Nou stil de viata (227)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Va scriu pe fuga, ca azi noapte m-am trezit cu musafiri pe cap. Dar pleaca azi spre seara.

Larissa, Meri n-a plans dupa mine, a plans doar cand ne-am revazut, de bucurie si emotie.

Danielag LA MULTI ANI, sa fii fericita si iubita, sa te bucuri de ziua de azi!

Gabrielama, cate bunatati faci tu acolo si ziua si noaptea! Nu esti obosita? Eu joi dimi am dormit cot la cot cu Meri pana la 11.30...

Mephala, ma bucur ca ti-am placut in poze! Cate clase ai anul asta?

Delidana, ramane cum am stabilit pe sms.

Zuzilici,sa ai o zi faina si fara abateri!

Vikingo mama, la cat ma lauzi, ar trebui sa ma indragostesc io de mine

Puskin, miss you tare de tot si ma gandesc des la tine! Sper sa-ti fie bine oriunde te-ai afla!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Doamne dragi, multumesc frumos de urari !

Va invit la un pahar de sampanie si o felie de tort! (poza cu tortul vine mai tarziu, sper sa apuc sa il prind in poza).

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Larisa, mephala e numele unui erou dintr-un joc (Heroes) pe care l-am iubit (si-l iubesc, dar nu mai am timp de el) cu cativa ani in urma, in tineretile mele, .

Tzuni, am toate clasele, I-VIII.

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Vik,unde te pregatesti deseara,un club ceva??

Hai fa incalzirea..

Si piesa asta pina te pregatesti..uha..

Invitam si restul trupei..
Mephala, Criss, Carmen.E, Tzuni, Zuzi, Tumpi, Hcclara, Ioana, Delia, Violeta, Dordia, Anda, Rolo, Roxana,Yubi, Mamica Dulce, Carolinah, Hopes, Noe, Tlaura si care mai sinteti.

Sa aveti un super weekend

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Salutare dragele mele! Intre facut mancare si curat mai bag un ochi pe aici, ca tare mi-ati lipsit Cu dieta stau bine, mai rau este ca la servici mananc pe fuga..dar sper sa ma mai eliberez si sa pot manca in liniste

Daniela, la multi ani! Sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita!

Zuzi, cum te mai simti? La munca este mai bine, m-am obisniut. Am f. mult de munca, mai ca nu ajung la toaleta, dar sper sa pun multe la punct si sa fiu mai libera un pic. Isa ce mai face? Ce nazbatii a mai facut?
Rolo te-ai intors?
Claudia Am vazut si eu un promo cu "Regina", am inteles ca incepe lunea viitoare si este continuarea lui "Inima de tigan." Sper sa-l pot vedea, sa nu mai cad lata pe la 8 seara Daca nu-l vezi, vb pe mess si iti fac rezumat Ce fac baietii?

Fug la masa...revin.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

La multi ani Daniela!!!
Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata si sa fi fericita alaturi de cei dragi tie

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Anky, super melodia lui Justin , am ascultat-o de citeva ori in timp ce am facut niste exercitii cu , ca era timpul sa le mai sterg si pe ele de praf. O ascult si acum in timp ce scriu, e absolut superba! O de la mine pentru ca ai postat-o.

Azi dimineata am fost in parc intr-o plimbare de 2 ore, pedometrul arata 10.118 pasi, 5.05 km si 371.8 calorii consumate. La asta am adaugat si 135 abdomene in serii de cite 15.

Diseara ies in oras la "zilele Bucurestiului", abia astept sa ma plimb iar.

Tzuni, s-ar putea sa-mi las mobilul acasa dupa 6-7 seara (l-am imprumutat pe al soacra-mii care e "caramida" pentru ca al meu a refuzat sa ma mai serveasca din a doua zi dupa ce am ajuns in Bucuresti - i-o fi inghetat "matele", asa patesc cu el de fiecare data). Ma poti suna pina in 12 noaptea.
Ai auzit, Carmen vrea poze cu ginganiile.

O zi frumoasa tuturor!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Daniela, La multi ani! sa fi iubita si mai ales sanatoasa.Sa ai o zi minunata alaturi de cei dragi.
Am vazut si eu pe fuga niste poze a lui Tzuni, frumos, frumos, frumos.Bine ai revenit Tzuni.
Carina, nu stiu daca tu sau Carmen a trecut la mine in raport 63, oricum te rog modifica, eu mari am raportat 63,7.63 era a doua zi.mi-as dori sa las asa,dar daca cantarul joaca feste, plus ca cinstit e sa las raportul de marti, atata timp cat l-am dat.
Carmen, da Wish-ul imi place f mult, abia astept sa mi-l iau iarasi, sunt cativa ani ca nu l-am mai avut.
Zilele astea nu am mai scris nici un raport, cu vremea asta naspa m-am simtit si eu naspa, ieri m-am trezit ca si calcata de tren, asa ca am mancat putin aiure, nu mult, nu cine stie ce interziste,dar aiurea.Am avut zile ca aproape nu am mancat deloc.
Ma duc sa-mi termin supa de dovleac si mai revin sa citesc din urma ca am citit doar pe sarite.
O sambata placuta va urez.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Delia,asta imi place in special ca e si mixata de Tjesto,dj-ul meu preferat,o super combinatie.
Da..da,sfiraie stepul pe melodiile lui Justin.
Io acuma mi-am terminat meditatia de yoga,ma simt supeeerrr...
Si io,si io,vreau poze cu grasshoperrii de Thailanda ...

Delia,inca un super duo..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Tzunica si mie mi-e dor de voi, va citesc din cand in cand, dar nu am stare de scris . Incerc sa fiu optimista si sa sper ca odata si odata tot se vor rezolva problemele mele si voi putea sa incep sa traiesc din nou.

Pana atunci, munca pana la epuizare...

Va pup,
Ruxandra

Mergi la inceput