Nou stil de viata (227)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

am vazut si eu pozele, ce sa mai zic: mie nu-mi place cum arati, Tzuni, .

in alta ordine de idei, sunt bine, multumita de cum m-am descurcat pana acum. E de munca, dar imi place.

Zuzi, din pacate voi avea un week. plin, vreau sa mai fac o portie de zacusca, caci s-au mancat deja 15 borcanele. Vom iesi si la gratar, in ciuda vremii ploioase ce s-a anuntat.
Ma bucur ca ti-a trecut raceala. Sanatate!

Daniela, multumesc de intrebare, baietii sunt bine: Iustin cu gradinita, Teo cu maica-mea, acasa.
Sa nu ma uiti cu tortul. Cum petreci maine?

Delia, ce mai zici, astepti sa inceapa scoala?

April, bun venit in gasca noastra vesela si cocheta, :).

mda....ma opresc aici, va pup pe toate si va doresc noapte buna.

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Eu va citesc zilnic dar nu mai apuc sa scriu nik. Am mult de lucru, plus Alexia, plus casa, plus, plus...

Din punct de vedere stil alimentar ma lupt zilnic sa pap moderat si sa reduc portiile. Nu am alimente interezise. Asa cum am mai zis doar reglui. Dulce pap in weekend si cu mici exceptii si in timpul sapt daca e absolut necesar. paine rar de tot. Prajit tot asa, incerc sa evit. Regula de baza insa: dupa ora 18 apa plata. Am inceput sa ma obisnuiesc. Cantarul arata marti 60.8 kg. Mai tin asta cu dupa 18 apa plata pana ajung la 58 sau 57 apoi dupa ora 18 vor fi doar fructe.

Am vazut si eu pozele cu Tzuni. Frumoasa ca de obicei! Tare mila mi-a fost ca a plans Mersi. Ale nu plange dupa noi. Se bucura tare cand venim insa.

Daniela, iti doresc sa ai o aniversare frumoasa maine! Am vzut din postari si ca muncesti la fel de mult...

Mephala30, chiar de la ce vine nik-ul asta? Zacusca zici...yami! Mi-a facut si mie mama o portie. Abia astept sa ajung pe acasa sa imi aduc delicatesele

Delia, bine ai revenit in Bucuresti. Te admir pentru ca esti foarte rationala...citesc mereu meniul tau si nu vad nici o scapare! Eu am avut cateva zile....uffffff...rusineeeee sa imi fie. Am mancat o ciocolata intreaga si asta a fost doar inceputul A fost acum o saptamana...

Vikinga, m-ai innebunit cu reteta aia. M-am uitat la poze si mi s-a facut instant pofta asa ca mi-am stins pofta cu o pizza imensa. Astept si eu ziua in care sa ajung la Pizza Hut si sa nu comand din prima o pizza super suprema medie ci sa am macar rabdare sa caut in meniu ceva mai light in calorii. Ma duc setata acolo pe pizza! Is o mare pofticioasa...asta e adevarul..

de Carina, nu mai zic! ce de retete....

Zuzi, ai vointa, bravo! Tine-o tot asa! Ma inspir din meniul tau.

April, Mi-a facut o mare placere sa vad ca ai scris aici. Chiar imi era dor de tine, daca pot sa spun asa! Mult succes cu lasatul de fumat. Ai luat o decizie inteleapta!

Ma duc sa citesc ....mi-am programat o ora de lectura pe zi! ( 30 de min la amiaza si 30 seara, asta minim) E si asta un nou stil de viata. Incepusem sa fiu deja frustrata ca nu reuseam sa mai gasesc timp pentru ceva ce imi place atat de mult! Dupa lectura...

Va imbratisez pe toate!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna seara, va spun si eu, la ceas de noapte!

N-am apucat sa citesc din urma, azi a fost o alergatura intreaga. Carmen, maine o sa fie o masa in familie. Nu te-am uitat cu tortul, dar nu am avut cum sa fac poze astazi. Incerc maine sa fac poze la produsul finit. Sa nu te superi pe mine .

Va las, ca imi pica ochii in gura de somn! Noapte buna.

