America (124)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Sunt atat de comode si apar elegante, cum le-a adus JP acasa cum le-am probat la toti pantalonii si blugii pe care ii am
Am sa imi iau eu pana la urma si cowboy boots din alea ascutite(fara pinteni), imi plac mult dar cred ca s-ar uita nemtii urat la mine.
Asa cand vom fi inapoi,sti tu, when in TX...

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Andreea, La multi ani!!!!!!! (scuze de intarziere )

Noi din astia avem...si suntem foooarte multumiti!!! http://zeta.zappos.com/product/7305199/color/589
Merg pt vremea asta fierbinte, mai ales ca la gradi nu au voie cu sandale!!!!

David a avut si el prima excursie cu kindergarden si mi s-a facut inima mica ce copil mare am!!! A fost incantat de school bus...
http://good-times.webshots.com/photo/2701006460087737923CTqCgW
poze aici

alte noutati nu avem...astept si eu sa vedem ce fac bancile astea...daca ne mai lasa sa ne luam casa sau nu....
ce timpuri ne-am gasit si noi sa ne punem streangul de gat cu o casa...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Sinzi, foarte faini papucii! O sa tin minte.

Ai baiat mare si iti seamana tot!

Si noi ne gandim cum naiba o sa fie cand va trebui sa ne luam casa.Asa vremuri cacacioase, casele se vand pe nimic dar e nasol cu imprumutul.Mie imi e groaza de marirea mortgage-ului, cum li s-a intamplat celor ce si-au pierdut casele.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Daca aveti bani destui pentru downpayment si jobs care stabile, cu venit bun, n-aveti de ce sa va temeti.
Sinteti in situatia ideala ca mai scad preturile.

Sinzi, ziceai ca ati gasit o casa. Ati facut progrese? Are dreptate Blackpanterro, seamana mult Davidutzul cu tine.
Draguti pantofii! De aia cumpar eu atitia pentru Ana, ca la scoala trebuie inchisi la virf, dar in rest e cald si trebuie si sandale.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Pana de curand spuneam ca seamana cu Radu...dar are o poza de ieri in care e exact ca mine cand eram de varsta lui!!!!! Mi s-a topit sufletul de placere

Ba da...am gasit casa...si asteptam acum sa closing-ul sapt asta...dar banca tot ne freaca...sper sa nu ne amane...
Pana nu ma vad cu cheia in mana...nu zic hop...acum orice se poate intampla...

Sper sa nu scada prea mult pretul ei si sa fi dat pe ea cat nu face

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Rog fetele din zona orasului Chicago daca ma pot ajuta cu informatii legate de cursuri limba engleza. Am fost la cateva Licee si Colegii, la unele se plateste mult, altele nu au programul pe care-l vreau eu. Mi-ar convenii ceva de dupa masa pentru ca dimineata sunt la lucru.

Multumesc pentru informatii de pe prima pagina mi-au fost de folos candva

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Sinzi, sper sa iasa bine. Daca nu va grabiti sa vindeti preturile vor creste cindva...
Silvana, la noi sint cursuri gratuite la biblioteca. Incearca si la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oana C

Cami, dupa cum am vazut-o pe Sofia, sigur nu o sa aiba nici o problema la gradinita.
Ca activitati, te-ai interesat daca este vreun loc unde au Gymboree classes pe linga tine? http://www.gymboreeclasses.com/b2c/customer/home.jsp
La fel Music Together http://www.musictogether.com/
si Kindermusik http://www.kindermusik.com/
Toate astea au clase pentru family, deci poti sa mergi cu ambele fetite.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Merci mult Oana- cred ca ai dreptate cu zapacita mea de Sofia... Mergem si noi la "joaca" la muzeu la sala copiilor si pe la biblioteca.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ramona multumesc frumos pentru raspuns. Ai dreptate asa e si Sofia mea destul de independenta.. cred ca va fi ca atunci cand am mutat-o in camera ei.. ea a fost ok, eu am fost o carpa...
Sa purtati sanatosi pantofii

Sanziana ce baiat mare si scump ai.. ah prima excursie.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Cami, din experienta mea e mai greu pentru noi decit pentru ei. Ana n-a avut nici o problema. Alexandru a fost si el OK, desi in citeva rinduri ar fi preferat sa vina cu noi acasa. Depinde si cum ii place de teacher. In al doilea an de pre-k am nimerit o teacher foarte buna la Alexandru, totul a decurs bine si era bucuros sa mearga acolo.

Mergi la inceput