America (124)
Raspunsuri - Pagina 15
neda spune:
Ramona- felicitari pt pustii tai! Ce sentiment placut- te uiti la ei si vezi cum se schimba fiecare.Timpul trece prea repede.Sunt sigura ca ai fost extrem de mandra de ei.M-a apucat si pe mine melancolia citind-ti mesajul.
ai mei sunt inca micuti. Faptul ca cel mare a mers anul acesta la gradi,mi-a creat un sentiment de teama ca in curind v-a fi atit de mare ca v-a pleca de linga mine.Doamne, ce voi simti cind v-a fi pprima zi de scoala, apoi liceu...ofof
blackpanterro spune:
Cuscra, sanatate multa!! Sa bei suc natural de cranberries pe langa tratament, cica face bine.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Ramona J spune:
Neda, am trecut si eu prin chestia asta cu Ana, ca a inceput pre-k in toamna asta. A fost putin mai usor, pentru ca am mai avut experienta asta cu Alexandru, plus ca-i place foarte mult sa mearga acolo.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
blackpanterro spune:
Fetele, cumpara cineva haine de la Chadwick's? Am un cupon de 40% OFF din cel mai scump item.Daca vrea cineva codul il scriu pe pm.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
corinadana spune:
Ramona nu am scapat discutia dar eu nu cumpar absolut nimic fara Raluca si fara sa probeze ea, altfel risc sa nu i placa... Asa ca degeaba ma bucur eu ca i ieftin...
Ptr cine are Nintendo DS si vrea intr un mod placut sa speluiasca cuvinte am cumparat un cartrige : Spelling Challenge. Este pe levels si este f bun ptr orice varsta.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ciuf spune:
Au venit unii sa ne repare terasa si ne facura inundatie in casa. Tot nivelul de jos e baltit in apa. Si eu eram in casa,sus, in dormitor, invatand. Usa inchisa, nu am auzit nimic, iar ai mei erau la cumparaturi. Noroc ca dupa o ora jumatate s-au intors. Ca daca mai intarziau ... ajungea apa si la mine in camera.
Dormitorul mamei e fleasca, carpeta balteste, iar camera aia frumoasa unde tocmai ce ne pusesem parchetul si canapeaua aia crem de piele inotau in apa. Baia de jos are o gaura imensa in perete pe unde a tzasnit apa.
Sunt suparata rau de tot, de sot nu mai vorbesc ... scuipa foc pe gura.
Off si la doua trebuie sa ma duc cu copiii la un birthday party.
Da, imi spusei oful.
We fain sa aveti (nu ca al nostru).
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Oana C spune:
Ciuf, imi pare rau pentru inundatie ... si eu as fi facut la fel, daca imi nenoroceau altii casa. Acum cel mai important e ca aia sa fi avut asigurare, ca sa va poata plati toate stricaciunile.
Ramona, Cuscra, Mirela, multumesc pentru urarile de bine; deja ma simt fluturas, refacuta, fara nici o durere; iau antibioticul si niste motrin (mi-au mai dat si Vicodin, in caz de dureri mari, dar nu-i nevoie). Azi chiar ne-am apucat de carat mobila in trailer; mai avem de impachetat o gramada, dar sper sa terminam pina miine seara.
Andrada, venim peste voi in octombrie. (azi iar am fost la restaurantul thailandez)
Cuscra, eu nu cumpar de acolo, desi ar trebui, ca au haine dragute, pentru piticoate ca mine.
Ramona, felicitari pentru dansatoare!
Mirela, daca nu ai abonament la revista Cookie, am vazut-o si la Publix, incluzind cuponul de 20%. Cred ca reducerile astea abia au inceput acum vreo 2 zile, pentru ca la magazinul lor de la mall nici nu au avut timp sa schimbe preturile, desi scanau la fel (nu am cumparat de acolo pentru ca nu aveau toate modelele pe care le vazusem online).
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Ramona J spune:
Ciuf, nasoala treaba.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
philip spune:
ciufule, pai cum mama, aia au venit sa repare terasa si-n loc de asta au mai si stricat prin casa? de unde apa? de afara, polua? au spart tevi? uf, urata patanie, noi tocmai ce-am trecut prin water damage, noroc ca s-a terminat ca toti ai fust lenesi si neprofesionisti (macar m-am scos la sfarsit cu surveyul pe care mi l-au trimis :)). in schimb, asigurarea a fost de nota 10.
philip&andreea
adriana spune:
Ciuf, imi pare rau de patanie.. Si cine plateste pana la urma?
Fetele care lucrati la computer mult, poate imi spuneti si mie de unde sa-mi incep cautarile:
vreau niste ochelari de protectie, am inteles ca exista..
Stiti cum se numesc, unde sa caut, nu trebuie sa fie cu dioptrii, nu e nevoie, in principal trebuie sa protejeze ochiul de radiatii.. are vreuna din voi?