Mamici norocoase de sept-oct 2008 (153)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Felicitari noilor mamici!Sa le traiasca bb,sa fie sanatosi si sa se bucure de ei!
Anca si noi folosim cu succes batista bebelusului inca din prima zi acasa adica la 6 zile!BB ii place si sta tare cuminte!
Noi am schimbat laptele praf la recomandare pediatrului si l-am schimbat brusc ca asa a zis easi se pare ca nu il toleram ori marca noua ori din cauza faptului ca l-am schimbat brusc.Il cam vomitam si de aseara dupa capul meu am revenit la cel vechi.Si se pare ca nu il vomitam.Insa sa vedem cum rezolvam cu constipatia ca de aia am schimbat laptele praf din cauza ca ne constipam.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

CD parol d`honor ca acasa sunt, pai daca am si intrebat cu frumosul "cocoana eu stiu de la mine de acasa ca nu tb sa treaca mai mult de 48 ore de cand ti s-a rupt apa ca e risc de infectie" tanti aia s-a dus si a intrebat un doctor care a zis ca in UK nu tb sa treaca mai mult de 72 ore. Apropos, pe doctor nu l-am vazut la moaca, ca aici nu se prcatica decat daca dai ortu` popii.
Ce sa le fac? Ca de batut nu pot
pup
AMR ....sa zicem ca pana duminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain_lover spune:

Ankussa, fugi peste ei! Spune-le ca ti-e rau, ca ai contractii, ca ceva!!! Trebuie sa te bage la controale sau ceva, plus ca nu au voie sa nu te creada. Nu mai sta asa, oricum. Romania sau UK apa tot apa e, si bb tot bb e. Mai bine tu linistita, zic eu.

37+ Eva Gabriela]
Mai e atat de putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetelor anunt ca si eu am fost la tanti dr.ieri si toate sunt bune si frumoase numai ca a zis ca s-ar putea sa nu ne prinda termenul dat, asa ca.......oricum 2 sapt mai stam, sper

Vreau si eu sa anunt ca tot normal cu epidurala

ANKUSSA tinem pumnii ca totul sa iasa bine, si eu la fel stiam ca nu trebuie sa stai prea mult dupa ce ti se rupe apa, dar poate aia au alta regula

36 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA

ce putin mai avem.....nu pot sa cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Dyanira, ce formula folosesti? Si cu ce ai schimbat-o?

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Ankussa, cel putin teoretic, in scurt timp ar trebui sa inceapa contractiile. Tin pumnii sa se intample cat mai repede. Mi se pare prea mult sa te lase pana duminica. Daca ai impresia ca ceva nu e in regula, bombardeaza-i cu telefoanele, poate or sa te bage in seama.

Fetele, de mamicile cu gemeni mai stiti ceva?

Lili 35+, mami de Sergiu (11.05.2005) si Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Klemi, Rain lover pe cuvant fetelor ca si eu am ramas traznita cand mi-a zis aia ca daca nu se intampla nimic pana duminica sa vin duminica dimineata. Ma rog la DD sa inceapa contractiile alea odata (mai tarziu o sa regret, stiu asta ).

Rain lover n-am ce sa le zic pt ca astia monitorizeaza contractiile si s-a vazut clar ca nu am. Am decat ce zic ei "mild tightening" asa ca nu-mi merge.

Offf, stiu si eu ca nu-i bine sa stea bb atata fara apa da` poate da DD si incep contractiile alea odata si iese mai devreme. Vreeun sfat ceva? Sa nu-mi ziceti de sieks ca ma imbolnavesc de nervi .
Pup
PS Hai Vladutzu mamii afara.....

AMR.......sa zicem ca pana duminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Vesti de la Felicic de ieri este internata la Elias, are colul scurtat dar nu sters este pe gynipral perfuzabil, mai sta internata cel putin pana maine si vrea sa plece in weekend acasa. A pierdut dopul ieri si s-a internat de urgenta. I s-au facut injectii de maturare a plamanilor lui BB (stiti voi ca la ea e decalaj mare intre greutatea lui BB si UM), e in maaaare forma si nu vrea sa nasca inca pentru ca mai are ceva de terminat. Nu scoateti majoretele pentru ea tineti-i pumnii sa mai stea Vladut macar pana in duminica in burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

HAI FELICIC,ATUNCI MAI REZISTA PUTIN, NOI SUNTEM ALATURI DE TINE

36 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA

ce putin mai avem.....nu pot sa cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Ankussa, hai ca m-ai dat gata cu vestile tale …n-am stiut ca am calitati de mafalda cand am updatat listuta , dar uite ca sint in descoperiri . Tinem stransi pumnii si abia astept vestile bune de la voi cu bb in brate . Du-te totusi la spital sa-ti verifice dilatatia, n-au cum sa-ti refuze asta.

300, multumim si noi speram sa nu depasim termenul desi avem istoric déjà (AMR 11 zile ). Bafta cu noua locuinta, stiu cum e ….dar daca le iei incet le rezolvi pe toate.

Andreutac, eu am nascut cu ob meu si prima oara si sper si acum, el spune ca asista la 95% din pacientele lui….alea 5% fiind cazuri cand e in concediu. Oricum, chiar daca n-ar fi asa, n-as avea prea mari emotii ca din fericire nimeni nu asteapta spaga.

RainLover, eu am nascut prima oara natural cu epidurala….nici vorba sa nu se prinda….aici chiar n-am auzit cazuri din astea. Daca inca mai simti durerile trebuie doar sa ceri cresterea dozei din cateter. Totusi eu am auzit ca daca ai probleme la coloana sa nu poti sa faci epidurala, discuta cu doctorul tau si tinem pumnii.

Angelynna, felicitari pt. noua semnatura.

Kid, mare pacat ca doctorii din RO nu prea incurajeaza VBAC dupa cezariana. Pe mine una ma termina gandul cezarienei, vreau natural

Andy_galro, la cat mai multe lunite sa strangeti

Babytza, sa ai o nastere super usoara si recuperare pe masura. Asteptam deci vesti minunate.

Felicic, si tu Brutus sari randul ? Tinem pumnii stransi

Cristina

le bébé 37w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput