America (124)
Raspunsuri - Pagina 19
Andrada spune:
In situatia ta nu-ti trebuie poze cu migueli printre tevi miere, daca l-ati vedea pe saracu.
M-am saturat de renovari pina in git si de abia am inceput.
Marcu tot nu iese din vacanta deloc, parca nu mai intra odata in ritm, nu stiu ce sa-i fac.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ocebine spune:
Andrada, nu iti pot spune decit "It's only the begining"...n-am vazut (inca) proiect de renovare sub buget si la timp!!!
Si eu sint satula pina in git...si acu' imi fac singura bube in cap...vreau sa transform office-u' in fitness room...adika sa-mi iau treadmill pentru cind vine iarna...inca nu am avut curajul sa prezint ideea sotului...astept o zi cind e superobosit, cu un oki la teveu si celalalt inchis
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Ramona J spune:
Nope! Acum cica asteapta ultima hirtie, de la OPM (!). Au zis ca dureaza doua saptamini, dar tocmai se facura si astea. Sint trei luni de cind a depus aplicatia, chiar peste... E incredibil cit de mult dureaza! Sper ca se rezolva saptamina asta si ii spun cind poate sa inceapa.
miereamara spune:
Avem pozici noi si 8.5 kg in plus
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
ocebine spune:
Miereamara, esti o graviduta superba!
Andrada, tot la constructii? Ceva nou?
Eu m-am speriat azi-noapte de fulgere si traznete...cu toate ca am draperii foarte groase la dormitor, fulgera de ziceai ca's Britany Spears la Starbucks de paparazzi...se facea ca ziua in dormitor si apoi bubuia de ziceai ca vin bombele pe mine...tremuram sub plapuma iar sotiorul meu nici nu s-a schinchist...
Anamaria
Andrada spune:
Miere, numai atita poti?? 42 de pounds am luat per total, din care numa 7 cupilu restul all mine. Eu cum te vad o sa fii frumoasa si cind nasti si dupa...etc, nu stiu cum reusesti.
Mi-a venit faianta de pereti si aia de jos (am engineered portelan d-ala de arata ca mahogany cam asa:
http://flooring.builddirect.com/Porcelain-Tile/-Carbon/Additional_6933_600012_10055472_3611_0.aspx
am luat veceu elvetian cu tank patrat d-ala de apesi in mijloc si vanity expresso cu chiuveta patrata. Acu am vazut si vanity light d-aia cu abajururi patrate in sale la lowes poate o mai gasesc diseara.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
miereamara spune:
Pai am zis ca o sa ma duc la nascare aranjata si machiata, ca sa dau bine in poze, asta daca nu lesina fotograful in sala de nasteri, ca dupa cum il vad eu....se inverzeste la fatza numai cand ii spun ce o sa se intample! El avea senzatia ca e ca in filme, ti se rupe apa si in juma de ora esti gata, basca copilul nu arata zbarcit si rosu si umflat ci roz bombon si eventual maricel!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
ocebine spune:
Wow, Andrada, suna tare bine designul...vreu poze (ca p-alea de la Franta inca le mai astept) la final...
Si eu am luat in greutate fro 40lb cind l-am avut pe Alex...tata zicea ca mai repede sari peste mine, decit sa-mi dai roata Io-s pitica rau (1.58)
La Nicholas nu prea am luat in greutate ca am avut (prost) numita morning sickness cam 8 luni in total...si dura 24 de ore...vomam de cel putin 20 de ori pe zi...nu mincam mai nimic (saltines si cam atit).
Anamaria
pumba spune:
miere- da ,exact ca in filme.dar.... poate un film de scurt metraj sau lungggggggggggggg metraj.
arati senzational in poze.
noi am cumparat mobila si vine maine ,abia astept.sper sa ajunga intreaga.am luat bunkbed pt fete si o bibiloteca .
ocebine si andrada- spor la treaba!
ciuf- ce mai faci cu carpeta? ai asigurare, ceva?