America (124)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Andreea cum ai dat pe Crocs doar 50 pe 2 perechi? noi am luat una cu 56... Si sunt si niste aiureli.

Eu Ralucai daca i iau 7 perechi de incaltari dau faliment... Nu ii iau decat italiene de piele si perechea este pe la 56-60 de dolarei. Cu celelalte risti sa i miroase piciorusele.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

Ai pierdut discutia, tocmai din alea am cumparat. Dar nu cu $60.
http://community.webshots.com/user/corinaraluca

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Nici io nu pot sa cumpar atitea perechi de pantofi...pur si simplu le creste piciorul pina ajunga sa-i poarte pe toti

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Am luat vreo cinci marimi. Poa' sa-i creasca!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Oana_B

Primul backsplash mi se pare ca se potriveste mai bine cu countertopul, pare mai uni. Al doilea parca are tiles cu prea mult design in interiorul lor.

Referitor la faianta mea, o las asa acum, cand o fi de renovat demontam tot, am si modelul cum vreau sa fie (sper sa mai fie la moda pana s-o reapuca sota-miu)
http://images.scrippsweb.com/HGTV/2005/12/05/Charalambous_kanter_bath_e.jpg
Merge foarte bine pentru un small space cum e baia mea.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Baia noastra mica e configurata identic, dar totul in casa e mai traditional. Imi place baia asta, spor la treaba.

Ciuf, si eu votez cu prima varianta de backsplash.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liris

fetelor, cam cit poate costa, asa ca o referinta, scoaterea tile-urilor de countertop la bucatarie, inlocuirea lor cu granit, materialul inclus?
noua un contractor ne-a estimat 4250. pretul include 50sq .ft. de granit la pretul de 20$/sq.ft. Sa vedem si ce se gaseste la 20$/sq.ft. pretul ni se pare totusi mare.

Asa sint o gramada de contractori. Problema e ca daca nu ai o recomandare nu stii ce treaba fac si daca se tin de treaba sau te lasa cu ea inceputa o luna de zile.

O sa vorbim si cu Costco si probabil pretul lor o sa fie cel mai mic posibil pe piata si probabil va dura foarte mult.

Dupa cum am vazut pe HGTV, demontatul se face cu un ciocan, adica nu trebuie sa te coste nimic.
Iti trebuie masuratori corecte si cred ca gasesti pret mai mic (vreo $17/sq ft). Nu vad de ce ar costa mult sa monteze, poate gasiti pe cineva mai ieftin. Practic nu trebuie decit sa il monteze pe loc.

Eu am cumparat de pe Craigslist o bucata uriasa de granit (fost countertop la o island mare), ca aveam nevoie sa punem pe o piesa de mobila. Am negociat pretul la $50 si sotul a mai dat $25 s-o taie la marimea potrivita. Mai mult de jumate e si acum in garaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Cel mai mult imi place ultimul cu blue-green, combinatia mea favorita de culori.
Ramona, apropos de miriapozi, asta imi aduce aminte de reclama aia la Airwick, elefantica cu sotul fotbalist miriapod(in alta versiune era fie-su miriapod)
http://video.google.com/videoplay?docid=609929489944329712
(emphasis on miriapod nu elephant, ok?)

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Miriapodul e Ana, ea are zeci de perechi de pantofi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mey, corina, are si philip crosci, da' nu eu scriam de ei, ciuf. ciufule, te pup cu drag si las' ca nu-i bai c-ai uitat de ziua mea, mai sunt si altii prieteni buni si vechi, stii cum e, distanta asta. dar am avut si surpize placute de la prieteni taaaare vechi de la care nici nu ma mai asteptam sa primesc felicitari.
hm, cu scoala e naspa daca e discriminarea de-asta religioasa, am mai citi si eu pe aici de cum mormonesc astia scolile publice, de-aia ma si gandeam la aia charter, eu stiu, poate o fi diferita, mai ales ca are emphasis in arte si spanish.

we placut tuturor!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Ca tot vorbeati ieri de facut cumparaturi la suparare ... Am profitat si eu de jumatatea de zi petrecuta la ER (UTI si kidney infection - prima din viata mea!, IV-uri, ultrasound si durere cit nu mai incapea), asa ca atunci cind am ajuns acasa i-am cumparat fiica-mii vreo 11 bluzite cu mineca lunga si 2 rochite de la Gymboree store (toate, sub privirile intelegatoare si compatimitoare ale sotului).
Au reduceri f faine la www.gymboree.com iar in revista Cookie din octombrie au un cupon de 20% off din intreaga comanda.
Incaltamine ii cumpar cind ajungem in Pennsylvania, din aceea de toamna-iarna.

Ciuf, imi plac f mult bordurile postate de tine. In genul asta are si soacra-mea acasa (facute cu ajutorul lui John, my DH)

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Oana, sanatate multa.

Noi am avut school fair, vreo trei ore a fost distractie mare. Au avut bounce houses, DJ, rock climbing wall, papica.
Alexandru s-a catarat pe "stinci" si am fost foarte mindri de el. Pina anul asta il apuca ameteala numai cind se uita la zidul ala.
Anuta sigur ca ar fi vrut si ea, dar cica trebuie sa ai 40 lbs., altfel nu te mai aduce jos fringhia aia.
Drept consolare s-a dus la dans. La un moment dat a fost concurs de twist. Ea a fost selectionata in finala de trei si acolo a cistigat copilul care a fost rasplatit cu cele mai multe aplauze... adica ea! Sigur c-au aplaudat-o toti, s-a intrecut cu copii de clasa a cincea, a reusit sa faca impresie la capitolul cuteness. Plus ca nu se lasa, ii imita pe toti la rind. Dupa atita topaiala, parca nici nu transpirase, eu am obosit doar uitindu-ma la ea (admirativ, desigur ).
Alexandru s-a facut baiat mare, n-a mai vrut bounce house, dadea ture pe acolo cu nu stiu ce baieti, ba l-am vazut stind de vorba si cu niste fete. Am asa o stringere de inima cind il vad cum creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

OANA sanatate multa...imi plac si mie hainutele de la gymboree,multumim de pont

RAMONA,ai baiat mare mai..si fetita e tare figura mare din ce povestesti...sa iti traiasca puiutii!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput