America (124)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana75

Rog fetele din zona orasului Chicago daca ma pot ajuta cu informatii legate de cursuri limba engleza. Am fost la cateva Licee si Colegii, la unele se plateste mult, altele nu au programul pe care-l vreau eu. Mi-ar convenii ceva de dupa masa pentru ca dimineata sunt la lucru.

Multumesc pentru informatii de pe prima pagina mi-au fost de folos candva

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Incearca la Truman College. Este pe Willson Dr. aproape de Lake Shore Dr.Sunt cursuri gratuite si au program si simbata.

neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Hai ca m-am enervat pe ziua de azi...

Ma suna nurse de la scoala: Nick e in nurse's office si sa vin sa-l iau imediat ca are ringworm Intreb si eu: "Cumva pe genunchuil drept are 2 muscaturi rosii? Ca l-a ciupit un tintar aseara in curte"...Nuuuuuu, zice convinsa...asta-i ringworm...Vino si ia-l acasa!!!

Boooon...sun la pediatru sa anunt ca vin cu ringwormu' dupa mine...ma duc la scoala, il iau, tropaim iar doua metrouri...diagnostic: MUSCATURA DE TINTAR!!!

Acu' copilu' se joaca linisit pe calculator in officeul alaturat de mine (sefu'-i plecat in Italia in a doua luna de miere).

De nervi am plecat la cumparaturi online si m-am facut ce 3 parfumuri: Femme de Rochas, 24 Faubourg de Hermes si Moschino Couture! de Moschino...
Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
De nervi am plecat la cumparaturi online si m-am facut ce 3 parfumuri: Femme de Rochas, 24 Faubourg de Hermes si Moschino Couture! de Moschino...

Consumul e motorul economiei ..Ca sa vezi ce face un tintar..Trebuia Bush sa-i includa in planul de redresare .Si io m-am enervat rau pe scoala acum l-anceput de an dar am consumat doar.. un kg de caramele pe zi
Pai cu d-astia ca mine s-ar duce economia de ripa.Unde oricum e deja.

Mergi la inceput

Pai, Arminad...ia zi si tu de ce te-ai suparat pe scoala...sa "comiseram" aici laolalta

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ana-Maria, eu am facut ringworm cand am lucrat la gradi...mi-au iesit ochii din orbite cand am aflat ce este (credeam ca e chiar un "worm" acolo)...
Nu seamana deloc cu o ciupitura de tzatzar!!!!! Ori l-a ciupit un tzantzar in forma de cerc...ori nurse-ul ala si-a luat diploma in geografie

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Sinzi-ana....exact asta mi-a zis mi-a zis si pediatru...(de fapt m-a intrebat "what is she drinking?")

In fine, hai ca plecam acasa...

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
Pai, Arminad...ia zi si tu de ce te-ai suparat pe scoala...sa "comiseram" aici laolalta

O invatatoare care urla in loc sa vorbeasca (unde-o fi lucrat inainte ?)
l-a pedepsit din prima zi ,de fapt primele minute ,l-a lasat nemincat ,ca de suparat a uitat sa isi ia lunch bag cu el ,s-a si pierdut in lunchroom ca nu cunostea pe nimeni .Pentru prima zi din cls 1 nu e chiar placut ..
Pe fiica -mea (primul an de liceu ) au pus-o intr-un program gresit ,altul decit alesese ea adica au bagat-o la sporturi si la desen tehnic ,ea care nu stie sa prinda o minge nici de la o jum de metru distanta si cu desenul e la fel .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ma inscriu si eu cu o detentie de la o invatatoare un pic prea zeloasa.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

bey, daca mai continuati asa, eu nu mai duc copilu' a nici o scoala, si-asa am emotii...

philip&andreea

Mergi la inceput

Ne cresc copiii, mai!!!

Azi e o vreme de-mi vine sa ma culc cu capul pe birou...mi-a fost mila de piticoti sa-i scol de dimineata pe torentele astea de ploaie....basca am facut 3 ture pe scari noaptea sa vad daca am flood in basement Ploua de rupea!!!

Si de dimineata parca ploua de jos in sus, bre! Umbrela era de sanchi...ca uda eram la picioare...

Anamaria

Mergi la inceput