Mamici norocoase de sept-oct 2008 (153)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Mr. H - hemoroid

37+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 21 zile incepand de azi 18.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Mr. H - hemoroid

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 21 zile incepand de azi 18.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

multumesc

36 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA

ce putin mai avem.....nu pot sa cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

noi suntem bine, tot cu in jos, dar dupa cum spuneam dr se baga si la naturala pelviana. a zis ca-s putine sanse sa se intoarca, dar nu disperam. e maricel pt 32S, are 1770g si DPN s-a modificat (dupa eco), e 30 oct.
fug sa citesc si poate mai revin.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

noi suntem bine, tot cu in jos, dar dupa cum spuneam dr se baga si la naturala pelviana. a zis ca-s putine sanse sa se intoarca, dar nu disperam. e maricel pt 32S, are 1770g si DPN s-a modificat (dupa eco), e 30 oct.
fug sa citesc si poate mai revin.

alexa simami

Felicitari pentru vestile bune Nu te stresa mamicule, mai este timp sa se intoarca...

Valentina 37 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

cu noutati

Am fost si la ..si la BABY EXPO..asa ca am avut o zi plina ..dar a meritat.
Am negociat "la singe" cu BADIU ..si pina la urma a ramas pentru SAMBATA 20.09.2008..sper sa imi treaca toate spaimele..si sa imi fac curaj pentru ZIUA CEA MARE.
Am fost si la BABYEXPO..si am vazut multe lucruri frumusele..dar mi-am luat doar carucior..de fapt nu eu ..ci mama ..ca tot era pusa pe facut cadouri..asa ca am "arvunit" un PEG PEREGO PLIKO P3 BUBBLES RED ..Miine il ridicam ..ca nu aveau la stand..sper sa merite asteptarea ..ca eu una mi-l doresc de ceva timp..
In rest..multa lume.."oferte speciale" cam putine..dar avantajul mare e ca vezi cam tot ce vrei ..cu exceptia produselor CAM ..eu una eram tentata sa imi iau masa de infasat cu cadita de la BABYEXPO..si bine ca nu am facut-o ca nu am gasit nimic marca CAM ..nici cadita cu masa de infasat..nici carucioare.

LIDIA (39w)cu Izabella-Cleopatra si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Lidia bafta la dr azi si sa fie asa cum vrei tu

Bebe

Eco

..sa stii ca am avut ceva bafta.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27

mamidestefan hai ca poate nu te opreste astazi, maine merg si eu sa vad ce zice, poate ne intalnim totusi

39s
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

BAFTA MAXIMA ...POATE O POTRIVITI SI VOI PENTRU SAMBATA ..
CA EU AM INSISTAT NITEL ..BADIU M-AR MAI FI LASAT PINA SAPTAMINA VIITOARE..DAR PARCA E PREA MULT PENTRU MINE..ORI CU O ZI DOUA ..ORI FARA ..DECIT SA MA TREZESC CU VREO SURPRIZA NOAPTEA

ORICUM ..ITI TIN PUMNII ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Alina are timp sa se intoarca

Lidia ma bucur pt tine numai maine nu-i poimaine. Felicitari pt carut

Gagicii mele nu ii place ca mami sta in fund (asa cum stau acum)...dar nici altfel nu pot sta la calc , in schimb pe dreapta are o placere enorma sa loveasca coastele mele

Nu stiu cine intreba la ce farmacie gaseste batista bebelusului, am vazut la Sensiblu si la Dona, costa in jur de 50lei.

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lidia deci sambata bagam agitatele pentru tine !!!! Felicitari pentru alegerea zilei !!! Si multa bafta !!!

Valentina 37 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Babytza, tinem deci pumnii pt. saptamana viitoare

Claudinna, updatarile sint facute la lista, numai ca sint trecute in ordine cronologica, adica cand s-a petrecut nasterea, chiar daca vestea a venit mai tarziu Daca mai sint adaugiri/modificari, let me know cum spuneam

Corinna, super bine dezvoltat bb tau...tot asa s-o tineti

Cristina

le bébé 37w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput