Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(82)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Mirtha spune:
Amalia cam in acelasi dubiu sunt si eu. Daca reusesc sa imi modific putin programul si sa plec mai devreme de ora 18 de servici s-ar putea totusi sa nu imi iau concediu. Depinde foarte mult , asa cum ai spus si tu , de starea pe care o voi avea . Daca observ ca se inrautatesc lucrurile s-ar putea sa intru in prenatal - 2 sapt. inainte de DPN. Daca ma simt ok nu are sens sa intru.
Eli cred ca acum chiar scoti pisica cu 9 cozi nu te mai limitezi la un simplu bici !
Citat: |
citat din mesajul lui Amalia Mirtha cand te aud cu concediul ma tot gandesc cand sa intru si eu in el ![]() ![]() saptamana care vine sunt tot in CO..dupa care am zis ca mai merg 1 saptamana, 2 sau 3..depinde cum ma simt si ce zice si doctora, care pana acum mi-a spus ca daca ma simt bine, sa merg linistita, mai ales ca nu trag de fiare. Sper sa ma decid si eu cat de curand! ![]() Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) si ![]() ![]() |
Mirtha
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babyzapi/babyzapi.jpg)
babyzapi spune:
Fetelor intru repede asa ca nu prea pot sa stau...s-au pus astia de la munca rau pe noi cu supravegheatul...nu mai avem voie pe net!!!
Felicitari tuturor fetelor care ati avut vesti bune de la eco! sa ajungeti cu bine la termen!
Amalia imi pare rau ca nu am putut sa intru mai devreme, deci nu am putut sa vad ca aveai nevoie de ajutor cu analizele...bine ca ai gasit rezolvare
Mai vroiam sa scriu dar stresata sa ies mai repede am uitat
Multi pupici la toate fetele
Isabela fericita 30+ cu
Rafael Nicolas
Primul nostru
carmendu spune:
buna seara,
m-am intors de la clinica unde mi-au facut testul de non stress. este bine. copilul meu nu se streseaza cand se misca. inimioara ii bate bine. din pacate (sau din fericire) cat am fost monitorizata nu am avut nicio contractie . era bine sa fi avut barem una sa vedem cat de mult il streseaza pe bebe contractiile uterului. dar voi mai face monitorizari si sapt viitoare si tot asa....
multumesc fetelor care mi-au facut galerie.
bravegirl si fluturasa- sa va bucurati de lucrusoarele pe care le-ati luat de la targ.
otilia- ti-ai mai revenit? in noaptea asta dormiti acasa? ai reparat incuietoarea?30+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA
Mirtha spune:
!!
Citat: |
citat din mesajul lui carmendu buna seara, m-am intors de la clinica unde mi-au facut testul de non stress. este bine. copilul meu nu se streseaza cand se misca. inimioara ii bate bine. din pacate (sau din fericire) cat am fost monitorizata nu am avut nicio contractie . era bine sa fi avut barem una sa vedem cat de mult il streseaza pe bebe contractiile uterului. dar voi mai face monitorizari si sapt viitoare si tot asa.... multumesc fetelor care mi-au facut galerie. bravegirl si fluturasa- sa va bucurati de lucrusoarele pe care le-ati luat de la targ. otilia- ti-ai mai revenit? in noaptea asta dormiti acasa? ai reparat incuietoarea? ![]() ![]() http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA |
Mirtha
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
BraveGirl spune:
Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune!
Otilia- ce curajoasa esti! Eu cred ca faceam infarct!
Mav- e un scump Sebi al tau. Mai rar asa baiat...
I-fotache- incearca si la Euroclinic. Eu parca am platit 350Ron pt morfofetala. La cati medici buni au acolo sigur gasesti loc.
==========
Corina 29+
My baby
Albumul meu
BraveGirl spune:
Diana cred ca ne luam de manuta in lupta impotriva racelii. Ca simt cum vine si pe la mine...Bag ceaiuri si lamaie si pana maine sper sa plece.
==========
Corina 29+
My baby
Albumul meu
Alexa.1983 spune:
Buna, am fost la babyexpo dar abia acum am ajuns acasa ca am mai avut ceva treaba dupa.....am cumparat/comandat tot ce mai aveam nevoie...erau acolo toate nebuniile de ingrijire...mai slabutz aprovizionarea mi s-a parut la hainutze....oricum se cumpara in draci.....M-am enervat ffff tare....va zic si de ce dar sa nu fie cu suparare sau sa ma intelegeti gresit....erau la gravide nenicaaaaaa una mai nesimtita ca alta, mai obraznice, mai " deosebite" decat altele....Chiar daca erai tu o alta gravida..se urca pe tine frateee...ce tu coada,rand, bunsimt???Al meu a vrut s-o pocneasca pe una care s-a gasit sa i-o ia lui in fata desi langa el eram si eu gravida regulamentara....si daca nu era vreo gravida cu nervii prastie era siguuuur vreuna din cele cateva mii cu carucioare care te loveau, treceau peste picioarele tale cu carutul, te imbranceau.....In general am preconizat bine....se tipa la vanzatori cu "da misca-te bah o data
".......Hmmmm.....in concluzie am luat o groaza: carucior Graco, paturica de joaca, seringa de san de la chicco, sterilizator, incalzitor,biberoane, suzete, termometru de camera si baie de la Avent, cantar si masurator copii+ cadou 1 ptr adulti, aspirator nazal, cearsaf impermeabil, cearsaf de imbracat husa, suport de caditza + de schimbat bebe, pernutza sa nu se intoarca in pat...nici nu mai stiu exact ce....
...Vine unla mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA 31+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------AMR 8 sapt
carmendu spune:
alexa- ce de lucrusoare ai luat. bravo.
spune-mi , te rog, pernuta sa nu se intoarca in pat, de la ce firma ai luat-o si cum e?30+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA
elilov3 spune:
seara buna fetele
Mirtha sa sti chiar ca scot nu pisoaia balaurul direct
carmendu felicitari de bb calm si relaxat ...si pe viitor la fel
alexa ce de ai cumparat sa le stapaniti sanatosi si sa le folositi cu placere
bravegirl sa plece de la tine microbii
32+
Dimitrie
Amalia spune:
Alexa super, ai luat o gramada de lucruri! Sa le folositi sanatosi! Suportul pentru cadita cat te-a costat?...se poate pune la orice fel de cadita?
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 34+
Luca Gabriel