Nou stil de viata (227)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata frumoaselor!

Io dorm si voi imi puneti la cale capatuiala cu un neamt sportiv. Anky si Vikinga, prin pantalonii mulati sper sa i se vada ... portofelul!

Delidana, icon-ul cu avionul era pt ca "sunt dusa..."

Louisea, merci de aprecieri. Adevarul e ca suntem o gasca de nebuni (noi trei, fara vedete). Daca ai stii cate nebunii am facut in avion, de-a zis insotitoarea de zbor ca de da jos cand eram deasupra oceanului... Ne-am batut cu pernele in avion! (o sa vina si pozele si-o sa vezi)

Mephala, se pare ca esti prinsa tare cu munca...

Gabrielama, pe unde mai esti? In tara sau in afara?

Tlaura, bine ai revenit. Cum mai esti cu sanatatea?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Salutare !Nu am timp sa intru mai des ,abia apuc sa mai citesc.Carina ,am declarat stagnare la capitolul trecut (probabil ai sarit peste postarea mea) asa ca poti sa imi pui Sunt cu rusii pe cap si am o stare V-am pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Tzuni, sunt aici, acasa, dar cum am tot fost plecata si apoi am mai avut si musafiri la birou, acum alerg ca o apucata in toate directiile sa fac tot ce s-a strans.

Esti mai bine cu moralul dupa 2 zile de bucuresti?

la toata lumea!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Neata frumoaselor!

Io dorm si voi imi puneti la cale capatuiala cu un neamt sportiv. Anky si Vikinga, prin pantalonii mulati sper sa i se vada ... portofelul!

Delidana, icon-ul cu avionul era pt ca "sunt dusa..."

Louisea, merci de aprecieri. Adevarul e ca suntem o gasca de nebuni (noi trei, fara vedete). Daca ai stii cate nebunii am facut in avion, de-a zis insotitoarea de zbor ca de da jos cand eram deasupra oceanului... Ne-am batut cu pernele in avion! (o sa vina si pozele si-o sa vezi)

Mephala, se pare ca esti prinsa tare cu munca...

Gabrielama, pe unde mai esti? In tara sau in afara?

Tlaura, bine ai revenit. Cum mai esti cu sanatatea?

Pai daca i se vede ceasul e suficient

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Neatza pe la prinz!

Multumesc mult de primire si de sfaturi . Recunosc ca-mi va fi tare greu sa tin pasul cu voi ca sunteti vorbaretze si o sa-mi fie tare greu la inceput.Ma dau eu pe brazda.

De luni incep si eu sa scriu meniul.

Vikinga, sarumana pentru sfatul legat de sport. Tu ai dreptatate iar eu stiu asta insa nu pun in practica. Daca imi fac abonament la sala stiu sigur ca nu ma tin. Cu alergatul-da chiar ar fi o solutie, sa vad cum o si concretizez, pana una alta imi gasesc scuze-ca tot a ploua pe la Bucuresti

Louisea, pai e f bine ca ai lasat tigarile fara ca lucrul asta sa nu iti afecteze silueta. Nu e si cazul meu, probabil ca fiecare organism reactioneaza diferit.Mancare gatita nu prea mananc, veti vedea din meniuri ca nu prea le am cu bucatareala (din pacate, ca am vazut pe la voi niste retete care sunau f promitator)

Violeta, eu cu circulatia periferica am probleme de cand ma stiu. Nu i-am gasit "leac". Deja eu umblu infofolita rau, zici ca a dat iarna peste mine.

Pup toate fetele si va doresc de pe-acum un weekend placut. Eu la sfarsit de saptamana o sa cam trag chiulul, ca obisnuim sa fugim din Bucuresti.

Distractie la maxim tuturor!

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna fetelor:)Eu-s in forma buna, am fost la coafor, tot pe un blond frumos am ramas, mi-a si intins parul chic, mi-am luat si un ruj tare dragut de la channel well si acu' parca alta e viata:)) Ce ti-e si cu apucaturile astea de femeie. Azi nu mai merg la sport ca mi se strica freza asa ca mi-am invitat soatza la un resto, mergem sa mincam austern si supa de vietati din alea cu ochi:))), glumesc e o supa de altceva de fitze. Ma rog sa nu ingrase asta e tot ce conteaza acum.Claudia in fct de ce vietati cumperi, mai sunt in zona de ai nevoie de sugestii, ma refer de nu gasesti ce ar trebui pt o paella ca la ea acasa: scampi imbracti si prevazuti cu antene, languste ori granelen uriase tot imbracate:), calamarii fresh ar trebui sa fie. Ce fel de cratita ai? Cum ziceam ideal e la foc de lemne inca hahaha, dar poate la sf e nevoie de pus la cuptor cu foc de jos, vezi tu. Tzuni lol tre sa vezi numa culoarea la viza ori ceasul cum zicea anky, de are portofelul baban e semn rau, bleah plin de maruntei mey.is la sot la birou si.si vrea computadorul asa ca pe mai tirziu.Zuzi sa nu uit bravo bravo bravo! Tot asa sa o tii! Cind treci sub 90 ca un mic cadou o sa pun pozele cu mine la 92kg si in costum de sport mulat de acum.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mai, ce faceti, dormiti? Cam slabuta miscarea pe aici...
Ce bine ca azi n-a mai plouat si a fost si un pic mai cald, ca deja ma speriasem ca vine iarna.

Vik, las' ca apucaturile astea fac viata mai frumoasa. Mi-am luat si eu un lac de unghii sa-mi infrumusetez unghiile, ca oja nu prea-mi place, imi simt unghiile incarcate si parca ma incomodeaza.

Daniela, miine cum sarbatoresti? Eu iti zic si tot ce-ti doresti de pe acum, in caz ca nu ne mai "vedem" si miine.

Carina, ce faci, la munca? Ce mai gatesti bun?

Sint prin zona...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Aveti AICI poze din America

Mergi la inceput

Si AICI puteti vedea ce face omu' cu un pix in Amsterdam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Tzuni,esti foarte foarte frumoasa!!

Mergi la inceput