Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(82)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Citat:
Diana daca ai nevoie de ajutor, tradus sau ce-o fi , mai sunt si eu pe aici, trimite pm.

Multumesc mult, insa e tarziu. De dimneata, pana am incropit eu un mail catre ei, deja plecase coletul. Asta e...acum tre' sa vad cum fac s-o aburesc pe fiica-mea ca bicicleta asta este "mai super" decat aia cu printese!

Acum ma duc sa cumpar parchet, inca nu mi-a venit parchetul comandat acum trei saptamani si m-am enervat cumplit! Pt. ca TREBUIE sa ma mut!!!
Am dormit c trenu', sunt racita cobza si ma dor toate alea! Bleah, bleah...nu e cea mai buna zi a mea!

Pupicei si revin pe seara! Azi e vineri, poate vin mai multe burtici a discoteca !

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 31+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

I fotache nu are importanta cat de des sau cat de rar intrii. Nu trebuie sa te necajesti daca nu-ti raspunde multa lume la o problema anume, pentru ca este posibil ca nu toata lumea sa cunoasca raspunsul! Eu nu am facut decat ecografia de morfologie fetala de la 21 de saptamani, iar acum nu mi-a mai recomandat alta. Cand merg la controlul lunar, imi face eco 2D direct doctora mea ginecolog, deci chiar n-as stii ce sa-ti raspud! Pup si nu fi suparici!
Leeloo am ras de numai, parca te si vedeam! Mie imi vine inca usor sa ma misc, iar ca sa ma ridic de pe spate din cada, incrucisez picioarele turceste ca sa nu exercit presiune asupra burtii si ma ridic mai usor in fund din pozitia de pe spate.
Mav ce comoara de baiat ai! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el! Chiar asa, norocul tau ca l-ai avut intai pe el! Sunt niste dulci si cand ii vezi atat de dispusi sa ajute si cand dau dovada de atata afectiune si mai ales bun simt, te unge pe suflet!
VonHelen felicitari pentru bebe Tudor! A crescut mare si voinic, puiut cuminte si-n grafic! Sa fiti sanatosi amandoi!
Bravegirl sa stapaniti sanatosi ce ati cumparat. Au toate niste preturi de te dau pe spate...asta in general, nu neaparat acestea luate de aici...cand faci un total, lesini!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Oceanborn, super bancul!!!

manu 27+ +

Mergi la inceput

Fluturasha sa stapaniti sanatosi ce ati cumparat! V-ati luat o piatra de pe suflet cu cumparaturile mari!
Diana multa sanatate cu raceala aia! Nasoala senzatie trebuie sa mai fie..mai baga un ceai cu miere si lamaie, ca-i dai tu de cap pana la urma!
Oceanborn cat adevar in bancul ala! Super!
Ramo plimbare placuta!

Ziceati ca mancati mult dulce...eu nu ma arunc asa mult pe dulciuri....cand simt nevoie de dulce, prefer fructele dulci in locul dulciurilor si al prajiturilor. Mananc de ex. struguri multi, ca e piata plina si sunt foarte dulci si ieftini...am mancat o tona de nectarine, sunt prunele care sunt bune sa si previna hemoroizii...
Din cand in cand, mai pap ciocolata cu alune..

si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Buna fetelor,

am intrat sa ma laud cu bebe. Am fost azi la dr. T si suntem in grafic. Bebe are 2066 gr si e in pozitie craniana. Colul e inchis si are 4,7 cm si suntem foarte bine, ceea ce va doresc si voua.

Am trecut apoi si pe la baby expo dar nu m-a dat nimic pe spate. Nici nu stiu ce m-as fi asteptat sa gasesc. Sunt multe hainute de copii si gravidute, carucioare, patuturi si...am vazut si un cos din acela de isi dorea cineva pe aici. Cosul e chiar la intrare, in partea stanga, dar cand am ajuns eu acolo era destul de aglomerat iar eu eram deja obosita si nu am mai avut nervi sa stau sa intreb cat costa. Am luat doar un body cu mesaj haios si biberoane.

Ma duc sa-mi intand oasele ca am stat vreo 5 ore in picioare si nu ma stiu nici cum ma cheama, noroc ca am salvat setarile pe acest calculator si face log in automat pe forum.

Va pup si va doresc un weekend cat mai frumos

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

32 s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Eli , pup dulce. Incerc sa ma cumintesc. Azi am realizat ca mai am doar 3 saptamani si gata intru in concediu. De pe 13.10 intentionez sa intru in prenatal.

I Fotache nu stiu diferentele dintre diverse ecografe 3D, 4D . Eco mofo. de trim.II am facut – o la 32 de saptamani la Medlife , a fost 300 lei iar aparatul era 4D. Varsta sarcinii pentru eco de trim.II a fost recomandata de ecografist .Optiunea pentru eco 4D nu mi-a apartinut.
Dupa eco de trim. I mi s-a spus sa vin la 32 pt. o eco de trim. II , m-am programat la fete la receptie si asta a fost tot.

Mamiseli , Bebecris sa stiti ca in ultimul timp simt acut nevoia de a minca dulciuri – gen ciocolata sau care sa contina cit mai multa ciocolata. Dulciurile nu trebuie sa fie neaparat dulci – imi plac dulciurile amarui sau cu diverse arome cu tenta amaruie.
Gen – negresa , tort de ciocalata , bombonele MM, batoane Mars , caramele nu mai vorbesc. Mai nu stiu , nu inteleg nici eu de ce. La noi in casa nu gaseai picior de dulciuri iar eu eram cea mai putin dulciomana din toata familia.
Acum ma duc in magazin si daca nu are genul de ciocolata pe care mi-l doresc iau orice , chiar si rulade la pachet – cu ciocolata sa fie.
La un moment dat soata s-a cam mirat ca tocmai eu imi cupar produse de genul asta . Dar intr-unul dintre magazine vinzatorul vazindu-ne contrariati si pe mine si pe el zice „Pai dulciurile contin zahar iar zaharul da energie domnu” . Asa o fi. Poate ca instinctiv corpul pretinde alimentul care ii confera un plus de energie . Stiu eu.

Amalia crede-ma la capitolul fructe e un delir. Maninc in nestire de dimineata pina seara. La serviciu am cel putin 3 fruvte la mine iar cind ajung acasa mai halesc asa din zbor pina ma dezbrac , pina aranjez hainele pac – pac mai rontai o nectarina sau un gref. Dar tot dsimt nevoia de a consuma dulciuri.

Mamiseli cu sforaitul trecem exact prin aceeasi faza. Si la fel inainte de sarcina nu puteam sa adorm nici daca imi auzeam propria respiratie sacadata ! Acum imi spune sotul ca in 2 minute dupa ce a stins Tv. sforai de se misca patul.
Un pupic ditamai de la mine pentru efortul pe care trebuie sa il faci in plus tocmai acum la final !

Criss asa am zis si eu. In adidasi nu as merge la serviciu nici batuta. Ei si uite-ma : astazi sunt in blugi – din aia de gravida – cu adidasi . Mi-am luat o bluza mai smechera ca sa estompeze efectul sport dar…tinuta e tot sport. Sunt zile in care pur si smplu simt nevoia sa ma misc lejer , repede , fara multe complicatii . Si atunci fac un compromis si imi iau o tinuta sport.

Mav iti pumnii in traamentul cu Clexane. Ca si gravidutelor care fac acest tratament inca de pe la inceputul sarcinii. Cred ca deja sunt suprasaturate !

Ramo nu nu pot spune ca maninc foarte mult dar am aceeasi senzatie : ca nu ma satur cind maninc. Nu mai vorbesc ca doar ce termin de mincat , nici nu am dus farfuria in chiuveta si deja ii spun soatei : mie iar mi-e foame. Bineinteles ca ma abtin dar daca ar fi dupa mine chiar as minca aproape tot timpul. String masa si in timp ce ma duc spre frigider ii spun : sti , eu tot as mai minca ceva ! Ei si uite asa tot timpul rontai cite ceva. Singurul aliment care imi da senzatie de satietate si nu in timp ci asa rapid este mamaliguta cu brinza si smantana. Meniu pe care o sa mi-l faca mama in seara asta !!!!

Leeloo m-ai terminat cu descrierea baii care s-a dorit a fi relaxanta.
Am ras cu lacrimi de mi s-au cutremurat toate burtile ! Bine ca nu a intrat cineva peste mine in birou in momentele alea ca eram toata rosie , cu lacrimi in ochi si cu gura pina la urechi . Cine stie ce mai credeau oamenii – a innebunit gravida fratilor !

Bravegirl , Fluturasha sa stapiniti sanatosi lucrusoarele !

VonHelen felictari pentru vestile bune pe care le-ai primit. Tot asa sa o tineti !

Diana spor la cumparaturi si multa bafta !

Anes chiar nu cunosteam explicatia fosnitului Evei cind maninc. Fosnit este putin spus .Ca e o veritabila foiala , cind mai jos , cind mai sus , cind in stinga cind in dreapta. Observasem ca intodeauna coincide cu momentul in care maninc sau incepe in citeva momente dupa ce ma apucam sa maninc. Imi imaginam ca simte gustul si se manifesta. Si cind colo e transferul de glucoza. E bine ca m-am lamurit pt. ca ramasesm asa usor indoita vis-a-vis de aceasta concidenta.

Gata , ma pregatesc sa plec spre casa.

Mirtha 34 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

multumim fetelor pentru urari !

ah si am uitat sa va spun cat va invidiez pe cele care sunteti din Bucuresti...mai ales acum ca vorbiti de baby expo ! cred ca sunt zeci de burticute care mishuna pe acolo impreuna cu sotii lor ; mi-as dori sa ma fac o musculita si sa bazai si eu pe la baby expo macar sa vad ce lucruri dragute sunt pentru bebe !!!

30+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

mmmmmmmmmm........ mor de pofta cand tot vorbiti despre mancare...
...si pt ca sotul meu e plecat de-o saptamana si nu mai suport! vreau sa fie langa mine, sa ma alinte....
mi-e ciuda ca ma simt "greu deplasabila"...
si ca obosesc si gafai si stand pe scaun....
tre' sa ma duc sa-mi recuperez copilul de la mama, care l-a luat de la gradi. e drum de 10 minute pe jos, mers sustinut. eu am noroc daca voi ajunge in juma de ora.... si nu-mi cade burta pe drum...
nu credeam sa zic asa ceva, in sarcina asta, dar m-am cam saturat....

34+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Mirtha cand te aud cu concediul ma tot gandesc cand sa intru si eu in el..ca n-am reusit sa ma decid inca...
saptamana care vine sunt tot in CO..dupa care am zis ca mai merg 1 saptamana, 2 sau 3..depinde cum ma simt si ce zice si doctora, care pana acum mi-a spus ca daca ma simt bine, sa merg linistita, mai ales ca nu trag de fiare.
Sper sa ma decid si eu cat de curand!

si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

leeloo mi te si imaginam in timp ce citeam...de aia optez pt dus...
vonhelen felicitari pentru vestile bune de la echo la mai mare mami
fluturasa si bravegirl sa stapaniti sanatosi cele cumparate si sa le folosti cu placere
malinas felicitari si tie de vestile bune de la echo sa fiti sanatosi se de acum incolo
Mav jos palaria in fata baiatului tau..se vede ca a fost crescut cu simt de raspundere
diana spor lacumparaturi si la gasitul scuzei perfecte sunt sigura ca vei gasi ceva..cay despre microbi na na sa plece odata
Mamiseli vezi tu de ce dorm eu singura...daca sforai nu deranjez pe nimeni..si patul de 2 pe 2 tot numai al meu si al lui bb o placere
Mirtha gata dam bataie pe bune mergi la scarbici pana pe 13 gat eu scot biciul si toate cele ...auzi da iti fac aia statuie sau se apucara deja de ea si tu nu vrei sa ii dezamagesti...hai macar de la 01.10 vin la tine si dau bataita acuma stiu unde sa vin
Ramo spor la cumparaturi maine
Ginye tu pe unde umblii? da un mic sem de viata te rog
cat priveste mancatul mananc de toate..si fructe, si carne si dulciuri cat cuprinde...acuma ce sa fac dam imi este foame merg si mananc dar nu asa sa ma satur cat sa ma simt eu ok
32+Dimitrie

Mergi la inceput