Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (191)
Raspunsuri - Pagina 6
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Multumesc din inima, Carpatina!!! Si familia ta sa aiba parte de tot ce e mai bun si mai frumos pe lumea asta! Multa fericire si belsug! Si la mai mare!!! Cand vine bebe 2 la voi? Sau te opresti aici? Nu faci si un Iris sau o Frezie, pe langa trandafirasul tau? Cu silueta cum mai stai? Desi, la cate sacose ai plasate prin lumea larga, ma tem ca nu esti interesata de un regim strict. De cand ai inceput munca, ai reusit sa mai dai ceva-ceva jos? Vroiam sa stiu daca am ceva sperante prin noiembrie cand incep munca. |
Bebe stop. Am deja prea multi ani pentru inca o aventura din asta..
Silueta? Stop...
Cat despre sacose.. io' le-am impartit prin lume.. da' nici ca le-am vazut inapoi.. nici pline, nici goale...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Pinacolada spune:
Tomasa- multam, mi-a dat sumetrolin si acum mi-a zis sa nu-i mai dau!!!!!!!!!!sa- opresc!
rodicamaries spune:
Buna dimineata.
fetelor is coplesita de moment, imi amintesc detaliu cu detaliu ce s-a intamplat in urma cu un an,ce emotii, ce dureri, ce contractii, ce nervi, ce bucurii, ce intalnire....Doamne ce repede a trecut.
Maria, esti deosebita, unde ai ascuns talentul draguto? Cu tot dragu as face un tort pentru voi, offf distanta asta
Carpatina, trandafirii i-am cumparat de la o patiserie, sunt din zahar , si costa doar 1.2 lei unul, asa ca n-a meritat sa lucru pe ei.
Gabitz, Prisi, Tomasa, Carpatina multumesc din suflet pentru urari
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
Erina spune:
La multi ani Darius!
Pinacolada, mie mi'a spus dr de familie sa ii dau Nalidix daram ales sa nu ii dau. vreau sa merg miine la pediatru, sa ii fac analize.
Cineva,parca Bernix a zis de Sanzyme, am luat si eu ieri si am inceput sa ii dau. In rest saruri, debridat si Biotics.
Sanatate multa lui Rares!
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
alinkav spune:
Erina, ai o papusica de fetita, ce scumpa e!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Pinacolada spune:
Erina- ok! mercic!i-a trecut diareea? ea a facut si febra?
ai o fetita superba!!!!!!blonda cu ochi albastri, e o frumoasa!
carpatina spune:
Maria.. 

Cecilia, la multi ani pentru sot! Petrecere buna!
Erina... mi se rupe sufletul de tristetea ta... oricum, mie mi sa- aparut ca micuta are inca bujori in obrajori... 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
slippers76 spune:
Pinacolada, da-i sumetrolim-ul daca l-ai inceput. Ar trebui facuta o coprocultura pentru a-i prescrie un antibiotic daca e cazul. Noi ne "dregem" cu hydrasec pe care-l refuza cu indarjire si biotics. De ieri ia si formula speciala cu morcovi de la milupa. Si ceai de menta.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

La multi ani Darius!!!!!