Daniela

Edit, ca am citit putin in urma: multumesc frumos pentru urari! Las de acum sampanie pentru maine dimineata (sa incepem ziua frumos)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Daniela,LA MULTI ANI !!! sa fi fericita si iubita
Petrecere frumoasa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Tzuni esti frumoasa foc! Ce bine te prinde palaria aia! Minunata! I-am aratat sotului pozele din USA si l-am intrebat care e vedeta, iti dai seama ca pe tine a pus ochii fara sa clipeasca si are ochi buni la sexul opus, nah latin si el:)). Mai da' eu nu stiu unde ai pus tu kg alea, doar in sutien poate:) si nu-i rau d e l o c. Tzuni esti o femeie frumoasa si asa si mai slaba, farmecul e de la natura pina la urma.Claudia eu zic asa, poti sa prepari prima parte a retetei intr-o cratita mai lata pe care o preferi tu la bucatarie. Si pe urma chiar inainte sa ajungi inainte de momentul in care nu mai ai voie sa amesteci, rastorni nebunia intr-o tava inalta, nu ca aia de la aragaz ci una mai putin lata, dar neaparat mai inalta, de 3-4 degete. Nu in jena, ca fierbe si nu e bine, ci tava ca de piza ori pt auflauf, am vazut prin supermarchete la vrreo 6€. Argintie ori neagra, de care o fi, ia una totusi mai groasa la fund in caz de o lasi pe foc 5 min sa nu se strice. Eu zic ca e perfect asa. De ex faci pe foc in cratita de care vrei tu pina ce pui si orezul, supa de pui sofranul(safran aici, e pt culoare,e mai scumput, dar vezi ca la fuchs e mai ieftior)si piperul, pe urma si fasoelele, mazarea, pastaile, pe urma calamarii si puii. Mai lasi sa fiarba si pe urma cind orezul e pe jumate umflat pui in tava si spre sfirsit pui deasupra si vietatile si muscheln(fierte astea inainte in vin). Daca tava rezista pe flacara 5 min mai lasa-o daca nu direct la cuptor cit se umfla orezul. Hai ca asa greu nu e, te prinzi tu la fata locului.Deli ce ma fac! Nu am ajuns la resto cu vietati, ci ne duseram direct la un italienesc unde ne stropira din git pina-n stomac cu ulei de masline. Am comandat eu niste chestii la grill, care chiar erau la grill facute, dar la ce bun daca au fost pe urma inecate pur si simplu in ulei, ulei pe care a trebuit sa-l mai subtiez cu un pahar de vin rosu. Dar una pesta alta fu bun. Am de tras 3 zile sa repar greseala. Macar desert am avut bunul simt sa refuz. Of ce greu....Nemtoaicelor, stiti emisiunea promi dinner, acu' se face si in ro, pe prima, cireasa de pe tort ii zice, ma rog nu e cu aceeasi grija la detalii, cadre filmate, dar e destul de funny. Ieri si azi a fost cite un invitat, o cintareata de muzica populara care a gatit niste treburi romanesti de-ti cresetea colesterolul numai privind, o dansatoare de belly , miine si poimiine urmeaza barbatii.Zuzi, poza mea la 92kg o sa fie cadou de incurajare:), inca nu-s hotarita daca am sa ma rezum la un pm sau sa vad de prind curaj poate o fac publica. Dar sa vezi si tu ce diferenta si sa vezi ca se poate dom'le! Si noi astea de am fost dolofane putem lasa totul in urma si sa ne bagam cu nasu-n vint printre slabaturi;). Azi mi-a venit un mare pachet de carti comandate de la polirom, 15 exemplare atragatoare, de la doris lessing, la salaman rushdie, günther grass(is fixata pe cei doi de ceva vreme, cred ca am sa evapor tot ce au scris), mai am Hemingway si Ernesto Che Guevara si niste carti despre psihologia copiilor. In caz de mai dispar inseamna ca m-a prins o carte buna:)Noapte buna!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata!

pe principiul e weekend si deci avem treaba, Mara s-a trezit (ca de obicei...) la 7. Asa ca pana acum am reusit inclusiv sa pregatesc si mancarea pentru pranz, care acum este in cuptor. Azi noapte am facut si paine...

Asa ca va invit la o cafea fierbinte sau un ceai, cu paine de casa proaspata si orice mai vreti voi; si o felie din tortul din frigider!

Daniela, La Multi Ani, sa ai o zi minunata, care sa fie inceputul unui an extraordinar!

La 10.30 plecam la teatru (Cenusareasa) si dupa-amiaza iesim cu prietenii (si copiii din dotare, care vaaaai, nu s-au vazut de o saptamana), la un resto.

Pana atunci va pup si va doresc o zi buna!

Vik, Mephala, Criss, Carmen.E, Tzuni, Larissa, Zuzi, Tumpi, Hcclara, Ioana, Delia, Violeta, Dordia, Anda, Rolo, Anky, Roxana,Yubi, Mamica Dulce, Carolinah, Hopes, Noe, Tlaura... si daca am uitat pe cineva, iertare... un si o zi buna!

Un salut special pentru Gusta si Adi_dalma, care nu mai scot nici un cuvintel!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata!
Daniela, la multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si iubita! petrecere frumoasa!
vik, multumesc pt rabdare, asa-s io mai pisaloaga! am tava mai inalta, da pt cuptor direct, vad eu cum fac, sper sa imi reuseasca!
Gabidistractie placuta la teatru si la intalnirea pustoaicelor!

