Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(82)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Am uitat sa va spun ca am fost foarte incantata de reactia Anei cand an venit de la cumparaturi. Nu a fost deloc geloeasa ca am luat mai multe chestii pentru Andreea si pentru ea doar doua bluzite si un halat. A inteles ca pentru Andreea trebuie sa luam multe, ca nu are nimic si ea are un sifonier plin. Era atat de fericita sa desfaca toate bagajele si sa se mnuneze de toate lucrusoarele mici pentru surioara ei. Ba chiar vroia sa ii faca loc in sifonier, sa ii pun lucrusoarele surorii. Deocamdata le-am depozitat intr-o cutie, pana apuc sa fac ordine in dulapuri si sa impart spatiile fetelor.

Otilia, ma bucur ca ati scapat cu bine de incident. Esti foarte tare!

Ma duc la mancarea mea: azi am in program ghiveci cu snitele, ciorba si sufleu de conopida imbunatatit . Fara dulce, ca mi-a iesit glicemia 171 ieri

De acum sper sa am mai mult timp de scris, ca stau pe acasa.

Pupici!

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (DPN: 30 Noi 2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Madutza- 171 glicemia? Mi se pare fff mare. Mie mi-a iesit o data 61 si am repetat-o si mi-a iesit 80. Si eu bag dulciuri , mai ales prajituri de la cofetarie, ca de curand au deschis o cofetarie aproape de mine si sunt clienta fidela .

==========
Corina 29+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Corina, eu am mai scris ca am un diabet gestational. Am avut si la Ana si acum...De fapt pana acum am avut la limita superioara, acum vad ca am depasit. Am familie de diabetici pe linie materna, fiind 4 generatii deja. Sigur eu voi fi a 5-a. De asta cam reduc dulciurile si fainoasele....

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (DPN: 30 Noi 2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Madutza, este vorba de diabet de tip B, nu?
Pentru ca si eu am in familie pe linie paterna, dar poate nu voi mosteni, eu am grupa de sange ca mama. Iar tatal meu dupa 60 de ani a inceput sa aibe glicemia mare. Eu din fericire stau bine, ultima glicemie facuta a fost 73. Poate de aici si nevoie de dulce destul de puternica.
Si noi s-ar putea sa alegem Andreea pentru fetita, ce ne potrivim la nume.
Pana la urma pe fetita cea mare o cheama Ana Maria, nu? Ca vad ca tu ii spui ba Ana ba Maria, si nu mai inteleg .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 29+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Am fost la plimbare cu David ca tot a fost soare afara...ne-am plimbat pana la Medlife sa-mi iau rezultatele pana la urma..ca sa pot merge saptamana care vine la controlul lunar la ginecolog. Din cate vad, raportat la intervalele de referinta, ar fi bune analizele si cele de sange si cea de urina si cultura de col...
Singura care este peste limita este fibrinogenul (o proteina sintetizata de ficat cu rol în procesul de coagulare), care trebuia sa iasa intre 180 si 420 si a iesit 500, dar din cate am citit iese marit in sarcina. oricum o sa ma lamureasca mai mult doctora cand voi merge la control. Voua cum v-a iesit analiza asta..se pricepe careva s-o interpreteze?
Si cum tot mi-am plimbat copilul o gramada si pe jos si cu 2 metrouri, la intoarcere l-am dus la un Mc'...ca tot nu mai intrasem intr-unul de vreo 3 luni...spre fericirea lui ca i-am luat o jucarie!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Leeloo, Madutza sa folositi sanatoasi si voi si bebeii lucrurile achizitionate. E super ca v-ati putut lua atatea!. Eu speram sa ajung sa iau un carucior, dar cred ca ramane pe luna care vine din lipsa de buget..
Madutza a fost o dulce Ana a ta! Copil cuminte si bun!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Am pus doua www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">poze de azi cu burtoasa si Sebi-alintatul + una cu profilul lui bb Antonio-Gabriel (4D, cum ziceam ca ma sperie sa-l vad...).
Azi am alergat si am cheltuit pt Sebi. Saracu' a probat atatea haine... si tot ne zicea ca el vrea jucarii (evident ca pana la urma a cedat ta-su)... si noi, parinti rai, i-am cumparat un trening, 3 bluzoane, 3 dresuri si niste pantaloni grosi- de iarna... 300 lei. Bine ca deocamdata ii mai vin pantofii si gecutele din primavara... si ca in rest ne mai descurcam pan' la Craciun cu ce are deja... (daca i-ar mai veni ghetele de iarna trecuta).... Ca altfel... 1000 lei/ sezon... nu ne ajung sa-i luam tot ce trebuie...

Hai ca ma bag sa schimb capitolul....

34+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

madutza si otilia - si fetita mea e nascuta tot in 2004... si tot asa abia asteapta sa se nasca piciulica. mi-a povestit ca atunci cand o sa planga o sa aiba ea grija de ea, iar atunci cand o sa fie linistita ma lasa pe mine sa am grija. dimineata sta langa mine in pat, cu manutele pe burtica si se bucura de cate ori simte miscari, spune ca bb se joaca cu ea. am fost in vizita la prietena mea care a nascut un baietel la inceputul lui august si abia am convins-o sa plecam acasa, ea voia sa ramana la bb. i-am spus sa mai aiba putina rabdare, ca ii aduce mami unul cu care sa se joace in fiecare zi .
am fost acum cateva saptamani cu dra lia intr-un magazin de hainute. pentru ea abia s-a uitat, dar pentru teodora mi-a pus in brate o multime de bluzite, salopete, rochite. abia am convins-o sa nu luam tot magazinul. am cumparat pana la urma pentru teodora o rochita din catifea albastra pentru revelion (foarte practica mami ) iar dra lia a insistat sa luam o salopeta care in partea de jos nu are croiala de pantalon ci de sac de dormit (se pare ca ea e mai practica decat mami, ca doar e fecioara).
spor la cumparaturi tuturor iar celor care au terminat deja sa le stapaniti sanatoase si sa va bucurati de ele cu bebicii mici! de cumparaturile mari noi am scapat, avem deja cadita anatomica de la ok baby si un carucior foarte bun de la abc design (ambele le-am dat cu imprumut la un alt bb si sunt tot ca noi). scoica si patut cu toate accesoriile o sa am de la prietena mea.
pentru primele luni am de la lia o geanta maare de hainute (a crescut foarte repede, multe lucruri abia daca le-a imbracat o data). abia astept sa le aduc de la ai mei si sa le pregatesc pentru piciulica mica. sunt hainute asa de frumoase, o sa le fac cateva poze cand le aduc.

un weekend frumos in continuare!

impresii de calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

CAPITOLUL 83

Mergi la inceput