Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (191)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

si eu chiar credeam ca revalid da rezultate...
iar cu tratament de la kallos eu ma dau de 2 ani in loc de balsam

zau,imi pica parul rau ma pieptan de 6-7 ori pe zi ,stau cu el in coada si tot e par pe jos..

plecam afara

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
[www.flickr.com]poze Rebeca[www.flickr.com]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

O sa revin mai tarziu, acum astept socrii, vreau sa pun o friptura in cuptor si trebuie sa-i fac si papica Mariei

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hai ca am revenit de la sedinta.

Andreea11, am vazut pozele de la mare, e tare scumpic Cristian, e o poza frumoasa foc, cea cu prima oara la mare.

Adi, multam de indicatie. Ma uit diseara acasa, vad ca aici nu prea mai pot accesa mailul yahoo.

Pinacolada, multa sanatate lui Rares. Bactrim am dat si eu fetei la enterocolita, pentru Bubu numai Ercefuryl. Si restul listei.

Erina, fetele. Am vazut pozele, sunteti la fel de frumoase ca in realitate. Cand plecati la PN?

Ana, eu ii puneam biotics in mancare sau in biberoane. La voi nu stiu in ce ai putea sa il amesteci.

Annisia, ma gandeam la familia aceea cu 6 copii de pe autostrada, nene cate bagaje or fi avut.

Si nu in ultimul rand sa trecem la urari:

Darius sa cresti mare, sanatos si voinic!
Rodica, sa va traiasca puiul si sa va bucurati de el!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Madsar'na!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Maria, continua asa ca drumul este cel bun , face bine la psihic versificatia ta si a picat la fix.
o fi democratie dar nu mai insist, e destul de scumpa inscriptionarea pe tricouri, ultima oara cand am facut era vreo 600.000 vechi, numai scris, fara poza.
in legatura cu tortul, propun un tort personalizat in forma de papanash cu dulceata pe si pe langa el.
nu-mi plac sub nici o forma torturile cu foto pe ele, orice altceva in afara de foto din care sa taiem si sa mancam.Poate ne face Rodi o surpriza , ca tare ne-a mai atatat cu pozele alea

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Darius, cel mai dulce morosan, sa traiesti sanatos si fericit, sa-ti fie viata frumoasa si senina, asa cum meriti !

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

pentru mamicile care au puii deranjati la burtica ( nu enterocolita sau ceva grav ) si care papa formula, puneti o jumatate de masura de lapte in plus, strange stomacelul daca e concentratie mai mare.

filme Ghighi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danuta36

Raportam a doua cazatura din pat,cu mami alaturi...o secunda nu m-am uitat la ea...a cazut pe burta,dar cumva pe partea stanga..cred ca o doare si acum piciorusul,ca nu mai indrazneste sa mearga in patru labe
Azi,de dimineata,am vazut ca au spart gingia dintii de sus,deci zana e pe aproape

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze

o sa mai cada, si cand creste o sa escaladeze mese, scaune, canapele, dupa care o sa cada, sunt rapizi si imprevizibili, nu avem ce face. pupam accidentata

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Alinkav,
Erina
Ana
Andreea
Bebeka
Danuta
Cecilia
Danielle
Luy
Roxana
Papanash

multumesc din suflet pentru urarile transmise puiului meu, Luy, multumesc pentru felicitare, e superba, daca reusesc s-o descarc o s-o listez, Cecilico, mi-ai facut-o, am evitat sa ma uit la pozele de anul trecut, tocmai sa nu ma apuce nostalgia si plansul,dar n-am rezistat tentatiei de a vede ce poze mi-ai pus...multumesc si pentru dedicatie...ce sa mai lungim povestea...va iubesc, sunteti niste prietene adevarate. Sper sa reusesc macar o data in viata sa ma revansez.

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

Melania am UPC cu 100 programe, are multe misto cu moda, design de tot felul si multe de istorie si stiinta, filme. Noi 80% din timp stam pe bebetv

filme Ghighi

Mergi la inceput