Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (191)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Voiam sa intreb fetele care alapteaza:mai aveti par in cap? ca mi-e imi cade de groaza,noroc ca are de unde insa m-am saturat ,in loc de scame eu am pe jos numai par.Plus in pat,pe langa pat ,pe masa,sub masa etc
Sotul mi-a sugerat sa ma tund la chelie ca sa scapam sa tot culegem par de peste tot...

Aveti vreun sfat ceva?caci scurt nu vreau sa ma tund si oricum nu cred ca s-ar rezolva mare lucru.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
[www.flickr.com]poze Rebeca[www.flickr.com]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Eu m-am tuns scurt si am facut si tratament 3 luni cu REVALId
Rezultatul e ZERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani Dariusica! Sa ai o viata fericita!

Bebeka eu n-am alaptat,dar tot imi cade parul...m-am saturat si eu de par peste tot Cand mai aplic tratamentul cu placenta de la Kallos,parca nu mai cade asa...

Annisia casa de piatra pentru fratelo!Pupam Yannisucu cel elegant

Isabeluta ce mai face Vladut?

Mergi la inceput

Raportam a doua cazatura din pat,cu mami alaturi...o secunda nu m-am uitat la ea...a cazut pe burta,dar cumva pe partea stanga..cred ca o doare si acum piciorusul,ca nu mai indrazneste sa mearga in patru labe
Azi,de dimineata,am vazut ca au spart gingia dintii de sus,deci zana e pe aproape

Mergi la inceput

Maria ce le ai cu rimele...faina poezia si vesela,astept continuarea...

Adimercedes mai zici o data cum e reteta cu somonul fiert in lapte,te rog mult!Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Rodica, acum un an erai asa, la cateva ore dupa erati asa iar acum, dupa un an,sunteti asa .

La multi ani! Darius sa cresti mare, sanatos, norocos si la fel de vesel si frumos, iar parintilor tai sa le aduci numai bucuri si fericire. Si un www.youtube.com/watch?v=FZOM3O6bwps&feature=related" target="_blank">cadou special de la noi.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Carpatina

Legat de scaun moale, cu Cristi am avut probleme in vara cand am fost la Baia Mare, de la antibiotic, i-am facut ceai de menta mai concentrat( in 50ml apa) in care am pus un plic de smecta, ii dadeam cu seringa de la panadol ca nu voia sa-l bea, mai mult fortat....in 2 zile s-a rezolvat. Snatate multa.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

LA MULTI ANISORI!!!puiut Darius-Filip

pozici

Ebonee(02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ieri nu am avut net, abia azi la pranz s-a reparat, asa ca suntem restante cu o urare de La multi ani ! pentru
dulceatza cu ten de portelan Daria careia ii trimitem un si www.flickr.com/photos/septoct2007/2870158192/" target="_blank">un cadou special
dulceatza Alexandra
iar pentru ziua de azi, vrem sa-l felicitam pe
dulcele pui de moroshan Darius , caruia ii oferim cu drag www.flickr.com/photos/septoct2007/2869331811/in/photostream/" target="_blank">o felicitare

Sa cresteti mari, sanatosi, fericiti si sa va impliniti toate visele, iar parintii vostri sa se bucure de voi !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

La multi ani sarbatoritilor din aceste zile! Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi, veseli si norocosi.

Danuta Mirunei. Sa speram ca e mai mare sperietura decat cazatura. Despre somon in lapte, incearca aici sau aici

Rox ma bucur ca "l-am chinuit" cu folos pe Robert. In ceea ce priveste variantele, astept deocamdata pe cele finale, ca sa votez.

Erina se pare ca ieri v-am ratat. Imi pare rau, ca vroiam sa-ti spun ca iti trimisesem zilele trecute un mesaj privat (PM). Deci, cand va reintoarceti in Bucuresti si daca doriti companie la plimbari astept un semn. Ai o dulceata de fetita. Drum bun si insanatosire grabnica Dariei.

Cecilia mergaretul generos. (ieri, cand l-a vazut plangand pe Robert ca plange ca vroia jucaria lui, i-a dat-o imediat. E un baietel deosebit.)

Maria

Annisia casa de piatra fratelui tau si copii frumosi cat mai curand.

Mad, mami de Robertino (09.09.2007)

www.flickr.com/photos/24773408@N05/" target="_blank"> poze ursulet

Mergi la inceput