. Pana atunci lucreaza in computer science.
Eu nu ma pricep, majoritatea fotografiilor sunt facute de el.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Miere, how nice!

Anamaria, de groaza! Asta nu-i pe Park, pe la 55th? Parca ma nimerii si eu pe acolo, dar am fost mai "cautious".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Nu, Ramona...e pe Madison Avenue intre 78 si 79 street...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Ciuf-imi pare rau pt dezastru.Neaparat sa cautati o companie profesionista sa usuce carpeta. Altfel o sa inceapa sa miroase si nu mai scapati de miros.

Miere-superbe pozele.Pe unele le-as inrama.Sincer , ca tablouri ar arata misto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Miere, frumoase poze! Si kg, lasa-le ca o sa le dai jos dupa ce nasti...

Voiam sa va arat ceva. Am fost si noi ieri in plimbari, si am ajuns si pe Brooklyn Bridge. Uite ce am gasit. Din toata lumea care urca si se plimba pe pod, numa' romani s-au gasit sa mazgaleasca...Sunt culmea, parca zici ca suntem crescuti in codru, si se mai supara cei din Ro cand zici ca sunt necivilizati si fara pic de respect.

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput