Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(82)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

eu incurajez nasterea naturala dar mi se pare ca trebuie sa fii extrem de curajoasa ca sa optezi pt asa ceva.
toate prietenele mele au nascut prin cezariana...a 2 a zi dupa operatie s-au mobilizat, s-au ridicat si au mers pe picioaree lor; atunci a fost momentul decisiv..apoi nu mai sunt probleme; cam 3 zile te misti mai greu..
eu personal prefer cicatricea de la cezariana decat cea de la epiziotomie ( nu poti sta in sezut, ustura cand faci pipi, dureros chiar dupa mult timp, etc) !!
fetele care au nascut natural sigur stiu despre ce vorbesc..dar acum cumai spus si tu: "in functie si de materialul clientului"

30+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

buna fetelor.noi tocmai am venit de la dr si sunt putin ingrijorata.imi e frica sa nu vina BB mai devreme decit trebuie.am inceput monitorizarea fetala caci BB al meu s-a intors deja si il simt de parca acum iese.si am asa o senzatie de usturime amestecata cu durere in partea de jos unde are capul.nici eu nu stiu ce sa mai zic dar dr zice ca e ok.doar BB e putin mai mic cu citiva cm.dar nu imi fac eu griji caci nici noi nu suntem inalti si atunci e normal,asa zice dr.
noapte nu pot sa dorm de dureri de spate si mai ales ma trezesc cu circei de urlu de durere.ma rog la DD sa mai stea puiul meu macar pina la 35 de sapt,dar tare imi ie ca ma apuca mai repede.si va rog sa ma credeti ca nu mai fac nimic in casa .am ajuns sa imi platesc o femeie sa imi faca curat si sa imi spele de 2 ori pe saptamina de frica sa nu nasc.la servici nu mai merg de o luna si lucrez doar de acasa.
dar va jur ca nu mai pot ma dor toate oaselesi nu pot sa mai stau in nici o pozitie.cit despreeu iam pus naftalina ca nu mai pot si nu vreau sa risc.o sa recuperam noi mai tirziu.
pina pe 29 la urmatorul control mi se pare o vesnicie dar asta e.BB sa fie bine.si ca sa fie si cireasa de pe tort pusa soata mea dupa ce nasc pleaca din oras.deci eu in spital cu cezariana si soata la conferinta in franfurkt.acum chiar mi-as dori sa fie mama la mine sa imi mai treaca de urit si din ginduri negative.

33+
Man-Dat Christian
AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Cata Myky nu trebuie sa te ingrijorezi ca s-a intors si te impinge! Este foarte bine ca sta deja intors, sa stea asa cuminte pana la termen! Nu-ti face probleme ca nu naste nimeni aici pana la 37 de saptamani...regula s-a stabilit de mult deja!
Cat priveste durerile de toate cele...e si normal, de vreme ce ai stat mai mult in repaos sa simti ca te dor toate...eu sunt in continua miscare toata ziua si tot ma simt asa. Lasa ca trece ea si perioada asta si o sa ne intalnim sa ne vaitam pe la clubul scutecelor!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna burtici!
N-am mai intrat de vreo sapt. Am stat mai mult la pat pentru ca bebe al meu s-a intors si il simt cum impinge si nu vreau sa nasc mai devreme decat ar trebuyi. O sa citesc din urma, incerc sa recuperez si o sa revin.

Azi am fost si noi la doctor. Bebe e bine, greutate foarte buna, se dezvolta normal. Mi-a dat sa fac niste injectii (d...-nu mai stiu cum le zice) in caz de nastere prematura sa-i ajute plamanii lui bebe. Urmatorul control este peste 2 sapt cand ma programeaza si pt cezariana.

Pup toate burticile!

ginye 34+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Alexa intreaba-ti ginecologul daca te poti duce la dentist si ce anume se poate face, nu de alta, dar durerea de masele pe ultimii metrii de sarcina este contraindicata clar!!! Poate declansa nasterea! Eu slava Cerului am rezolvat problema si acum sunt tare fericita ca pot dormi si indura lumina zilei de doua saptamani ca un om normal.
Am fost la Baby Expo ieri seara, ca prevedeam ca azi si maine va fi nenorocire de aglomerat, asa ca am infascat soata (i-am dat ordin sa vina devreme acasa) si ne-am dus la targ, fara prea multe sperante ca din ce citisem de la gravidutele care fusesera deja, nu suna atat de incurajator. Ei bine, s-a dovedit cea mai buna strategie faptul ca nu mi-am facut sperante, caci am gasit patut din lemn, simplu, fara desene si brizbrizuri obositoare, cu baldachin, care are si sistem de leganat (prin niste suruburi care pot fi stranse daca nu mai vrei sistemul de leganat)cu 600ron, apoi lenjeria si saltea din cocos...totalizand 950 ron (cu patutul), apoi am gasit si cadita la 50 ron. Intr-un final ne-am hotarat si la carucior, dar nu mai aveam loc in masina neam (am rabatat si scaunele din spate sa facem loc la patut)...asa ca a ramas sa mearga el azi si sa ia si caruciorul, care are de fapt doua carucioare...unul gen landou, pe care sa il folosim cat e mic, pana poate sta in fund (si poate fi scos si folosit si ca scoica) si unul sport, cand creste piticul si sta in fund...erau la promotie, la numai 780 ron. Nu imi vine sa cred ce usor s-au rezolvat...si cand ma gandesc ca trebuia sa plecam in octombrie la bulgari sa facem aprovizionarea...uite ca se poate si in Romanica.
Fetelor care astazi vizitati targul...spor la cumparaturi si sa va intoarceti fericite de achizitiile facute.

Leeloo
32 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

cata_myky si cat sta sotul tau plecat. Nu ai o prietena care sa te poata ajuta? Sau macar femeia care te ajuta cu curatenia? Nu vreau sa te sperii dar este tare greu sa te descurci singura in primele zile dupa cezariana, mai ales daca-ti da drumul acasa repede dupa nastere. Daca-ti da drumu la 5-7 zile ar fi mai binisor.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 29+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Leeloo felicitari pentru achizitii! Ce carucior merge soata sa ia?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 29+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Otilica nu stiu iubita daca acel carucior era o firma anume, stiu ca e super misto, si scheletul metalic se poate strange, si rotile sunt superezistente si arata frumos tare, si sunt vandute de o firma numita Douceur.

Leeloo
32 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello fetele!

Da, Mirtha, tot Filantropista , acolo voi merge si la cursurile despre nastere. Incepe o noua serie pe 1 Oct, sunt 4 cursuri, Miercurea de la ora 17:00. Sunt gratuite si poti veni si cu sotul. Am vorbit la telefon cu o doamna foarte, foarte draguta. .
Mav, imi pare bine ca totul a iesit bine la eco.
Amalia, rezultatele pentru CMV si toxoplasma dureaza mai mult, probabil de aceea nu au aparut inca.
Diamisha, felicitari pentru rezultatele de la eco!!
Diana21, fata, sa te faci bine.
Mirela1, deci ne vedem la cursuri la Filantropia? Eu voi veni si cu sotul, cand am sunat asistenta cu care am vorbit mi-a spus sa in iau pe sotul de mana si sa mergem impreuna. Aripa noua trebuie sa se dea in folosinta acum, la inceput de Oct. cel tarziu.

Mada 26+ Cristian

http://bd.lilypie.com/PN62p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

Iaca si eu, n-am mai scris de mult. M-am simtit rau cateva zile, drept pentru care mi-am luat concediu o saptamana. Cand obosesc, si asta se intampla destul de repede, cam dupa ora pranzului, ma doare burta in parti si o simt incordata. Intr-o noapte nu si-a revenit, nici stand lungita, pana la 4 dimineata. Atunci am spus, stop serviciului, macar pentru moment. Nu vreau sa risc sa nasc prematur. Voi ati avut asa?

In alta ordine de idei, am ajuns si eu la expozitie si m-am intors multumita. Am cumparat lucrusoare pentru Andreea si cate ceva pentru Ana. Am luat pompa set Avent electrica, umidificator Medifit, termometru cu infrarosu pentru frunte si ureche Laica, prosoape, sac de dormit, centura Gerda si ciorapi medicinali pentru picioare umflate. Eu patutul o sa il iau de la Ikea, impreuna cu aparatorile pentru patut. M-am gandit mai bine si nu cumpar lenjerie. De ce? Pai din toata lenjeria nu se foloseste decat ceasaful. Daca are sac de dormit nu mai are nevoie de plapumioara, perna nu ii dau si asa ca nu are rost sa dau banii pe lenjerie. Cumpar material si imi face mama cearsaf. Vreau sa iau finet si pentru lenjerie si pentru scutece, pe care sa mi-l faca mama. Eu sunt anti-talent la croitorie. Scoica o sa imi dea fina mea si carucior Chicco o alta prietene. Mai al de luat lucruri mai mici de pe listuta, dar mai este timp. O sa ma ocup cam cu o luna inainte, dupa ce termin cu serviciul definitiv.

Acum ma duc sa vad ce ati mai facut in ultimele zile.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (DPN: 30 Noi 2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput