Nou stil de viata (227)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Pai mey Tzunika,io ma uitam dupa poza aia din in care va bateati voi cu pernele ... si ce imi areti tu defapt, ce faci tu cu un pix in...tren...,nici macar in Amsterdam.I'm really disappointed ...

P.S da esti faina rau,iti sta bine si cu palaria,zau ca tu trebuia sa prezinti festivalul in locul Danei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Anky, am sute de poze, de-asta am omis-o pe aia cu bataia in avion. O vezi AICI. Si aia cu pixu e chiar in Amsterdam, in tren dinspre centru spre aeroport.

Mephala unde esti? Esti ok?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, iti sta foarte bine cu palarie si ochelari, parca esti o diva de la Hollywood. Parca te si vad intr-o rochita neagra cu palarie si ochelari, ce mai tipa!
Ptiu, ce m-am speriat de poza cu pixu'! Pentru o clipa am crezut ca e pe bune.
Cum ti se pare Chicago comparativ cu Bangkok?

Mie-mi place poza ASTA. Arati super!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Delia, nu pot sa compar cele doua orase. Sunt foarte diferite, dar fiecare oras are farmecul lui. Amandoua imi plac. In Bangkok m-as duce in vizita mereu, in Chicago mi-ar placea sa locuiesc. Mi-am luat din Chicago trei rocite negre, mulate, mini... Tre sa-mi gasesc acum cizme negre.

PS. Limuzina din poza nu e o gluma. Chiar ne-a asteptat la aeroport un sofer cu o limuzina neagra si sampanie... Chiar m-am simtit o diva atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna ziua dragelor. In sfarsit ma simt si eu mai bine asa ca sper sa fi scapat de raceala.

Tzuni esti o diva superba. Mi-a palcut de tine foarte mult in poze si chiar ma mir ca n-ai gasit un pretendent mai serios. Sa dea Domnul sa mai mergi prin delegatii si sa ai fun.

Laura bine-ai revenit.

Vik acum chiar ca mi-ai zagandarit ambatul. Sa vezi tiu daca mai mananc eu ceva pana marti... nu de alta dar s afiu sigura c-am sa fiu sub 90.

Delidana sincer nu m-am mai gandit la banda de alergat. Mi-a fost prea rau cat am fost racita dar iti spu cinstit ca inca o am in cap s-o cumpar si am s-o cumpar pana la urma.

Mephala poate in weekend ne vizitezi mai des.

Anda multumim de noul subiect.

Rolo pe unde esti? Cum stai cu raportul?

Crys tu te-ai mai accomodat cu noul post?

Meniul de ieri:
MD - cafea + 1 muffin
P + 1/2 senvis cu vitel
C - salata verde cu tuna din conserva

Meniul de azi:
MD - Cafea + 1 low-fat muffin
P - Mancare chinezeasca [orez, vegetale, taitei de orez si carne de vita)
C - salaat verde + tuna din conserva

Zilele aceasta insa am baut atat de mult ceai cu miere ca deja ma simt umflata. Mi-e si teama sa ma cantaresc.Da' macar mi-a trecut raceala.
Dragelor va si mai revin.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

salut!
Tzuni ce bine iti sta cu palaria, vreu si io! esti dragutza, vorba fetelor tu ar trebui sa stai in fata camerelor! sa folosesti sanatoasa cumparaturile!!!
vik, am dat drumul la comp sa studiez de ce am nevoie sa imi cumpar maine la metro...da eu nu am oala din aia speciala ca a ta, in ce fac? in cratita normala? ca nici din aia n-am chiar asa mare...si portia ta e pt cate persoane? a...si sofran oare gasesc la metro? asa ii zice si pe germana? (ca eu nu stiu ce e)... sa iti fie de bine noua frezura si rujul sa-l stapanesti cu placere!

Claudia

edit:
vik, vroiam sa zic tigaie, nu cratita..se poate sau oare nu imi va incape?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Tzuni, cum ti-am mai spus si cu alte ocazii, esti super-mega marfa! In pozele alea cu ochelari de soare si palarie esti S.U.P.E.R.B.A.!

Io ma uit la "Cum sa pierzi un tip in 10 zile" (how to loose a guy in 10 days); l-am vazut de 10 ori, dar de fiecare data mor de ras.

Fetelor, are barbate-mi-o un pacient, bucatar sef la o carciuma de fitze in Bucuresti; mai doamnele mele, i-a facut cadou un tort, ca daca va pun o poza, mancati monitorul nu alta... Pana acum n-am mancat decat niste fructe de deasupra tortului, dar maine comit o felie micuta. Sa nu ziceti ca nu v-am spus!

Si o sa pun si poza ca sa intelegeti si voi de ce....

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Gabi, ce fain, manca si pt mine o felie si pune si poza!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Anky, am sute de poze, de-asta am omis-o pe aia cu bataia in avion. O vezi AICI. Si aia cu pixu e chiar in Amsterdam, in tren dinspre centru spre aeroport.

Mephala unde esti? Esti ok?

Asa mai merge,multam.Io m-am referit strict la faptul ca erai in tren..

Mergi la inceput

Zuzi,,ma bucur ca te simti mai bine.Bafta, sa ajungi rapid sub 90 .
Gabi, daca tot maninci pentru Claudia o felie de tort,maninca si pentru mine una si astept poza

Mergi la inceput