Nou stil de viata (227)
Raspunsuri - Pagina 3
vikinga spune:
Tzuni pai din poza aia cu voi trei esti cea mai fotogenica, frumusete de femeie ce nu ti-ar sta rau in fata camerelor si nu in spatele lor. Dar era aiurea cu 2 kg luate la un drum la filmari, nu se mai potriveau toaletele mey.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
anky spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Tzuni
mey, da' vad ca te stii..... Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog |
...io stiu la ce te-ai referit tu ??? daca la Prince Albert,dupa ce ai mai pus punctulete ??
anky spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vikinga Tzuni pai din poza aia cu voi trei esti cea mai fotogenica, frumusete de femeie ce nu ti-ar sta rau in fata camerelor si nu in spatele lor. Dar era aiurea cu 2 kg luate la un drum la filmari, nu se mai potriveau toaletele mey. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo |
Subscriiu...
violeta70 spune:
Daniela , inainte nu eram asa, adica atunci cand aveam 85 kg. Si nu este vorba doar de extremitati, imi este frig cu totul. Este adevarat ca nu mai am stratul de "neopren" (cum mi-a spus sotul meu), dar totusi.
Oricum este mai bine decat sa-mi fie super cald, ca asa macar mai imi pun ceva pe mine, daca era invers, ce mai dadeam jos?
Noapte buna va doresc si o zi frumoasa maine!
Pupici
dordia2000 spune:
Dupa cum v-am obisnuit...dupa sor'mea hop si eu....
La oftalmo am facut un rahat mare...pt ca am ajuns ca o floricica cu trimiterea in mana si la usa...omor. Am intrebat frumos cine e ultima persoana si au sarit cateva cocoane ca...este cu programare deci...sunt in plus. Am intrat totusi peste asistenta si dr...care au fost tare draguti si mi-au zis ca pot astepta si daca se iveste vreo pauza...ma baga...dar decat sa stau acolo aiurea m-am programat Luni dimineatza la 9.00. Ce m-a enervat a fost ca marti cand am fost si mi-a zis tipa de la fisier ca sunt la congres..putea sa imi zica ca e cu programare...dar nu. Mi-a zis sa vin joi dupaamiaza...si basta desi ea facea programarile. O scarba nenorocita. Asta e Policlinica Cobalcescu unde...am aflat ca se fac programari cam peste tot. Deci m-am dus bou si m-am intors vaca.
Tzuni...superbe pozele...iar tuesti o frumoasa dar cel mai tare mi-a placut parul tau...la care m-am benoclat si nici nu am vazut-o pe dra Dana Rogoz. A tb sa ma intorc la ele cand a zis Anki...sa vada si ochiul meu. Abia astept si pozele din America.
Gata...ca tb sa pun un flacau la olitza...si sa ma bag in pat....
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
tlaura spune:
'Neata fetelor! I am back!!!
Am lipsit o gramada de timp, si nici nu am mai citit din lipsa de internet si timp. Am zugravit, iar eu cu Andrei am stat la nasii nostrii la o viloaie. A fost ok. pentru ca nasii au 2 copii de varsta apropiata cu Andrei, si s-au distrat de minune. Singurul inconvenient pentru mine a fost ca vila fiind un pic in afara orasului, nu ma puteam misca fara masina. So, am bagat la stat in casa pana nu am mai putut. La calculator nu prea am putut sta, pentru ca in permanenta era cineva la el.
De 2 zile am venit acasa, si nu vreti sa stiti ce e aici. Oricum, greul s-a dus, cu moloz si toate cele, a muncit barbati-miu pana nu a mai putut, mi-a fost si mila de el saracul, acum am de terminat finisajele. Plus ca ieri am schimbat si caloriferele, si au spart din nou peretii!
Azi ne vine si mobila, (am schimbat camera lui Andrei si dormitorul nostru), dupa care mai am de facut curatenie si saptamana viitoare, si sper sa termin pana la ziua lui Andrei.
El a inceput gradinita si totul e ok. pana acum.
Nu stiu ce s-a mai intamplat pe aici, asa ca ma duc sa citesc cat pot.
va pup pe toate si sa stiti ca mi-ati lipsit mult de tot!
Nico23 spune:
Buna Dimineata laura nu stiu de ce oricui vreau sa scriu un PM imi spune ca nu se poate vroiam sa vorbesc putin cu tine dar se pare ca nu am noroc :|
Delidana spune:
'Neata,
Carina, am uitat sa-ti zic ieri, multumim pentru capitol nou. O mica observatie: sterge din dreptul lui Tzuni, ca a venit acasa.
Vio, si eu am probleme la frig, circulatie periferica proasta, singura solutie sa ma incalzesc este ori sa fac mai multa miscare ori sa stau undeva la caldura mare. La tara cind ma duceam toamna-iarna stateam numai cu spatele lipit de soba calda si toti se mirau ce friguri am in mine.
Lou, bafta la scoala si sa ai energie sa le faci pe toate.
Carmen, dai mai rar pe la noi, mi-e dor de tine.
Zuzi, cum iti merge cu noua "dieta"? Te-ai mai gindit la un aparat?
Tlaura, imi inchipui cita treaba ai acum cu casa...iti mai cauti de munca?
Vik, felicitari pentru sport! Poate saptamina viitoare te vad la alta categorie. Eu deocamdata practic mersul pe jos si sper sa-mi pun in functiune cit de curind mingea de gimnastica.
Va pup pe toate.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
hcclara spune:
Salutare fetele, mi-e tare lene sa scriu, citesc insa cand am timp sa vad ce mai ziceti...
noi suntem ocupati cu gradi, engleza, fotbal, inot, asa ca nu mai prea am timp!
Tzuni bine ai revenit!
Vik, mi-am luat ieri orez pt paella, maine ma pun sa fac dar mai pe seara dupa ce imi cumpar necesarele!
pupici la toate si we placut!