Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (191)
Raspunsuri - Pagina 7
slippers76 spune:
La multi ani Darius! 

Rodica, sa va traiasca micul moroshan

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
ANDREEA11 spune:
Pinacolada si eu i-am dat sumetrolim 3 zile. Nasa care e farmacista mi-a confirmat spusele medicului NU este antibiotic, este sulfamida. Eu i-am mai dat hidrasec, enterol, ors de la hipp,si ceai de menta. Problema la noi era ca nu accepta nimik. Pur si simplu nu deschidea gura. 4 zile nu a gustat nimik decat ce i bagam eu cu forta pe gat. La noi a durat 8 zile. Nu vreau sa te speri acum. Rabdare si iar rabdare. Si Cristian a avut febra si a vomitat f rau, a fost diagnosticat cu sindrom de deshidratare moderat. Sanatate multa.
Annisia spune:
Fetelor, Yanis al meu a avut probleme o luna si jumatate cu deranjatul la stomac. Cand am plecat in Europa, l-m lasat la ai mei si l-am gasit varza. Ideea era ca nu facea mai mult decat de obicei, dar cand facea, era apa... Am incercat toate tratamentele, dar nu au functionat. Am reusit, dar in timp, sa-l reglez cu ceai de menta, lapte special pentru cacaciosi si regim alimentar. Ceaiul trebuie facut din plante (nu la pliculet, ci din menta naturala, luata de la plafar sau, si mai sanatos, de la cineva de la tara) si baut in cantitati industriale. Al meu l-a acceptat usor si bea o gramada. E drept ca-i puneam si o lingurita rasa de zahar (se pune cand pui apa la fiert, nu direct in canita). Am trecut la un lapte HN 25, special pentru bebeii cu probleme la stomacel (eu nu am gasit decat de la Milupa, dar stiu ca au si de la Humana). Cat despre regim, nu avea voie niciun fel de fruct, decat mere coapte (se taie merele jumatati si se curata de seminte; in locul ramas se pune putin zahar si apoi se lasa la cuptor pana cand se topeste zaharul). Ca mancarica nu i-am dat decat morcov, carnita de pui, orez, paste, branzica. De multe ori i-am cumparat (si le manaca si acum cu mare placere) paste cu jambon sau spaghete bolognese, la borcanel. Le amestecam cu orez, pui si morcov, pentru ca nu papa goala combinatia de regim. L-am pacalit asa si m reusit sa-l dreg...
Si apropo de morcovi, pentru bebelusii cu probleme la ochisori, doctorita mi-a recomandat suc de morcov, care intareste musculatura oculara. Eu i-am cumparat Tedy (morcov cu zmeura, morcov cu mar, morcov cu para, morcov cu piersica, multivitamine) si ii dau in fiecare zi, in loc de ceai si in loc de biberonul de la pranz. E foarte incantat si chiar a facut progrese cu ochisorii.
Pinacolada, nu i-am dat antibiotic, iar la copro nu i-a iesit nimic, desi am repetat analizele. Doctoreasa mi-a spus ca de la schimbarea de mediu sau pentru ca a facut baie in piscina si ori i-a fost prea frig ori nu i-a priit apa de acolo.
Erina, foarte dulcica Dariusca ta si tu esti o frumoasa!!! Multa sanatate, noroc, fericire si belsug!!! Baietii sa stea in sir indian la usa ei (numai dupa 18 ani, ca pana atunci o sa-si vada de scoala)... Hihihihihi....
Micul Yanis creste mare
Annisia spune:
| Citat: |
| Bebe stop. Am deja prea multi ani pentru inca o aventura din asta.. Silueta? Stop... |
Bebe stop? Hmmmm... Soro, sunt tipe care la 40 abia incep cu nascarile. In ziua de azi cam asa e varsta... Uite si la noi, cate mai sunt cu bebe de tinerele, tinerele? Bine, nu ca noi nu am fi damete bine, intelegi...
Fetelor, ia priviti ca aveti reclamatii!!! Daca nu tine regim, la ce nu o bombardati frate cu bunatati? La usa mea nu a lasat nicio sacosa, ca nu scapa neingrasata... Ori stie ce "gospodina" desavarsita sunt ori m-a citit ca mi-s chitroasa...
Micul Yanis creste mare
Annisia spune:
Asssaaa, m-ai am sa-i raspund Devyllei... Gagici, cica incep munca din novembre. Inca nu m-am decis. Oricum am pierdut un an la grad, ceea ce mi-a dat toate planurile peste cap. Abia de la toamna anului viitor ma pot concentra pe un alt bebe... Intr-un fel poate e mai bine asa, sa plecam si noi in State linistiti, asa cum ne-am propus, sa-l vad si pe Y mai maricel si sa ma pot intelege cat de cat cu el.
Apoi, daca ma ajuta organismul si silueta, voi incerca sa fac imediat si pe al treilea, ca sa fac doi in doi ani sa nu mai pierd nu stiu cat. Stau doi ani acasa si rezolv problema cu nascarea. Dupe ma cosmetizez, in functie de necesitati (mai taiem pe ici, mai punem pe colo, sa arat si eu a om)...
Apropo de asta, cand eram in Jermanica, am oprit sa una alta intr-un loc amenajat pe autostrada. Langa masina noastra poposeste o dubita de familie si din ea coboara patru copii de 2 pana la 5 ani. In masina mai erau 2 bibici, in scaune auto. Erau o familie atat de frumoasa, bine imbracati si dragalasi. Parintii erau tinerei, dar pareau atat de obositi, consumati, incarcati de griji asa... Mama era ca o floare ofilita. Chiar stateam cu B si ne gandeam daca asa o sa fim si noi cu trei?!
Micul Yanis creste mare
Roxana_G spune:
O zi buna tuturor!
Cecilia, caciulitele vin perfect si incaltarile la fel, ambilor. Ghetele lui Bubu sunt putin cam mari, dar se simte bine cu ele, le-am si incercat aseara. Sa poarte sanatos ghetutele si Cristi, ii vin bine sa stii.
Multumesc mult modelelor Cristi si Robert pentru ca au probat.
Ana, sanatate lui Vladutz, sa isi revina repede.
In legatura cu tortul mai avem timp pana la sfarsitul lui septembrie sa ne decidem. Eu sunt de acord cu orice doriti voi. Nu ma dau in vant dupa martzipan, e mai fitzos dar e tare si nici prea bun. Insa cum vreti voi e ok.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Sim, sanatate lui Stefan. Ce a papat la gradi?
Dantje si Yaia, apropos de geamurile deschise. Imi povestea anul trecut o prietena din Canada cum scoteau copiii la plimbare afara, cu grupa, la minus 15 grade. Si cica asa era sanatos.
Andreea11, succes la raport ca sa ne puteam vedea.
baiatul scump. Vad ca a fost ceva petrecere acolo.
Trebuie sa merg la o sedinta. Revin ca am si ceva vesti legate de la petrecere.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
bebeka spune:
La multi ani Daria!La multi ani Darius-morosanu!Maria super poezie!Ai talent, nu gluma!Annisia ,pe mine m-a dat gata rochia de la starea civila.e cumparata?Si eu votez sa -si comande fiecare la restaurant.Iar de tort important e sa fie bun .
Bebeka,mamica fericita de
REBECA-MARIA(15.09.2007)
[www.flickr.com]poze Rebeca[www.flickr.com]