Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (191)
Raspunsuri - Pagina 10
rodicamaries spune:
Doamne ce zi frumoasa, dintr-o coincidenta, o cunosc pe redactoarea de la Draga mea, si pentru luna trecuta m-a rugat sa-i trimit niste poze cu Darius mai ales imbracat in costum popular, si l-a pus la rubrica gradinita Draga mea...si-mi scrie pe messs, in urma cu juma de ora, ma intreaba dac-am luat revista, i-am zis ca da, dar n-am avut timp s-o citesc...zice "deschide repede la pag 59, ca are dl avocat Darius o rubrica"....m-am prapadit de ras... e un cadou frumos.
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
bikmaria spune:
L-am admirat si eu pe sarbatoritul nostru de azi in revistele DRAGA MEA de luna trecuta si de luna asta
.
La multi ani !! DARIUS sa aduci numai bucurii minunatei tale familii.
Rodica sa-ti traiasca micul print !
greyeras spune:
Rodica sa-ti traiasca baiatul! Pentru tine si Darius multi 
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
greyeras spune:
La multi ani Daria! Mami Erina ai o fata tare frumoasa, amandoua sunteti atat de gingase. 
devylla spune:
La multi ani morosan Dariusica
Felicitari Rodica...stiu ce simti
,asa am fost si eu acum 2 saptamani...acum mi-am mai revenit![]()
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
greyeras spune:
Mad iti multumesc pentru pozicile cu Robert, e un frumos, am vazut si ce bine danseaza, abia asteptam sa ne inatalnim sa va aratam ca nu suntem mai prejos la acest capitol. 
Annisia casa de piatra pentru fratele tau. Yannis e un scump, iar tu arati foarte bine mamico.
Am tot citit ca sunt mai multi puiuti cu probleme la stomacel, imi pare rau, speram sa treaca repede,
pe toti.
greyeras spune:
Cu privire la caderea parului si eu cu aceeasi problema, m-am saturat deja. Se pare ca nu are rezolvare oricat as incerca, mai mult tipa care ma tunde mi-a zis ca acum este o perioada in care multi oameni se plang de caderea parului.
In rest ocupati pana peste cap cu organizarea petrecerii de maine. In plus mai stau pe drumuri si cu pregatirea pentru operatie, pana la urma am fost programata miercuri de dimineata si mi-e o frica...... mai ales ca-mi face anestezie locala
. Ieri am fost sa-mi fac analizele si dupa ce ca mi-au luat o groaza de sange de peste tot, m-au chemat inapoi ca se coagulase sangele de la nu stiu ce analiza.
Ma duc sa fac bagajele, petrecerea de turta o facem la socrii mei la curte asa ca trebuie sa-mi pun totul in ordine. Revin luni cu detalii si poze. Va pup si va doresc week-end placut.
cecilia L spune:
Rodica voiam sa-ti fac o surpriza, mie mi-a facut-o Luy cu felicitarea, nu voiam sa-ti fac o felicitare(asta e meritul lui Luy) ci ceva mai altfel, chiar nu voiam sa plangi, dar stiu ca au fost lacrimi de bucurie, asa ca sunt sigura ca nu te-ai suparat pe mine

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Annisia spune:
Multumesc frumos pentru urari, fetelor! Cumnata mea (ca acum e cumnata cu acte-n regula) vrea sa ramana gravi in noiembrie. Deci cat de curand vom avea in familie si o Shagunitza sau un Shagunel. Ce o fi, numai sanatos sa fie!!! Ca de frumos, nu-mi fac griji... Hihihihihi...
Rox, tocmai asta spuneam si eu. Martipanul nu merita, nici ca pret, nici ca gust. Deci fara martipan! E frumoasa ideea Papanashei in legatura cu forma tortului. Numai ca nu stiu cine ar realoiza asa ceva... Sa vedem. Mai este ceva timp...
Legat de caderea parului (na ca iar va dau sfaturi infantile) tunsul nu este nici pe departe o solutie. Ajuta la psihic, la modul ca nu mai vezi fire lungi ramase in perie, pe pat sau pe covor. Tunderea parului nu ajuta decat atunci cand avem o podoaba capilara chinuita de vopsiri repetate, decolorari, tratamente medicamentoase severe.
De asemenea, parul trebuie lasat liber cat mai mult timp. Nu prindeti parul, mai ales strans foarte tare in elastic si in niciun chip pe timpul noptii. Asta favorizeaza smulgerea firului din radacina si, implicit, pierderi consistente de par.
Daca tratamentele medicamentoase sau cele naturiste nu au dat rezultate - e timpul sa reduceti stresul, sa dormiti mai mult sau macar mai linistit, sa beti sucuri de fructe si sa va imbogatiti bagajul de vitamine.
Stresul este cel mai periculos pentru par. Ganditi pozitiv, lasati framantarile pentru mai tarziu si nu va mai consumati din orice nimic. Cum v-am mai spus eu? Orice lucru lipsit de importanta, care oricum maine nu va mai avea nicio valoare, nu merita nervii nostri! Incercati sa aveti preocupari frumoase, sa faceti surprize persoanelor dragi si sa fiti alaturi trup si suflet de ele.
Micul Yanis creste mare