Daca imi aduc eu bine aminte peste o saptmana se marita Marilena, sau nu???
Carmen, gratareala placuta!
La noi e timp frumos, dar frig, mai tarziu se incalzeste insa dimineata e ft rece!
Luca s-a trezit la 6.30, ce vom face cand se schimba ceasul nu stiu!
Crys, ce mai faci? am auzit ca pe acasa peste o saptamana incepe regina, e continuare la inima de tigan sau e alta poveste? eu nu prind numai protv international, asa ca mai am de asteptat pana o dau si aici!

pupici la toate si un we minunat va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Daniela, sa fii sanatoasa si sa ai parte de toate cele bune! Petrecere frumoasa!

Gabi, multumim pentru tort, ce bun a fost...
Distractie placuta azi!

Vik, lasa ca uleiul de masline e bun, mai rau era daca scapai intr-o pizza sau dulciuri. Astept si eu poza.

Carmen, planuiesc sa merg la tara o saptamina, incepind din weekendul viitor. Ce-mi mai place sa merg cu trenul, abia astept! Ar fi trebuit sa plec weekendul asta dar am aminat din cauza frigului si a ploii, sper ca in citeva zile sa se faca vreme frumoasa, macar sa nu mai ploua ca sa nu ma duc sa stau in casa.

Larissa, incerc sa ramin pe baricade - chiar am primit complimente ca am slabit, desi am pierdut doar 2 kg dar se pare ca sportul m-a "cizelat" mai bine. Merg pe jos aproape zilnic iar de saptamina viitoare as vrea sa ma apuc de alergat in parc, daca nu ploua.

Weekend placut la toata lumea!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca, LA MULTI ANI, DANIELA! Sa fii sanatoasa si fericita!

Gabi, o zi placuta sa aveti. Si asteptam poze cu tortul minunat.

Delia, daca te vezi cu Tzuni zilele astea, sa va trageti in poze, . Sa ne arati si ganganiile de care s-a indragostit calatoarea noastra.

Tumpi, citeam pe celalalt subiect cu parfumurile ca folosesti wish. Mi-am comandat si eu, in 3 saptamani il primesc, .
Luni trebuie sa ridic angel innocent.

Ruxandra, ce mai faceti? Ne e dor de tine!

Doroty, ne mai citesti? Peste doua zile iti aniversezi ziua de nastere.... Ce mai face Onutz?

va pup pe toate si va doresc un week. cat se poate de frumos!

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata dragelor,

ioi chiar ca mi-ati dat de lucru, am avut de recuperat si de la topicul anterior!

S-a intros Tzuni cu bine ura!!! Vai, m-am uitat la pozele alea, minunate! Tzuni, esti asa de frumoasa, dar Gabi a fost cea mai tare cum ti-a spus ca esti super-mega-marfa ha ha nu puteam spune mai bine! Curat-murdar coane Fanica! Ce-mi plac toate persoanele cu care ai fost, haiosi si naturali Pupici si la Meri, micuta de ea, cum te iubeste!

Roloooo, unde puii mei esti?

Carmen

Delia, e o vreme de kkt acum in Cluj, intelegi ce vreau sa spun? Frig si uraaat ca nu m-am indurat sa merg la golf, sper ca in 3-4 octombrie sa se intremeze ca asa e nasol rau! L-am "convocat" si pe Nasty asa ca...

Dragelor, aseara am petrecut, am fost la restaurant cu colege de birou, a 2-a iesire tot pt ziua mea, am comis-o cu altceva decat trebuia sa mananc dar nu cu rautati. In principiu era ziua de carbs si am mancat 2 bruschete cu vinete si rosii, noroc ca nu erau mari si 2 clatite cu gem, Jeez ce mi-au tihnit...am baut limonada fara zahar si fiindca am petrecut pana tarziu rau de tot ma gandesc ca nu au avut un efec dezastruos, oricum ma lasa dieta sa mananc ceva prajiturica asa ca de-aia am luat clatitele...

Acum sunt singura acasa, baietii mei au plecat la Reghin la o cununie civila...am o mica sesiune de shopping, of course tot de ziua mea, colegele de birou ma duc pana la magazinul Motivi din Mall, imposibil sa nu gasesc ceva bun

Azi meniul meuinclude exclusiv fructe si deseara daca e ok afara si nu prea frig voi alerga, daca nu, azi nu fac sport, dar voi face maine de 2 ori, dimi cycling si seara step&tone sau booty express.

pupici si revin deseara!

Roxa-boxa

Mergi la inceput