Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(82)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Sa dorm, sa nu dorm?
Cred ca la discoteca nu sunt clienti. Eu as prefera sa cad rupta de somn, ca altfel nu stiu daca pot dormi.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 28+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

OtiliaV eu fac cezariana de voie , nu de nevoie..
pur si simplu nu vreau sa ma chinui..prefer somnic si cand ma trezesc sa-l vad pe bebe. as fi vrut peridurala normal ca sa pot trai intens emotiile, momentul cand il scoate; si putin din egoism ca sa-l vad eu prima ..ca doar sunt mama lui si e dreptul meu. dar la noi nu se face, asa ca o sa fie anestezie totala si tati o sa-l vada pe Tudorel inaintea mea !

30+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Neata burtici!

Haideti la un ceai cald sau la o !

diana21 ti-am trimis pm

O zi frumoasa tuturor!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

buna dimineata,
a mai trecut o saptamana pentru noi. urrraaaaa!
urez fetelor un we cu soare si cu pofta de shopping.

otilia- cum ai dormit?

31+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutza_02 spune:

Neatza fetelor! Felicitari pentru cele care au apucat sa faca cumparaturi si sa va bucurati de lucrusoare!!!
Alexa si eu am probl cu maseaua de minte si ma doare dar nu ffff rau si ma rog in fiecare zi sa nu se agraveze....te pup si sper sa-ti treaca durerea rpd...
Monicus si eu stau in militari la Apusului sau daca sti restaurantul Cocosul rosu...
In legatura cu pantofii eu purtam 39 dar acum cred ca trebuie sa-mi 40 41, mi-e groaza ca poate nu gasesc nik si apoi ma gandesc sa nu dau o carutza de bani pe pantofi pe care mai mult ca sigur nu o sa-i mai port dupa nastere.Ma uitam asa la voi burticutelor de 34 de sapt si eu la aproape 25 ale mele am burtica mai mare ca a voastra offff sper doar ca fetele mele sa isi faca loc pana la 36 s in burticutza sa nu vina mai devreme...Va pupam pe toate si weekend placut...

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alexandra&year=2009&month=1&day=7&babycount=2"

http://bd.lilypie.com/B3VXp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Fetelor am plecat spre Bucuresti ! Babyexpo her ai com !

Amalia sambata schimb semnatura : am intrat in sapt. 35 ! Forta Italia , forta Amalia !

Alexa sa stapiniti sanatosi si fericiti lucrusoarele. M-a cam inspaimantat tabloul descris de tine dar e bine ca sunt avertizata.

Oti nu m-am atins de cafea , de nici un fel nici dulce , nici amara si deci...nici de doamna cu fumul. Sper sa rezist pina nasc. Nu ca n-as avea vointa dar sunt cam capricioasa in ultima vreme.Ma bucur ca Ana merge spre bine si nu va lasati afectate prea atare de experienta cu hotul.

Mirtha 35 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata burticute!
Mirtha pana acum n-am remarcat ziua cand ai schimbat semnatura.....probabil nici nu era saptamana chiar asa un stres Oricum stam bine...suntem tari, mai avem un pic!
Alexa e mai bine maseaua...ai reusit sa dormi?
Andy ce mai faci?

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
De o ora imi pandesc sotul sa termine treaba la laptop sa intru si eu pe net.
Sunt happy ca pana la urma s-a rezolvat si am reusit sa dam comanda de carucior.
Acum am alta problema: m-a mancat undeva sa dau comanda de cosulet de pe ebay Germania, dar noi nu stim o boaba de germana. si acum nu inteleg ce vrea ala de la mine Cica nu vrea plata cu cardul, ci sa platesc la posta. Inca nu m-am lamurit, asa ca mai astept cateva zile si daca nu reusesc, comand de la italieni.

==========
Corina 29+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
Mirtha drum bun si spor la cumparaturi , iar daca mergi si pe la doc bafta
alexa uff maselele astea si eu am pierdut o masea si un dinte pe aceasta sarcina...sa faci tratamentul sa nu se agraveze...o sa fie bine santate
andutza02 nu iti fie teama o sa isi gaseasca fetitele tale loc in burtica...pai se poate hai cu incredere
Amalia si Mirtha mai aveti numai putin
fluturasha multumim de
vonhelen si pe mine o sa ma adoarma si tati o sa il vada prima data pe bb...eu la o zi dupa reanimare
32+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata si eu cu in fata, are cofeina dar nu este prea tare.
Am reusit sa dorm binisor, m-am trezit pe la 6 sa inchid veioza ca nu imi place deloc sa dorm cu lumina aprinsa.

Am schimbat si eu semnatura, ma apropiii de schimbat prefixul.

Mirtha, si eu am fost cuminte la prima sarcina, am renuntat cu un an inainte la cafea si inca un an dupa ce am nascut. Acum pur si simplu nu am putut, ba tensiune mica si ma durea capul, ba multa treaba si nu faceam fata fara stimulent. Diferenta pe care este o resimt acum in sensul bun este ca nu retin asa multa apa, nu mai am probleme cu rinichii si tind sa cred ca este efectul cafelei. Si fiind ceva mai agitata ca data trecuta, si cu un copil in grija deja, am luat si la kg o idee mai putin si sper sa ma mentin asa.
Si tu nu trebuie sa te gandesti pana la nastere, nici cand alaptezi nu-i deloc bine sa fumezi .
VonHelen, asa este nu te chinui cu cezariana daca este la rece nu ai nici o durere inainte de nastere. Dar recuperarea este de mai lunga durata, in functie si de materialul clientului. De aceea eu ma voi chinui inca o data sa nasc normal pentru ca si daca vine mama, va fi aici o perioada scurta dupa nastere dupa care eu trebuie sa fiu in forma pentru toate treburile casei. Daca are cine sa te ajute dupa nastere este bine.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 29+
Pozele noastre

Mergi la inceput