Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(82)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mirtha nu cumva ai uitat sa-ti schimbi semnatura? Eram o saptamana dupa tine..

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am ras astazi toata ziua pe tema hotului. Am zis ca mai bine sa fac haz de necaz decat sa ma consum si sa stau stresata. De fapt m-am bucurat foarte are ca am scapat ca prin urechile acului, sper ca mi s-a spart si mie ghinionul ca numai de aventuri am avut parte de cand sunt insarcinata, parca s-au strans toate acum.
De bani nu imi era ca nu tin sume mari in portofel ci doar cat sa am de un autobuz, ceva de mancare in caz ca raman cu masina in drum sau mai stiu pe unde poti avea un ghinion. Atat ca ma gandeam nu cumva sa revina ca parca prea putin a gasit "saracul". Nu mai spun ca l-am si suparat, am tipat la el si am sunat la politie. Apropo, se pare ca politia stie cine este, nu e prima data cand face asa, a fost ocupat noaptea trecuta de aceea a venit politia asa repede ca sperau sa-l si prinda in flagrant undeva ca stiau ca este in zona. Fileaza case si cand se imbata bine are si curaj sa intre in ele. Iar joi seara este zi de baut in Norvegia. Politaii spun ca returneaza actele in speranta ca pagubitul nu mai suna la politie. Au zis ca stau linistita ca pana acum nu a revenit in nici o casa, dar nici in arest nu este. Deocamdata am schimbat yala, altceva nu pot face.
Stiam de alti colegi care au avut musafiri neinvitati ca vin strict pentru bani, unii sunt drogati, altii betivi si nu-i intereseaza decat banii, unul a plecat si cu pusculita copilului unui coleg.
De aceea nu m-am dat jos din pat cand am mai prins putin curaj, am zis totusi sa astept poate vede geanta si pleaca si bine am facut ca am asteptat.
Am aflat ca nici in ei nu ai voie sa dai daca ii prinzi in casa ta .
Infarct, mi-a trecut prin cap, in momentul in care am constientizat ca ce vad este adevarat mi s-a ridicat brusc tensiunea, am simtit inima cum imi bate in tample, fix ca atunci cu doctorul cand incerca sa-i gaseasca inimioara lui bb cu stetoscopul, si am realizat ca si mai nasol daca nu ma controlez, ca eu am un bb in burta care depinde de cum bate inima mea si brusc am inceput sa-mi revin cu respiratul. Dar acela a fost momentul cel mai nasol, sa fii constient dar sa te abtii pentru ca stii ca nu ai putere sa te lupti cu el, e cel mai nasol. Ca nu stii ce-i poate pielea hotului, nu le stii numarul si ce are in buzunare, dar stiam ca eu am doi copii. Si de aceea am fost fericita ca s-a terminat asa, a plecat pana sa fac eu infarctul.
Ce sa zic, ne-a ferit doamne doamne de nebun, nu degeaba ne-am impartasit saptamana trecuta. Parca nimic nu-i intamplator in viata si cam de ce ti-e teama nu scapi. De obicei dorm cu veioza aprinsa, iar aseara mai bine ca nu am deschis-o ca m-ar fi vazut ce fac.

I_fotache, eu am mai scris de vreo 2-3 ori. La prima sarcina in 2004, ecografie morfofetala ieftina am facut la Filantropia cu trimitere de la ginecoloaga mea. Se suna, se face programare, atunci am dat 50 ron dar acum nu stiu cat este, cert este ca nu este costul ei adevarat dar nici spaga nu este ca am primit chitanta. Si a durat jumatate de ora, a masurat tot ce se putea, a prezis destul de bine greutatea la nastere si data.
Carmendu, nu era stricata rau yala dar am schimbat-o, vopseaua sarita in cateva locuri, poate asa era mai demult dar nu am bagat de seama. Poate chiar eu am uitat usa deschisa, nu m-ar mira ca doar sunt gravida . De dormit dormim acasa, proprietara nu este in casa dar este unul dintre baietii ei cu prietena. Si noi avem un musafir, prietena Anei, prietena mea merge la un concert si i-am spus de ceva vreme ca poate veni la noi, nu puteam sa anulez, ba chiar ma bucur ca ele se joaca frumoas impreuna. Acum fac Lego si eu pe forum .
Alexa, Corina, sa folositi sanatosi achizitiile, ati cheltuit ceva banuti.
Diana, cum mai esti. Uite Corina te sustine. Eu am luat aseara vitamina C si nu am mai avut nimic azi.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 28+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Carmendu...nu stiu exact ce firma anume e ...cand le aduce Adrian din portbagaj iti zic....e o pernutza mik stanga si una dreapta cu o bucata de material intre ele,reglabila...ca sa nu se intoarca

Amalia....am luat suportul cu tot cu cadita si deasupra caditei detasabil suportul de schimbat...am unul si la patutz dar avand in vedere ca sunt pisaciosi mi-a fost frica sa ma gandesc sa-l schimb prin camera sa-mi faca bucurii pe covor,pereti......

A....am mai luat si garmastan....si un fel de pernutza care ridica saltelutza intr-o parte ca sa stea cu capul mai sus in caz ca vomita...

Otilia, merci

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 31+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 8 sapt

Mergi la inceput

iau ampicilina 2/6 ore ptr o infectie la o masea drepta jos....si azi...azi...azi...mi s-a rupt prima masea din stanga sus.....sunt si stirbaaaa... sunt disperata...imi vine sa ma intind pe calea ferata

...Vine unla mami...

LAURA 31+ Deniel Alexi

AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Of, Alexa nasol cu maseaua aia...de infectie nu mai zic! Ti-a dat doctora voie sa iei ampicilina sau o iei de capul tau? Te-a vazut un dentist?

si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Otilia ai avut o super abordare referitor la problema cu hotul! Jos palaria, am zis eu bine ca am ce invata din atitudinea pe care o ai tu in multe momente ale vietii!

si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

da, am voie....da....

...Vine unla mami...

LAURA 31+ Deniel Alexi

AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Uf, atunci mai ai putina rabdare pana maine...si sa vezi ca o sa fie mai bine, ca deja o sa inceapa sa-si faca efectul antibioticul!

Citat:
citat din mesajul lui Alexa.1983

da, am voie....da....

...Vine unla mami...

LAURA 31+ Deniel Alexi

AMR 8 sapt

si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Diamisha, felicitari pentru vestile bune. Pai deja se justifica kg tale daca bb este asa mare deja 2 kg. Toata lumea merge la eco, afla greutati, numai eu si Andy probabil stam pe bara ca nu mai pupam noi nici o ecografie.
Mie nu mi s-a parut ca te-ai vaitat aiurea, eu ti-am zis ce dezamagita am fost la prima sarcina, nu ma asteptam sa ma "stric" asa rau, dar e suficient sa ma uit putin la fata mea sa uit de vergeturi si alte medalii de mame. Eu zic ca e si mai greu pentru mamicile de ianuarie-februarie ca prind toata iarna cu burta mare.
Mav, cam asa zice si Ana ca ea va avea grija de bb. Ba chiar zilele trecute mi-a zis ca iese bb din burtica si ea nu va mai fi "scumpa mea si bebelusul meu", dar a spus-o pe un ton de m-a induiat la maxim. Ca si cum ii cedeaza locul. I-am spus ca va fi sora mai mare dar mereu va fi scumpa mea. Si mie imi place ca se implica, ma intreaba mereu ce-i mai luam lui bb, imi mai spune ea ce are nevoie . Sa vedem cum va fi dupa ce apare bb dar nu o cred geloasa.
Pentru baie poti monta o bara de care sa te poti tine, eventual sa te si ajute cand te ridici.
Cat despre venitul in Ro, am zis ca ma hotarasc la inceputul lunii octombrie. Deocamdata se pare ca exista speranta sa vina mama 2 luni. La gradinita e cam nasol, nu e programul asa de flexibil cum speram dar ma mai interesez. Cu casa de aici nu stiu deloc daca voi putea reveni in apartament daca plec si proprietara gaseste pe altcineva. Ea acum trage de mine ca stie ca sunt persoana serioasa, chiar si azi mi-a spus ca spera ca nu plec in urma incidentului, dar cu el neinchiriat nu sta ca are nevoie de bani.
Of, am citit ca te-ai cam saturat. Cred ca e vorba la tine si de oboseala psihica, de stresul cu lucrarile de la servici.
Corina, asteptati gemene ? Mai ai loc pentru hainute?
Futuremother, hai nu fii zgarcita la vorba, spune-ne ce mai faci.
Carmendu, acum am citit cu atentie in urma ca de dimineata eram aiurita. Unde ti s-a intamplat sa vina hotul peste tine, si ce ai facut, ce vroia, cum s-a terminat?
Eu zic ca-i foarte bine ca nu ai contractii, inca nu e vremea lor.
Monicus, singurele locuim acum, noi si umbrele noastre, noroc ca mai trece si pe la noi cate un barbat din asta adevarat sa ne sfinteasca pragul . Ei, stia foarte bine unde intra ca se pare ca-i de prin vecini.
Ai rezolvat cu parola?
Mirtha, pai decat tigara la cafea, nu mai bine o cafea cu ceva dulce ?
Mirela_1, tare ciudat ce spui tu de durerile de burta. Cum de tin de atata vreme ca nu cred ca sunt legate de sarcina. Ma bucur ca fetita este bine.
Leeloo, eu am si ramas cu jumatate de numar in plus dupa prima sarcina, dar m-am bucurat ca am ajuns la 37 si nu mai am problema ca nu-mi vine ceva pentru ca sunt intre numere. Am vazut si o burtica , nu mai face comparatii te rog, sigur sta bine bb la greutate. Iar povestioara cu baia este de nu se poate si mai este si adevarul gol-golut, eu una ma simt un rostogol.
VonHelen, si tu ai un dolofan, bravo. Tu de ce faci cezariana ca am uitat complet si la cate capitole sunt in urma e cam greu sa descopar singurica.
Malinas, si tu tot cu voinicel, nu mai spun de colul tau beton.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 28+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Eli, Anes, Carmendu, Malinas,VonHelen (sper ca n-am uitat pe nimeni): Felicitari pt. puiutzii sanatosi!

Otilia: Vai si amar! Bine ca sunteti bine toate 3. Mie mi se pare revoltator ca n-ai voie sa dai in hotul care te ataca pe proprietatea ta (cred ca asa e si aici). Te trezesti ca te mai da si in judecata pt. daune morale si stress.

Diana: Ai gasit parchet? Acum, in prag de criza financiara mondiala, ne-am gasit si noi sa renovam.

Pup fetele si mai revin.

Andy 27+

Mergi la inceput