America (124)
Raspunsuri - Pagina 12
corinadana spune:
Si aici e vreme de plaja!!!
Si Raluca are o teacher care i bench uieste si schimba carduri ptr cel mai mic lucru. Dar foarte bine face, copiii astia tr sa invete odata cum tr sa se poarte, sa invete sa fie responsabili.
E o teacher grozava, mare noroc am avut. Au website pe care ea posteaza teme zilnic, anunturi si altele. Ii lasa cu cartile acasa ceea ce e f bine.
O zi buna!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
CriPOD spune:
vecinelor si scuze de dat buzna asa!
De canadian thanksgivings, adica in 2 sapt ne ducem la NY pt 3 zile si apelez la ponturile voastre valoroase. Am mai fost acu vreo 9 ani, dar nu-mi amintesc mare lucru, decat ca m-am dat cu busul de turisti si c-am fost cu vaporul pe-acolo.
Orice tips sunt binevenite, de papa, de vizitat, de shopping, etc. Stau cu carnetelul pregatit!
Sar'mana.
Sper sa nu ploua...
ocebine spune:
mQQm...in afara de obisnuitele Empire State Building, Metropolitan Museum, Guggenheim si Statuia Libertatii (Ellis Island) as mai adauga:
O plimbarica prin www.nycgv.com/about.asp" target="_blank">Greenwich Village si prin www.sohonyc.com/" target="_blank">SoHo(galeriile de arta de pe Spring/Prince Street si o multime de restaurantzele dragute). De acolo ajungeti intr-o clipita si prin Chinatown si Little Italy...
Un muzeu dragut www.frick.org/" target="_blank">aici. E o placere...
Pentru bilete ieftine la spectacole pe Broadway stati la coada www.tdf.org/TDF_ServicePage.aspx?id=56" target="_blank">la TKTS Booth in Times Square...Times Square nu cred ca are nevoie de introducere
www.rockefellercenter.com/home.html" target="_blank">Rockefeller Center e frumos de vizitat...mai ales Observation Deck (Top of the Rock)...si de acolo va puteti plimba frumusel pe 5th Avenue (un oki la Tiffany's, Saks Fifth Avenue si alte snobosenii de genul asta)
www.southstreetseaport.com/html/" target="_blank">South Street Seaport e dragut...are fel de fel de street performers, restaurante dragute, vase cu pinze e o atmosfera placuta si relaxata. De acolo ajungi usor la Ground Zero.
www.amnh.org/rose/" target="_blank">Planetariumul e interesant si puteti "sari" in Central Park de acolo...
Daca mai vrei, mai am
Am uitat shoppingul...pentru lucruri dragute, europene baga un oki la www.c21stores.com/#/store-locations/?store=manhattan" target="_blank">Century 21 (fix linga Ground Zero)...au niste pantofi traznet acolo mereu
Mai este foarte bun www.loehmanns.com/index.aspx" target="_blank">Loehmann's pe 7th Avenue si 17th Street...astea sint magazine mai pe buget dar cu lucruri bune (io-s cheap)
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Ramona J spune:
La shopping mie mi-e dor de H&M (daca n-o fi in Canada, eu aici n-am) si de Daffy's. Daffy's are citeva locatii in Manhattan, imi placea sa cumpar lucruri pentru copii.
Daca mergi cu copiii bagati un ochi la Toys'R US in Times Square si la FAO Schwartz (Anamaria, mai sint astea?). Mie imi place si sa partea de Uptown, pe Madison, Lexington, Third Avenue... Sint bune de cascat ochii, cu tot felul de magazine mai mari sau mai mici... Central Park e nice de vizitat. Na, ca uitam de Fifth! Pe 53rd Street, intre Fifth si Madison Paley Park (http://en.wikipedia.org/wiki/Paley_Park), o oaza de liniste in mijlocul orasului, unde sa va trageti sufletul dupa atitea cumparaturi. La un moment dat aveau acolo o bucata din Berlin Wall, nu stiu daca o mai fi.
Dati o tura pe 57th Street, pentru window shopping.
Zic ca Anamaria, musai Greenwhich Village (pe la W 13, Washington St., University Pl.). Aruncati un ochi la unul din restaurantele mele preferate, Blue Hill. Yum, dar cam scump!
Chinatown, Little Italy...
