Mamici norocoase de sept-oct 2008 (153)
Raspunsuri - Pagina 7
Nerantula spune:
Salutare de la noi in formatie completa!
Am ajuns acasa de vreo 2 ore, inca ne acomodam si desfacem bagaje.
Felicitari proaspetelor mamici, am citit putin in diagonala din urma, am vazut ca 16 septembrie a fost o zi plina de bobocei, si atunci
Felicitari Denisa, Carla si Sabinel!!
si, desigur:
Felicitari Tzitziri!!
Multa sanatate bebeilor si refacere rapida mamicilor!
Bebe Gruia, in afara de faptul ca e cel mai frumos copil din lumea asta vazuta prin ochii mei , deocamdata e foarte cumintel si interesat de mamica lui, inca tace ca prin farmec cand imi aude vocea , ne straduim amandoi sa aducem lapticul pe caile cele bune si desfundate, avem amandoi rabdare (deocamdata premiul e colostrul, dar sanii sunt in crestere). Nu stim nimic de program, la Elias e ca la Nasa la neonatologie, alaptare din 3 in 3 ore, restul secret de stat! In fine, daca ai rabdare si buzunare transparente, mai afli cate ceva, insa eu abia ma tineam pe picioare si n-am insistat.
Nasterea a fost mai simpla decat ma asteptam, respectiv n-am simtit mai nimic dupa peridurala (pana atunci insa vreo 45 min - am rezistenta minima la durere), cu exceptia faptului ca nu mai stiam sigur pe cine voi naste primul: pe Gruia sau pe Mr. H. ... Mr. H. s-a bagat in fata, ca sa zic asa .. si a castigat. Drept urmare, cred ca sunt printre foarte putinele lauze care au ca principala (aproape singura) problema de refacere retragerea hemoroizilor (ca a iesit cu tot neamul lui! ). Si e raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau de tot
Va pup pe toate si mai revin, dar Gruia e suspect de cuminte si ma duc sa inspectez
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia
musettepink spune:
Babytza tinem pumnii sa fie totul bine!!!!!!!!!!!!
Tzitziri puiul tau e f fumos,sa va traiasca si felicitari pt curajul de al naste natural cu fundul inainte!
Alexa si mami multumim mult,tu cand mai mergi la control,scuza-ma dar eu inca citesc asa pe apucate!
Andree and bine ai revenit pr forum!
De Felicic vroiam sa va zic si eu ca e la spital,s-a intalnit sotul cu ea pe acolo cand a fost sa-mi recupereze buletinul,ii tinem pumnii sa stea bebe pana cand e mai bine pt toata lumea!
Nerantula sa inteleg ca si tie ti-a placut mult la Elias nuuuuuuuuu????
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
kllemi spune:
BINE A-TI REVENIT NERANTULA SI BB GRUIA ne bucuram tare mult ca sunte-ti amandoi ok, in rest toate vin de la sine, important este ca bb, sa fie super sanatos si papacios si mamica, mult laptic si rabdare si mai multa FELICITARI
36 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA
ce putin mai avem.....nu pot sa cred
Ankussa spune:
Ada 74 ma duc peste ei cu prima ocazie daca simt vreo contractica asa mai puternica, pana atunci, ma uit la Transformers
Khristin, sa stii ca n-ar fii rau un glob de cristal ceva, da` eu ma ofer sa te impresariez
Pana la noi vesti,ma tin tare pe baricade.
AMR.....sa zicem ca pana duminica
symonne spune:
Salutari fetelor si felicitari pt toate mamicile care-si tin deja bebeii in brate si multa bafta celor in asteptare.
am intrat sa va zic ca si bebe Alexandra a venit pe lume pe 18 sept, duminica.
La noi a fost mai complicat, optat pt nastere naturala cu epidurala, n-a avut efect total,bebe mare,nici cu forceps nu s-a putut, am ajuns pana la urma la cezariana, pierdut mult sange in fine, bebe e bine, mama nu prea dar pe drumul bun.va pup si abia astept sa mai pot intra sa va citesc
bebe a avut 4.300 kg aici nu se masoara si nici nota nu se da, avea 40+6zile.
khristin spune:
Symonne, felicitari pt. Alexandra ...ce maricica a fost , la fel ca si fiimea . Refacere cat mai usoara iti dorim !Spune-ne te rog si cat a masurat sa va trec in listuta
Cristina
le bébé 37w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
angelynna82 spune:
Symonne felicitari pt Alexandra, maricica intradevar sa fie sanatoasa si sa creasca mare, iar voi sa va bucurati de ea
Nerantula bun venit acasa in noua formula
Andreea and ma bucur ca ai revenit , vazut poze cu MIna, ce frumos zambeste cand doarme iar gropitele
Felicic are personalitate nu gluma piciul tau
Ankussa nu e bine sa stai atata cu apa rupta, nu stiu ce sa zic...sistemul lor e aiurea rau, oriunde ai fi UK sau RO acelasi organism este, riscurile aceleasi sper sa ai contractii cat mai repede
Khristin
37+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 21 zile incepand de azi 18.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
nikolici spune:
Buna ziua fetelor,
Tocmai am venit de la targul de bebei superrrrrrrrrr epuizata.Am crezut ca nasc acolo.
M-a dezamagit targul pe care de altfel il asteptam de mult timp.Am fost in special sa ma uit dupa carucior...si urate si scumpe...sau cel puztin nu mi au placut mie.
In schimb multaaaaaaa lume si inghesuiala la fiece stand.
In sfarsit sunt acasa....nu mai iesssssss pana nasc
PUP
Karina Alessia am 36 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 22 zile
noi doua
musettepink spune:
Fetele cu cezariana,Kid,Muhh,Anca....la cat timp dupa operatie nu v-au mai curs lohii???Eu am astazi o saptaman de la operatie si nu mai curge nimic nimic si nu stiu daca e ok sau nu,eu intelesesem ca pot curge si 4 saptamani.....nu stiu daca sa stau linistita sau sa-mi fac griji???????
Symonne felicitari,ce bebica grasuna,sa va traiasca!!!!!!
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra