America (124)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ciuf- valeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Trebuie sa schimbi pading ul imediat si sa usuci mocheta, adica baietii care ti au facut problemele ar trebui sa faca astea altfel incepe mocheta sa miroase.
Aici punem fan uri mari imediat pe mocheta ridicata cumva si se scoate pading ul imediat.

Nasoala treaba!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Trebuie sa schimbi pading ul imediat si sa usuci mocheta, adica baietii care ti au facut problemele ar trebui sa faca astea altfel incepe mocheta sa miroase.
Aici punem fan uri mari imediat pe mocheta ridicata cumva si se scoate pading ul imediat.

Nasoala treaba!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Exact asta facem acum. Scoatem padul si bagam caldura ca sa se usuce carpeta. As suferi daca peretii ar fi afectati ca am muncit o gramada ca sa ii pictez. Si sunt uzi pe o inaltime de 6 inches.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Oana multa sanatate!! si multumim pentru pontul cu Gymboree - maine dau si eu o tura.. dupa ce trec pe la Publix sa iau revista..- precis ii dau palpitatii sotzului ..

Ciuf uau.. ce patanie....uff!! Sper sa rezolvati rapid.

Ramona felicitari micutei dansatoare..

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

CIUF,offffffff,urata treaba....cred ca nu mai ai chef de nimic... si sper ca totusi cineva sa plateasca daunele sdi sa nu fie mare dezastrul!

OANA,mersi,merg la Publix sa vad daca gasesc...da unde plecati voi,va mutati?

Duminica placuta la toata lumea!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ciuf, aoleo nasoala treaba

Aveti careva filtrul de cafea asta de la www.amazon.com/Cuisinart-DCC-1200-Central-Coffeemaker-Stainless/dp/B00005IBX9/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=kitchen&qid=1222614420&sr=1-2" target="_blank">Cuisinart? Sunteti multumite? E un review acolo (io le citesc intai p-alea proaste) zice ca se face abur mult si se disable ceasul.

Sau alta firma, vreau si io un coffee maker deshtept si fatos, ce recomandati?

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

OanaB, noi avem unul Mr.Coffee pentru ocazionalii bautori de cafea care ne viziteaza (pentru ca noi nu sintem ) si un www.amazon.com/Keurig-Gourmet-Single-Cup-Home-Brewing-System/dp/B000AQPMHA/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=home-garden&qid=1222616584&sr=1-3" target="_blank">Keurig, pentru cind ne e pofta de-o aroma diferita. Asa ca nu stiu ce sa iti spun de Cuisinart.
Oricum, Keurig e super si poti sa iti faci toate felurile de cafelute si ceaiuri posibile (probabil nu prea buna pentru bautorii de cafea care beau mai multe cani deodata).

Mirela, ne mutam inapoi in Pennsylvania, unde am fost din 2006 pina in decembrie 2007. Acolo e compania la care lucreaza sotul.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Ciuf, imi pare nespus de rau:(
Cei care au reparat teresa nu repara ei ce au stricat?
Asa ar trebui, sa le scrii sefilor lor, ca doar e vina lor.

Si eu am avut un inceput de week-end minunat.. M-am trezit cu speeding ticket. Se poate sa nu incerc eu de toate? Am asa o bafta, cred ca trebuie sa fac neaparat ceva. Ne intoarceam de la niste prieteni pe la 2 noaptea si vad in spate o masina cu farurile stinse care statea fix in fundul masinii mele. La o intersectie, mi se pare mie ca ar fi masina politiei, ca avea parca girofaruri. Dupa alte 5 minute, ma opreste, ca de ce mergeam cu viteza. La care eu i-am zis ca nu stiu despre ce vorbeste Are cineva ceva experienta cu disputarea ticketelor la court? Sa imi angajez avocat sau nu? Din cate am inteles, slabe sanse pe aici sa nu se prezinte politistul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Oana te asteptam.
Ciuf poti inchiria masina d-aia de spalat mochete, o folosesti numai ptr tras apa, si eu cind spal e fleasca mocheta apoi extrag toata apa si e uscata total in 3 ore.
Adriana daca monitorul are sub 5 ani sau e LCD n-are radiatii,
Miine incepem baia, sa vedem cum iese in final ca la faianta care am ales-o cam trebuie pusa perfect. Pe jos am ales faianta d-aia care arata ca parchetul in mahogany. Eu ma dusesem sa fac o baie alba cu albastru si acum e total diferita.

A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Mersi frumos, Andrada

Dar totusi, ce ma fac cu sotu ca sta cam 12 ore /zi cu okii in comp si spune ca deja nu mai vede bine.. Nu okelari de protectie trebe?

Ochelarii ii mai lipseau, ca in rest avem de toate

Mergi la inceput