Daca ajungeti all the way downtown, e dragut si South Street Seaport.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ciuf spune:
Andreea, mii de scuze, iarta o baba hodorogita si uituca. Iti doresc o viata cat mai frumoasa si plina de realizari, cat si indeplinirea dorintelor ce le ai. La multi ani!
M-ai bagat in ceata cu charter school. ca uite la noi e cu lista de asteptare. Insa am citit review-urile (pe site-ul lor) postate de parinti care lauda cu mare avant scoala, iar altii se plang ca ai lor copii se simt marginalizati pe motiv de religie (cica ar fi multi copii religiosi la acea scoala) sau minoritati. iar noi cum ne ducem la biserica numai de Paste si mai suntem si imigranti ... tare nu as vrea sa se simta copiii luati in colimator. Dar ne mai gandim. Ei sunt pe lista si ne asteptam randul.
Anamaria, pozele de la Cape Code sunt superbe. Tu arati nemaipomenit, iar asta ar trebui sa imi dea un sut in fund ca se poate slabi daca faci miscare. Ca eu de cand am inceput scoala m-am lenevit de tot si sa nu mai adaug ca m-am mai pufosit. Noroc cu profesoara de fitness care ne da teme pentru acasa sa facem miscare sa ne ridicam bataile inimii, avand diverse activitati precum: pas rapid pe o distanta de o mila, alergat o mila jumate sau urcat nu stiu cate trepte. Pentru saptamana viitoare trebuie sa ma duc la sala sa imi fac tema despre greutati. Poate cu ocazia asta vizitez si eu Rec Center-ul ce il are Universitatea.
Martea trecuta sa ma fi vazut cum m-am plimbat cu masina o mila prin cartier ca sa masor distanta, dupa care am luat carutul cu Eva si dihania de Cezar si am plecat la plimbare. Am transpirat zdravan si a doua zi aveam febra musculara la fund si picioare. Exact de unde vreau sa dau jos. Apoi m-am dus la masina sa imi masor bataile inimii la 10 secunde, avand cu mine un ceas mare, de perete, roz, cu printese, care avea secundar . Alt ceas cu secundar nu am gasit prin casa.
Mi-a venit crema de orez si vreau sa iti spun ca sunt foarte incantata de ea. Nu regret deloc ca am luat-o. Acum tanjesc dupa La Mer, dar am spus trebuie sa fac ceva sa o merit.
Ramona, vai de mine cate perechi de pantofi ai putut cumpara!!! Mi-e rau. Familie de miriapozi, parole. Eu sunt tare cheap la incaltari. Mi-am luat acum vreo doua saptamani niste pantofi de la Born pe care am dat $35 si atata m-am fofilat sa ii iau sa nu ii iau, ca deh mi se pareau cam scumpi. Iar la copii mai scump de $25 nu dau. Luca a stricat vara asta a doua pereche de Crocs, asa ca am cheltuit $50 pe ei si nu ii mai are. La anul am zis ca ii iau sandale si cu asta basta. Sa le rupa pe alea. Acum e si vina noastra, Ca pe munte, ca pe bicicleta, Luca era in Crocs.
Eva toata vara a facut-o in Crcocs si papucii mei (prin fata casei) . Cu ea am scapat ieftin.
De obicei incaltarile pentru mine sau copii le iau de la Ross. Sotul e mai scump. Noroc ca isi ia rar lucruri.
Zilele trecute ne puseram si granitul. Vine frumos, ne e drag, iar acum suntem in cautare de faianta/mosaic. Am fost la magazinele de prin oras, am luat o gramada de mostre si nimic nu se potriveste cu countertopul nostru decat un frumos maron care ne-ar inchide rau bucataria. Ma gandeam sa il iau pe ala si sa folosesc un grout deschis la culoare. Insa nu stiu cat de bine ar merge. Aseara am cautat online (sotul mi-a spus sa ma duc singura sa caut ca eu sunt prea sucita si el pierde timp dupa fundul meu) si am gasit ceva dragut cu transport gratuit daca iau peste $300. Am comandat doua mostre si acum sunt in asteptarea lor. Daca imi place una din ele, atunci voi cumpara de pe site-ul ala.
Vedeti cu ce probleme serioase ne confruntam?
In alta ordine de idei, la anul ne expira dobanda flexibila la casa. Sa asteptam pana atunci sa facem refinantarea sau sa actionam anul asta? Ne bate gandul sa o facem pe 15 ani ca sa achitam "repede" casa. Cam cand credeti ca ar fi momentul cel mai potrivit?
Ieri ne-a gatit mama quinoa si mi-a placut foarte mult. Am cumparat-o de la Whole Foods special pentru Luca ca vad ca are o asa tendinta spre a deveni vegetarian. Fuge de carne ca de ala cu coarne.
Si tot de la Whole Foods am cumparat mai multe ceaiuri de la Republican of Tea care au fost mult mai ieftine decat ce comandasem noi direct de pe site-ul lor.
Amandoi copii sunt innebuniti sa stam seara la un ceai aromat si sa "discutam discutii".
Andrada, cum a ramas cu lucratul de acasa? Este interzis total?
Sanzi, e nemaipomenit David la tenis. Si un frumos. Sa stii ca nu o spun din complezenta.
Baui un capuccino, o cafea si tot sunt cheauna de somn. Azi ca niciodata am intarziat la serviciu ca a fost trezirea greoaie.
Andreea, tu m-ai intrebat candva unde lucrez. Este o companie, Tessa, care se ocupa cu abuzul domestic in familie. Locatia este nemaipomenita, undeva in sudul orasului, intr-un parc batran care are mai multe cladiri ce comunica subteran.
Noua cladire (anul trecut am lucrat intr-o casa) este imensa si decorata foarte elegant. La nivelul superior al cladirii este shelter-ul care exceleaza in comfort si siguranta.
Daa, cred ca am scris destul.
We fain si insorit va urez. Pup tulmond.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Ah, am uitat sa va spun ca stiu sa folosesc microscopul . Mare usurare pe mine, ca cateva nopti nu am putut dormi de grija asta. Am rugat-o pe profesoara sa ma lase sa folosesc laboratorul si in doua minute am realizat gresala ce o faceam.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ocebine spune:
Ciufulici, felicitari ca ai reusit manevra cu microscopul!!! Ma bucur ca iti place crema cu orez...eu am devenit fana totala...imi lasa fata catifelata si nu uscata. Multam de aprecieri
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Andrada spune:
Ciuf, cum ti-aduci aminte de toate.
Azi lucrezde acasa in semn de protest.
Ciuf incearca si buildirect.com au preturi bune daca cumperi o gramada. Am umblat tot globul dupa faianta si gresie si eu si am gasit in colt un magazin care are faianta superba, n-am mai vazut asa ceva. la 2 minute de casa
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
josefine spune:
Si eu pe toata lumea am trimis la Loehmann's, e magazinul meu preferat!
Si noi cred ca venim in NY de thanksgiving sau mergem la Las Vegas, inca nu ne-am hotarat, trebuie sa cautam prin buzunare sa vedem daca avem bani
Week-end-ul asta am zis ca mergem la Niagara, dar am citit ce a scris Ocebine de furtuna si m-am uitat la vremea de acolo si pare cam ploioasa. Mai vedem, avem chef de plimbari, se pare..
Iuhuuu, vine week-endul!
Ciuf, pai nu-i stii pe americanii astia? Asa par ca stiu toti, dar cand ii cauti par ca nu mai stiu asa bine. Bine ca s-a rezolvat!
Oana_B spune:
Ciuf, sunt curioasa poti sa pui o poza cu countertopul si mostrele pt backsplash?
Si sota-miu se chinuie de cateva saptamani sa renoveze baia mica pe care eu o folosesc, ca nu o mai suportam. Partea aiurea a fost ca a trebuit sa aleg niscai culori in jurul faiantei retro ca nu putem sa o inlocuim acum. Ea este de un verde sage si n-ar fi culoarea nasoala cat marimea placilor, nici d-alea mici-mici care se poarta acum ca la mozaic nici placi mari. Si pana la urma am facut peretele un cocoa (de fapt ii zice "dusty apricot", ce nume pun si astia la vopsele), cabinetul maro inchis (bark, coaja de copac), vreau sa pun rama la oglinda da' culoarea aia bark gasesc mai mult traditional style si nu-mi place si mai am sa aleg ceva bath ensembles (alea pt sapun si periuta de dinti) si decoratiuni pe pereti. Pe perete nici nu stiu ce tema sa pun, flori? barci (prea cliseu).
Anamaria poti sa mai pui o data numele la crema de orez pliz? Senchiu.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!